• Lommila1

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Lisapi skrev 2012-04-11 10:31:34 följande:
    Vill helst inte lägga dem på bloggen då det är släkt som läser och klänningen ska hållas lite hemlig. Men om någon vill hjälpa mig att lägga upp dem så kan jag maila bilderna till denne :)
    ja de förståss:) Kan tyvärr inte hjälpa nu då jag sitter på jobbet och surfar i smyg...;) men om det inte löst sig inna kvällen kan jag hjälpa:)
  • Lommila1

    Jätte fin LisaPi! jag tycker den är väldigt lik orginalet, förutom att det behövs 10 meter tyll till i kjolen. Men tyllen är inget problem att fixa, det är ju jättebilligt och verkligen inte svårt att sätta dit.

    Gå till en sömmerska med bild på dig med orginalet på och säg att du vill ha kjolen så! skall gå att fixa utan problem!

    Jag råder dig att sova på saken om du behåller den eller säljer den. För jag tycker den är värd en andra chans! tom en tredje och fjärde faktiskt.. Vi är många här som inte alls känt för våra klänningar då vi fått hem dem men sen ändrat oss då tanken har grott in

  • Lommila1

    jag röstar nr 1

    Dock är båda klänningarna jättefina , me jag gillar rynkningen på kjolen bättre på nr 1. om du känner dig lite "tom" kan du kompensera med et blingit halsband!
    Hur är det med underkjolen, går inte ringarna att förminska? Sök efter ett hål i ringkanalen och se om du får tryckt ihop ringarna!

  • Lommila1
    Jane skrev 2012-04-18 06:14:51 följande:

     


    Okej, här är klänningen på mig. Den var skitsvår att få på sig, jag var tvungen att sätta på mig en gördel eftersom den är lite för liten över rumpdelen. Underkjolen gjorde att den stack upp fult och den fick inte plats, så den tog jag av mig, så bilden är utan den.Jag kommer behöva en underkjol som bara har en ring längst ner, men det såg jag efteråt att man kan minska och ta bort ringar på underkjolen. :)
    Men som sagt...nu trängde jag mig ner i klänningen, om de har sytt fel mått eller jag har mätt fel vet jag inte, men jag lade till några extra centimeter när jag mätte som tur var. Den är trång över rumpa och höfter, så jag MÅSTE träna och gå ner i vikt :) Den är inte så särskilt bra snörad heller....
    Den blev ju jättefin:) Syns int att du korvat in dig i den! Hur ser den ut bakifrån med släpet  osv?
  • Lommila1

    Tjejer HJÄLP! Jag är med klänning-igen...
    Denhär tror jag är ett dåligt impulsköp för att den var så billig:




    NI minns min kinakopia va, visst e den bättre?

  • Lommila1
    28juli2012 skrev 2012-04-19 17:46:37 följande:
    Lommila1: Kina klänningen satt finare och såg bättre ut på dig =)
    ja jag menar de, fan också då ja köpte den andra,,, får lägga ut den till försäljning
    Anny skrev 2012-04-19 16:18:56 följande:
    Jag kollar lite med er här. Jag hade ju gärna sett att det gick att avfluffa min klänning något i midjan. Nu verkar ju inte det gå. Så vad kan göras för att förbättra?

    Underkjol? Eller helt enkelt mer tyll i nedredel för att få ut den mer...?

    Eller är den så "perfekt" den kan bli?

    Ja den ska ju läggas upp något då den är lite för lång... men övrigt?
    Jag tycker den ser helt ok ut! men om du e missnöjd; går det att tråkla in dem lite?
  • Lommila1
    daniiel skrev 2012-04-19 17:51:05 följande:
    Lommila1 - Nu är ju inte den första klänningen snörad på bilderna va? Då är det svårt att se om den sitter bra/dåligt. Hm. Jag tycker nog (förlåt) att den nya klänningen är finare ändå. Den var helt otroligt vacker bakifrån tycker jag. Snörad och med en ordentlig underkjol, så tror jag den är väldigt vacker :)
    Nej den är inte snörad, men den är för stor så den borde förminskas 6-8 cm upptill.
    Dee kanske släpet jag stör mig mest på, det är ju hur långt som helst:S
  • Lommila1

    Tack för att ni rådger mig i mina I-landsproblem:) jag har bestämt mig för Kina klänningen

    Klänningen jag köpte har gett mig ångest nu i ett par dygn o jag klarar inte av att se den mer så jag har lagt ut den nya till försäljning och hoppas nån nappar den snarast så jag slipper se den... 600Kr om ngn är intresserad här, den är ny men har varit ett provex, så släpet är lite skitit o jag har hittat ett litet hål i tyllen. strl. 40

    Alla ni som gillar släp, visst jag kan förstå er, men jag gifter mig inte kyrkligt utan borgeligt med några vittnen..Då känns 1 m släp lite mycke... Som sagt fin klänning men inte min klänning!

  • Lommila1
    Anny skrev 2012-04-20 10:22:21 följande:
    Vad spännande! Blir roligt att se resultatet sedan.

    Om det blir kasst så skulle jag testa att färga den ja. 

    Och gillar du inte fluffet byt  ut en del av det. För ja klänningens modell är läcker! Gillar du spets så kör på det, jag hade nog bara valt tyll dock. Oh nu läste jag dock att du tänkte mönstrat yg, det hade också varit coolt. Hmm känner inte att jag är till någon större hjälp dock
    jag tror också på rynkat tyll, eller varför inte taft?
  • Lommila1
    GuteCarra skrev 2012-04-21 22:52:51 följande:
    Råkade skicka förra för fort :p Här är bilden iaf. 

     


    What? Hur är detdär enns möjligt.`MYlove skall skämmas ordentligt som skickar iväg såntdär till kunden!

    Tycker det nästan ser ut som om tyget skulle ha smält? kontmaterial brukar se ut sådär då! Det skall vara helt möjligt att täcka  överdelen med en anna tyg bit... Dey behöver man inte vara någon superskräddare för att göra.
    Men verkligen himmla trist!
    Minuz skrev 2012-04-22 09:50:19 följande:
    Inte världens bästa bilder, men ni ser nog ändå färgskillnaden?!


    Wow! schyst att det funkade! Go for it! På tal om klorin skall du inte vara rädd att ha klänningen i mer än en timme heller, tro mig jag har testad det mesta med klorin:P
    Får du lös det lila bältet utan att sprätta?

    På tal om min klänning som jag hade ångest för här i torsdags så har jag nu sålt den nya:) Så jag slipper ha mer ångest för den, vilket känns skönt!
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!