• Tinzi

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-10-22 14:46:01 följande:
    Men varför vill de inte det? Ändringarna du gör är ju ändå relativt stora. :-/ Annars stämmer det ju att man inte får bild på de som man beställer ur deras sortiment men om man gör en del ändringar brukar de ju göra det ändp för säkerhets skull... Tycker fortf det verkar lite konstigt alltihop.

    Tinzi, vilken mailadress har du till din kontaktperson på millybridal?
    Vet faktiskt inte, hon skrev bara att jag inte kommer kunna se bilder, men att jag ska lita på dem för de gör ju originalet seadan innan...hmm min är ju liksom inte originalet :(

    Hon heter: Lily & skriver från: service@millybridal.com
  • Tinzi
    ÄNTLIGEN är min beställning på Millybridal lagd, det tog bara sisådär 13 månader :) heheh!

    Får se hur lång tid det tar nu, de vet ej när jag gifter mig.

    De skall i stort sett specialgöra min klänning så dröjjer nog antar jag...bara jag får den till MARS, så jag hinner fixa eventuella ändringar om den inte skulle sitta bra.

    Jo, hur brukar Millys klänningar vara sydda vid bysten, tunt tyg eller kraftigt tyg som "håller" upp bysten lite eller?
  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-10-25 08:57:33 följande:
    Du får den säkert i god tid till mars! Ja, alla mina är superstadiga över bysten så BH är totalt överflödigt utom för att fylla ut med lite (som i mitt fall som har ganska nätt byst ). 
    ok, låter bra det ;)
  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-10-25 09:21:47 följande:
    Tinzi, har mkt fick du ge för den?
    300 dollar för klänningen, 49 dollar i frakt 19 dollar för custom made totalt 2600 svenska någonting...
  • Tinzi
    pulmonate skrev 2011-10-25 23:49:49 följande:
    Nu har jag äntligen beställt min klänning ifrån Milly bridal!! yay! Det blev en klänning som jag själv har klistrat ihop och är min drömklänning! Jag gav exakta mått då jag jar vägt detsamma sen jag var i 18års åldern så det brukar inte vara några större variationer där. De säger ju att klänningen tar 1,5 månad att bli klar + 2 veckor att posta. Kan man verkligen räkna med att den är klar om 2 månader? Jag har gott om tid så det gör inte så mycket men jag hade gärna haft med mig den till Sverige när jag kommer hem till jul så att mina tärnor och mamma får se den!
    SÅ SPÄNNANDE!!!
    Samma som mig då typ! Till mig sa de inget om vilken tid det tar att göra den, men 1,5 mån låter ju toppen :)Verkligen spännande! Jag längtar tills man får hämta ut den!

    Antar man hämtar ut klänningen på posten i nån kartong?
  • Tinzi

    Hej hopp!

    Hur länge fick ni vänta på era klänningar från Milly? (gäller er som gjort ändringar på dem)

    Vill bara veta om det stämmer överens med vad som sägs :)

  • Tinzi
    Hua..nu är jag nervös, och det kommer jag vara tills min klänning kommer...får massa mejl om tyget, olika snören osv, och har inte en ANING om hur min klänning kommer att bli när den är färdig! Hoppas nu bara att dom (Milly) skickar bilder som jag bett om!!!

    Hur länge fick ni vänta på er klänning från Milly?

    hade ni gjort några ändringar då?
    Hur lång tid sa dom att det skulle ta resp hur lång tid tog det?
  • Tinzi
    Marys skrev 2011-10-30 20:16:54 följande:
    Sådär..då var det över..numera är man FRUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!Hjärta
    Här kommer lite bilder på klänningen.



    UNDERBAR klänning! Grattis!
  • Tinzi
    1700tal skrev 2011-10-28 22:57:34 följande:

    Men kasta in frågorna här om du blir osäker. Det kommer säkert blir bra, bara de har förstått dina förklaringar och hur du menar.


     


    Mina klänningar (de med ändringar) därifrån tog mellan 2-4 mån, 2 under lågsäsong (nu) och 4 när det var högsäsong och deras hemsida kraschade och det blev lite kris. Ju fler ändringar jag gjorde, desto längre tog det ju (och inte bättre blev det heller eftersom testklänningen inte gjordes i annat tyg som mest gjorde mig nojjig )


    oki, men det låter ju bra.
    Då borde jag kanske ha den redan i Jan/feb senast *hoppas* tack :)

    Jag har skickat m. bilder m. pilar och kryss så de verkar fatta allt nu.
    Det enda jag inte vet hur det blir är snörningen där bak, skickade med 3 olika snörningar, men de hade ingen av dem tydligen så får se. inte så jätte viktigt dock. Är lite fundersam till hur det blir med svart snörning bara med vit undersida, men blir nog bra :)
  • Tinzi

    Jahopp, nu har jag även beställt en BOLERO av Milly.

    Saken var den att jag hade en rabattkod som jag fick när jag reg. mig på deras hemsida, MEN då jag gjorde beställningen via mail (spec. klänning) så glömde jag detta, nu ska de göra en bolero åt mig så jag kan använda kupongen, vet inte OM /hur mkt jag får lägge imellan, men ville ju ändå ha en svart spets bolero så blir spännande.

    OCH de blir klara redan i mitten av December mned min klänning säger de...hur lång tid brukar själva leveransen ta , nån som vet? Och brukar klänningarna vara klara när de säger att de skall vara klara?

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!