• Jane

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Tinzi: Jättefin klänning!!! Underkjol kommer behövas ja, jag håller med dom andra, annars kommer klänningen bara "hänga". Jag e-kontaktade Milly faktiskt och frågade om man kan få tygprover hemskickade och det kunde man!! :) Så skicka ett email och berätta vilka tyger du vill se.


  • Jane
    Tinzi skrev 2011-10-14 10:06:14 följande:
    ÅH! vad bra! Vad fick du bet för detta?
    ewaulrica skrev 2011-10-14 09:11:04 följande:
    jag håller med de andra, underkjol behöver man definitivt för att klänningen ska bli som man vill :) Jag var först inte helt supernöjd med min "informella klänning" jag skickat efter, tyckte liksom att tyget nertill inte riktigt passade med livet på den. Men min sömmerska plockade fram rätt underkjol (trodde ärligt inte att det skulle behövas en till min klänning, men vad fel jag hade ;)) och vips så blev det en helt annan klänning! det finns ju underkjolar som både gör så att klänningen "står ut" och enbart "gör ett snyggt fall", antar att det var det sistnämnda jag fick prova... :)

    Tycker du ska passa på att beställa en där du köper klänningen Tinzi! de vet ju vad som passar till och det kan ju bli rätt klurigt att hitta rätt kjol till klänningen annars sen. Och hyra är iof inte jättedyrt, men det kostar lika mycket som det kostar att beställa en från Kina iaf. Det är vad jag får betala för att hyra en härhemma. :)
    jag beställde inte, utan ska avvakta någon månad till, men ni kommer säkert överrens om något pris och det kan inte bli hur dyrt som helst Glad
  • Jane
    daniiel skrev 2011-10-17 19:54:51 följande:
    Jag skulle nog satsa på Milly eller Landy om jag skulle be någon sy upp efter bild, då det är väl beprövat från de företagen :) Att hitta en säljare på Dhgate som gör det kan nog bli svårt.

    Har du prövat mejla Milly eller Landy för en prisförfrågan? :)
    Japp har haft kontakt med båda och tänkte sy upp hos Milly, men jag bara tänkte om Dhgate gör det också och kanske till ett bättre pris. Tack ändå
  • Jane
    Minuz skrev 2011-10-18 08:12:40 följande:
    Den säljare på DHgate som just nu syr min fjärde klänning syr efter mina bilder. Detta är klänning nr 3 från henne. Billig och trevlig och syr jättefint med fint tyg.

    Ta kontakt med henne...... wendy2010trade
    Jasså okej, ska kolla in henne, tack!
    daniiel skrev 2011-10-17 20:02:40 följande:
    Har du mejlat mylove-bridal.com och frågat? De är ju allmänt lite billigare på brudklänningar och kanske kan tänkas sy upp från bild.
    Nej det har jag inte, men jag vet inte....jag har fått för mig att dom är oseriösa Obestämd Men jag har egentligen inte hört så mycket om dem, utan har bara hört "Milly är bäst" så det blev därför jag bestämde mig för att ta dem. Men har my-love fin kvalitet? Kan man få tygprover hemskickade tror ni?
  • Jane
    FelizLane skrev 2011-10-18 11:44:00 följande:
    Behöver er hjälp nu igen tjejer!

    Detta är klänningen jag skulle vilja beställa. Bakisdan av den. Jag vill ha dragkedja istället för korsettsnörning. samt axelbanden bortagna.. Inget släp.

    Det här är framsidan. Det jag skulle vilja göra är att bandet i midjan är avtagbart och att det är Lååååååånga band "snören" (kan inte förklara mig) som utgör släpet bak. Men då att jag kan ta av det till kvällen om jag tycker att det blir jobbigt med släp

     Tror ni att dessa ändringar är möjliga, vilken av kinasidorna skulle jag vända mig till?


    Hej jag förstår vad du vill ha. Jag tycker du ska kontakta Milly, dom är serviceminded och kan säkert hjälpa dig. Dom är också säkra på vad dom gör, så dom ser till att veta exakt vad du vill ha innan dom börjar, så förklara bara ordentligt för dem.
  • Jane
    daniiel skrev 2011-10-18 16:18:19 följande:
    Att mylove-bridal.com skulle vara oseriösa har jag aldrig hört talas om faktiskt. Här på BT har jag bara hört positiva saker om dom och de ligger bland företagen som fått bäst omdömen här. Jag har själv köpt två klänningar därifrån och är mer än nöjd. Bra priser, lätta att kontakta och dessutom är det snabb leverans och bra kvalitet. Det är min uppfattning iaf, baserat på det jag hört/läst om dom och mina egna beställningar. Såg nu att någon annan hade svarat här att hon varit i kontakt med dom och att de kan sy upp efter bilder. Tror inte det är något problem att få tygprover :)
    Vad bra! Jag känner mig säkrare nu när du beskrev dem. jag hittade nämligen min klänning hos mylove-bridal.com den skulle kosta $ 188 exkl frakt. Hur mycket fick du betala i frakt? jag vill bara att den ska se exklusiv ut och inte se plastig ut som vissa klänningar gör.
  • Jane
    daniiel skrev 2011-10-18 18:22:12 följande:
    De har två olika fraktalternativ, ett billigare och ett dyrare. Går ju snabbare att få klänningen med det dyrare alternativet, men tycker det gick rätt fort med det billigare också. Beställde min första klänning med det billigare och den andra med det dyrare. Fick hem båda klänningarna ca 4-5 veckor efter beställning. Jag tycker inte själv att någon av mina klänningar ser plastiga ut, utan väldigt fina. De känns bra på också, sitter bra, och överdelen är stabil. Den ena, som har släp (den andra är kort), har dessutom inbyggd underkjol. Väldigt praktiskt :)

    Jag kommer dessvärre inte ihåg exakt vad jag betalade för frakten, men kring 30-40 dollar tror jag.
    Vad bra! Nu har jag till och med bestämt mig för att handla på mylove-bridal tack vare dina omdömen :) Jag kanske är jobbig nu, men du har ingen bild på klänningen med släpet du kan visa? tack tack
  • Jane
    daniiel skrev 2011-10-18 18:56:34 följande:
    Vad roligt och hoppas du ska bli nöjd :) Vilken klänning har du bestämt dig för?

    Har skickat ett meddelande till dig :)
    http://www.mylove-bridal.com/the-newest-ball-gown-wedding-dress-bgw0051_p1422.html

    Det är den här, vet inte hur man kopierar in bilden här i tråden tyvärr. Den ska vara vit och sen såg jag att den har ett litet släp, vilket jag vill få bort. Tack snälla för bilderna och hjälpen!
  • Jane
    gbg2012 skrev 2011-10-19 11:34:45 följande:
    Som jag misstänkte, de har bara slarv sytt min klänning! =( De hade knöt ner klänningen utan klädpåse, så den var skrynklig. De hade sytt på jättefula blommor! Den ser bara billig ut! Utan blommorna hade den varit mkt finare. =(

    gah!!!  

    Vilken jävla tur att detta var en klänning jag skulle ha på festen och inte hela dagen. Har en jättefin brudklänning som jag köpt i Sverige.  
    synd! hoppas det går att fixa och att det ordnar sig!{#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!