• FelizLane

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Lommila1 skrev 2011-10-18 11:56:24 följande:
    NU har jag hämtat ut mmin klänning, bokstavligen hämtat ut då den fastnade i tullen:(

    DEn var faktiskt över all förväntan!:):) eftersom den är i spets o tyll var jag orolig för utseendet men den är helt ok! Klart det märks att den inte är en Pronovias, då man prövat dem, men för att vara på mig i 3-4 timmar duger den bra:)

    Som trevlig överraskning fick jag en pälsbolero och en slöja, som jag direkt inte vet vad jag skall göra med men det var ju trevligt i alla fall:)

    den satt som en smäck bortsett från den lilla detaljen att den är ca 20 cm för lång:/ Vilket är ganska knepigt då den är custom made. Jag mäter endå 1.75 över marken och dethär är nog första gången något har varit för långt för mig... men det är enkelt fixat med saxen..
    Återkommer med bilder!
    ÅH!!! Vad spännande! :) Vart beställde du?
  • FelizLane
    Jeni skrev 2011-10-18 13:26:47 följande:
    Hej jag förstår vad du vill ha. Jag tycker du ska kontakta Milly, dom är serviceminded och kan säkert hjälpa dig. Dom är också säkra på vad dom gör, så dom ser till att veta exakt vad du vill ha innan dom börjar, så förklara bara ordentligt för dem.
    Hmh! Då ska jag nog kontakta milly! Kan man lägga beställning på tärnklänningar samtidigt? Funderar även på om dom kan göra ett annat band så att jag kan välja.... Svårt det här ;D
  • FelizLane
    Imke1977 skrev 2011-10-28 22:03:44 följande:
    Jorå jag har en bild som jag skickade med oxå. Men dom säger att den ser lila ut enligt dom!!!. Kolla får ni se. vad säger ni?

    Svårt sånt där! Men hoppas du kan sälja den, för den var ju jättefin :)
  • FelizLane

    Om jag vill beställa ca 5 tärnklänningar i samma tyg men olika modeller. Helst under 1000 lappen. Vilken sida tycker ni!?

  • FelizLane

    Ställer frågan igen! Hoppas nån kan svara ;) Om jag vill beställa ca 5 tärnklänningar i samma tyg men olika modeller. Helst under 1000 lappen. Vilken sida tycker ni!?

  • FelizLane
    daniiel skrev 2011-10-31 23:21:24 följande:
    Även bland sk. kinaklänningar tror jag du kan få det svårt att hitta så många till det priset.
    alltså st.. inte alla för 1000 ;P
  • FelizLane

    Vi är alltså 5 tärnor som har fått möjligheten att välja modell själva men att brudden skulle köpa tyg och vi skulle  sy våran egen klänning. Då rekommenderade jag att man kunde köpa från kina. 
    Vilket fick bra medhåll.

    På dhgate, syr dom upp från bild? Tycker ni att vi ska beställa var för sig eller ska man göra en beställning med alla klänningar? 

  • FelizLane

    tjejer! Om jag vill skriva att jag vill ha kortare släp.. Vad heter släp på engelska?

  • FelizLane

    Bandet i midjan, vill jag ska vara avtagbart... hur skriva det bäst? 

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!