• Tinzi

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2012-01-21 19:11:08 följande:

    Problemet är ju bara att jag har fått enl de mått jag beställt, har inte behövt ta strid med dem. Förutom ang. tygprover men där redde vi ut missförståndet efter en del tjafs.


     


    Jag tror ju att du tjänar på att ligga i (fast utan att bli arg eller vara oförskämd för då blir de förolämpade och vägrar hjälpa) och envisas med att du tycker klänningen är fantastisk men felsydd i måtten. Och poängtera gång på gång att du inte har råd med en ny eller att sy om den.


     


    Förstår verkligen din oro och har ju följt din beställning från lååångt innan du beställde och har förstått hur ont om pengar du har. Det känns så jättetråkigt att det inte blev bra, även om du passar så fint i den osv. Men om vi ser bortom att Milly fixar till det, ger tillbaka pengar osv. Den här kompisen du har, har du pratat med henne om hur mkt hon vill ha att ta upp den i längd? Ni känner ju varann och hon måste väl känna till att du inte har budget att lägga nåt mer på klänningen? Tror du inte hon kan va snäll och hjälpa dig till några hundralappar? Är hon bjuden på bröllopet tex? För isf kan du ju be om hjälp med klänningen istället för present?


    hehe isf är det nog redan kört. Blev ganska arg i sista mejlet här. Sa att jag inte tolererar ngt annat än att de syr om den rätt eller germig pengar tillbaka, va nog inte jätte trevlig direkt efter att ha fått 7 mejl om fler bilder...

    jo hon min väninna är bjudern, vet inte så mkt om min ekonomi då vi inte ses så super ofta numera. Men hon har inte sagt ngt om pengar men kommer nog få ge henne minst 500:- iaf, mer än vad jag har råd med iaf då det är super duper knapert just nu.har redan 4000:- mån fram tills vi gifter oss i maj så går inte.

    Men får se vad de svarar nu, jag skulle bli nöjd med 50 dollar tillbaka, bara så jag kan ge henne, sen blir den ju inte som jag ville vilket är skit trist, men huvudsaken är ju iaf att jag har en klänning alls även om den blir m. fluff & värsta släpet.

    Tycker bara de kör SÅ dålig stil just ovch då är det så svårt att vara rar och lugn.
  • Tinzi
    Darling Daisy skrev 2012-01-22 10:14:15 följande:
    Tinzi: 
    nu känner jag ju inte dina kompisar, men har du kollat runt bland typ "alla" ang syhjälp? Satt o pratade med mina kompisar (som också var gäster på bröllopet), och kom då in på det där m uppläggning av klänning. Då sa ena tjejen, "men att du inte sa till, min mamma har ju arbetat som sömmerska, hon hade kunnat hjälpa dig".. 

    Oj, svamligt inlägg: Det jag menar är bara att det kan finnas oanade krafter som vill hjälpa dig utan att ta betalt!!  
    Jo, fast inte vad jag hört ngt om ännu iaf och då har jag pratat med många. Sen vill jag att det blir super bra :) Hon har jobbat med att sy klänningar å Operan i GBG så blir nog henne. :)
  • Tinzi
    Darling Daisy skrev 2012-01-22 13:23:37 följande:
    Det låter ju jättebra! Var bara som jag tänkte...
    bra tanke :)
  • Tinzi

    Någon som fått svar via mejl från Milly senaste  3-4 dagarna? Vet att de har nyår så undrar därför...

    antingen har de ledigt eller så är Lily osamarbetsvillig...

  • Tinzi
    pulmonate skrev 2012-01-24 21:08:31 följande:
    Nej jag har inte fått svar på 5 dagar nu. Hon skrev iof att dom skulle börja sin semester nu och därför inte kommer att svara direkt. Och att dom som jobbar i Factory skulle ha ledigt i några veckor. Det är nog en blandning av båda anledningarna, skulle jag tro. 
    Ok, skönt att höra även om jag är otålig på svar :) Men några veckor? *gah* fast det var ju iof fabriken kanske ja...
  • Tinzi
    1700tal skrev 2012-01-29 15:29:48 följande:
    Alldeles stilla här idag.. Men nu har jag lagt in bilder på mig när jag provade klänningen jag köpte i mitt galleri. Gick visst inte att ladda upp, vet inte varför. Men vill hemskt gärna höra vad ni tycker, om den passar mig osv! Kram!
    superfin! Min favvo av alla dina ;)

    Någon som fått Svar av Milly på senaste?
  • Tinzi
    Vilse skrev 2012-01-29 19:47:08 följande:
    Skickade iväg förfrågan för en vecka sedan - inget svar ännu...
    Inte jag heller...gah har inte tid att vänta nu känner jag...
  • Tinzi

    Ni som får var av Milly kan väl skriva det här så jag vet :)

  • Tinzi
    Sara 120707 skrev 2012-02-01 19:04:35 följande:


    UNDERBAR! SÅ avis!!!!
  • Tinzi

    Såg nu att den bara var ett tips oooops;)

    Nån som har en underkjol med släp i större stl att sälja?

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!