• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2011-08-02 19:27:47 följande:
    Jaså, ville ni ha bilder?? Flört Okeeey då, då blir det en liten bildbomb! . De är rätt lika de sista bilderna så tänkte inte det var mkt att se... Men fick bilder på nederdelen nu, fluffet och vågorna. De är bara fastnålade, de ville att jag skulle godkänna det först. Och måste säga att de fick till det skitbra! Men så ska det svarta bältet till oxå.

     


    Jättefin! Gillar verkligen överdelen, att den är så enkel Glad Hur är denna i storlek, har du beställt den exakt eller lite mindre?
  • 120530
    bruden skrev 2011-08-03 09:24:13 följande:
    De ska lägga alla tillgängliga resurser på att hitta det under dagen så jag hoppas på positivt besked på mejlen i eftermiddag
    Håller tummarna för att de lyckas!
  • 120530
    1700tal skrev 2011-08-04 18:02:23 följande:
    Nu har jag fått bilder på bältet oxå, gud vad de skickar bilder i ett nu som jag ska konfirmera. Måste skrämt slag på dem sist... Hursom fick jag nu bekräfta bältet och sen ska stenarna/beading sys på. Sen är hela klänningen klar. Skrattande Måste säga att de fått till bältet RIKTIGT jäkla bra, det kommer ju göra hela klänningen!


    Ser ju jättebra ut! Måste vara bra att få bekräfta sådana detaljer!
  • 120530
    Callie skrev 2011-08-04 22:05:13 följande:
    Nu lyckades jag göra bilderna mindre så här kommer de Solig

    Tyvärr såg vi inte att kjolen låg väckad längst fram på bilderna. Snöret till snörningen var galet lång, och maken gjorde de heller inte jämnlånga så ett snöre hänger ned ända till marken.


    Vad tycker ni?


    För er som inte minns/vet så beställde jag denna klänning från MyLoveBridal:


     


    Att min klänning blev lång gör absolut inget, tvärtom faktiskt. Jag vågade inte beställa en lång för jag var rädd för att den skulle vara för kort. Så jag är nöjd! På bilderna ovan har jag ett par svarta klackar på 7 cm. Jag hoppas och tror att ett par på 5 cm blir ännu bättre. Har ju även beställt en underkjol som beräknas komma i morgon. Får se hur klänningen gör sig i den. Är helt galet glad över att klänningen passade!!!

     


    Verkligen jättefin! Förstår att du är nöjd Glad
  • 120530
    Pinkgrape skrev 2011-08-05 14:15:47 följande:
    Haha jag är världens största velpotta!

    Nu har jag prövat alla klänningarna igen och vägt för- och nackdelar. Tillslut blev det ändå klänning nr.4, den med tussar, som blir min klänning på självaste dagen D. Jag känner mig väldigt nöjd över det valet och klänningen är faktiskt inte alls det minsta ful. Den sitter dessutom väldigt bra på mig och jag ser mycket smalare ut i den. Ett stort plus är dessutom att den har inbyggd underkjol med tyll, så jag slipper den med ringar + släpet är kortare, så behöver alltså inte oroa mig över knäböjningen lika mkt :P Så blir det med den saken!
    augustibrud.bloggplatsen.se, lösenord när det behövs: Pinkgrape
    Skönt att du är nöjd med ditt beslut! Har du någon bilde med dig i den?
  • 120530
    bruden skrev 2011-08-07 09:48:28 följande:
    Nu är man FRU! Hela helgen har varit underbar!

    Fick mejl i fredags förmiddag att min klänning fanns i Malmö MEN de hade ingen möjlighet att buda upp den Den kommer imorrn... Nåja, det är som det är. Jag hade oavsett en fantastiskt fin dag och hela helgen har varit sååååååå grym!!! 
    Grattis grattis! Väntar på bilder hu du såg ut i den första klänningen Glad 

    Vadå inte kunde buda upp den?! Om jag hade varit du hade jag bråkat som f-n med posten och krävt att de skall betala klänningen.. 
  • 120530
    bruden skrev 2011-08-07 12:15:38 följande:
    Ingen fara. Posten erästter sitt strul och England likaså + att EMS ersätter för själva klänningen. De har varit otroligt hjälpsamma i England så där får jag ersättning för min första klänning för att det blev fel. Jag behöver inte bråka nåt utan de har erbjudit ersättning utan pardon
    Så bra! Skönt (och lite otippat) att de gör det utan bråk! Det är jag inte van vid, så det är därför jag gör mig beredd att kasta handskarna så fort strulet börjar 
  • 120530
    bruden skrev 2011-08-07 12:15:38 följande:
    Ingen fara. Posten erästter sitt strul och England likaså + att EMS ersätter för själva klänningen. De har varit otroligt hjälpsamma i England så där får jag ersättning för min första klänning för att det blev fel. Jag behöver inte bråka nåt utan de har erbjudit ersättning utan pardon
    P.s Har prutat ned en tvättmaskin och en torktummlare ifrån 14 500 kr exklusive frakt till 9 000 kr inlusive frakt, innbärning och bortforsling av de gamla en gång för att jag var så förbannad på stul och förseningar. De sista gångerna jag ringde för att efterlysta/skälla/pruta behövde jag inte presentera mig utan sa bara: Hej, det är jag. Tungan ute Är allergist mot företag som strular!

    Men företag som EMS och posten som i detta fallet tar sitt ansvar och ersätter dig på eget bevåg får man ju respekt för  och tvekar inte att använda igen!
  • 120530

    Är det någon som vet ett smidigt sätt att förminska bilder på? Har några jag tänkte lägga upp men BT tycker de är för stora. 

  • 120530

    Sådär, nu har jag äntligen lyckats förminska bilderna på halsbanden lite grann iaf. Tack för tipset Pinkgrape!

    Skulle jättegärna ha era ärliga kommentarer! Jag tycker pärlor är jättefint och passar till bröllop men har inte riktigt känt mig som en "pärltjej". Jag har letat men inte hittat något annat som skulle passa. Därför blev jag jätteglad när jag hittade dessa, pärlor fast ändå inte Tungan ute De var nedsatta ifrån 675 till 100 kr så därför köpte jag två, tror det blir det vita men har det gröna i reserv om jag skulle vilja ha  lite mer färg. 

    Vad tror ni, funkar de till bröllop och funkar de till min klänning (se min profilbild)? Kedjorna går att göra både längre och kortare.



     

Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!