• 120530

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Smileycat skrev 2011-08-28 23:33:15 följande:
    Såå.. Nu är man då FRU!!
    Overkligt men underbart..  
    Stort grattis! Bilder bilder Tungan ute

    Nu börjar jag bli lite stressad, fast det är långt kvar springer tiden iväg känns det som. Jag gör en lite "att göra lista" här så kanske jag blir påminnd när jag tittar in här:
    - Maila underlag till vår vän som skall hjälpa oss med en hemsida
    - Beställa skorna ifrån Brandos
    - Sammanställ info om de förslagen jag har på solister och ringa dem

    Detta SKA jag göra denna veckan!
  • 120530
    Humlan skrev 2011-08-29 14:38:49 följande:
    smileycat GRATTIS.

    Såg att din klänning va lik min upptill Glad

    Jag har lagt upp några entaka bilder på bloggen idag om nån vill se

    Känns fortfarande eländigt, men vi ska försöka ta nya bilder och mailade en fotograf idag för några studiobilder men fasen.. 1500 är det minsta och det är ju mkt när kassan är tom efter bröllopet.. suck
    Men Humlan, på din blogg tyckte jag att det fanns flera jättefina bilder! Jag vet att det var några "önskekort" ni inte fick, men så illa är det väll inte?
  • 120530

    Sådärja, igår mailade jag texten till hemsidan till kompisen som skall hjälpa oss och beställde skorna. Hoppas de kommer denna veckan Glad Min mamma kommer på lördag och det vore bra att få hennes smakråd. Är det någon som vet hur lång tid man har på sig innan man måste skicka tillbaka skor till Brandos?

    När tycker ni det blir lagom att skicka ut våra inbjudningskort? Vi gifter oss 25 februari och skickade ut save-the-date kort i juni. Om man räknar månader tycker jag att det passar i december, men är det inte tråkigt att skicka ut dem samtidigt som alla julkort? Januari känns för sent och november för tidigt med tanke på save-the-daten...Obestämd Vad tycker ni?

  • 120530
    ewaulrica skrev 2011-08-30 09:03:00 följande:
    man brukar ju säga minst 2 månader innan, men iof håller jag med om att det blir lite trist när det kommer samtidigt som alla julkort ;)

    skicka tidigt i december? typ direkt efter första advent? :)

    vi har inte talat om för några att vi ska gifta oss (jo, sambons föräldrar, de ska vara vittnen och vi ville vara helt säkra på att de ska vara med, de reser mycket) inte ens barnen vet nåt :) vi skickar ut inbjudan nu i september, det blir typ 2 mån innan.. :)
    Ja, det får nog bli något sådant. I första veckan i december kanske det inte julkorten har kommit igång riktigt!

    Roligt när det är mer en överrasking, så får man höra vänners och familjs reaktioner på det. Jag tror nästan alla visste om när vi skulle gifta oss innan de fick save-the-date korten!
  • 120530
    Red skrev 2011-08-25 17:57:29 följande:


     


     


    Just me: Dessa har jag beställt från Brandos, skall provar vilka som känns best och sedan skicka tillbaka de andra två! Såg att de var ihopplockade för leverans nu, så har kag riktig tur kan jag kanske hämta dem imorgon Glad 
  • 120530
    ewaulrica skrev 2011-08-31 20:24:56 följande:
    Jättejättefina klänningar! Det skall bli spännande att se resultatet!

     
  • 120530

    Nu är mina skor skickade!  Hoppas de har kommit till ICA imorogn kväll så kan jag hämta dem efter jag varit på friskis Glad

    Och så har jag pillat lite mer med hemsidan, känns skönt att komma igång med lite bröllopsplanering igen! På lördag skall jag och mamma titta på festklänning till henne. Vi har gjort det en gång innan men tycker det var ganska svårt. Hon är absolut inte tjock, men lite rund har hon blivit med åren. Hon har storlek 42-44 och de har inte alls särskilt många klänningar i de storlekarna Rynkar på näsan Sedan är ganska många av klänningarna mer passande som balklänningar till studenter, och inte till mother of the bride. Är det någon här som beställt kinaklänning till sin mamma?

  • 120530
    Darling Daisy skrev 2011-09-01 09:35:31 följande:
    Håller med om att det är väldigt få modeller i butikerna som passar för eller är smickrande för en dam i 50-60-årsåldern!!

    Jag beställde två byxdressar till min mamma (hon ville inte ha klänning). Den från Lightinthebox var fantastiskt välarbetad och i ett underbart tyg, men helt fel i måtten. Byxorna var sjukt långa och linnet gigantiskt.
    Dressen från Milanoo var slarvigt sydd och mycket mindre än måtten vi angivit. Tyget var inte alls av samma kvalitet som den andra.
    I slutändan hade min mamma en linnedress köpt i butik istället och var jättenöjd med det.

    1700tal har (eller ska) beställt till sin mamma (från Milly) om jag inte minns helt fel.
    Hmm, det låter ju inte som om statistiken är så bra på den sortens kläder då.. Mamma kan absolut tänka sig en långklänning, men vill inte att den skall vara för åtsittande eller urringad och heller inte axelbandslös. Vi hittade en i butik som var fin, den var avskuren under brösten och i böljande chiffong. Alltså smickrande även om man har lite mage Flört Den fanns dock inte i hennes storlek och den var lite väl dyr för köpa utan att kunna prova, 2600:-.

    Får se hur det går på lördag, hittar vi inget börjar vi nog leta ibland kinasidorna Glad

    1700-tal: Vart har du tagit vägen? Stämmer det att du köpt klänning till din mamma?
  • 120530
    Vickymb skrev 2011-09-02 08:03:37 följande:
    Nu har min klänning kommit hem...men hej och hå vad jag fick stressa på DHL men nu hänger den i säkert förvar hemma hos grannen ;)
    Den är verkligen sååå fin jag är verkligen så nöjd med den...har dock inte provat den än...jobbade till kl 23 igår och måste prova utan att maken ser ;)

    Bilder kommer senare...ha en skön helg!
    Kul med lite bilder snart, det var länge sedan!
  • 120530
    1700tal skrev 2011-09-07 17:00:29 följande:
    Sessan67 skrev 2011-09-07 16:36:03 följande:
    Välkommen tillbaka {#emotions_dlg.flower}
    Sommarbrud skrev 2011-09-07 16:51:24 följande:
    1700tal : vad roligt att se dig !!! Oj oj ja dig har man inte sett på länge... Skärpning :)
    Ni är bäst! Hjärta Bröllopet är inställt dock... Eller framskjutet, det beror på hur man ser det. Så vet inte vad jag gör här egentligen... Drömmer Men ni är ena sötnosar! Och till tjatmostern nr 1 (du vet vem du är ), förklaring följer, jag lovar. {#emotions_dlg.flower}
    Skönt att höra ifrån dig igen! Håller tummarna för att allt ordnar sig till det bästa{#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!