• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Avellana skrev 2012-03-13 09:30:17 följande:
    Hej allaexperter! Är det någon som beställt något liknande den här, alltså med veckat liv? Funderar om det blir bra eller inte...... Vet inte hur komplicerat det kan vara att få sådant snyggt...??
    Exempel:
    www.landybridals.com/drop-waist-wedding-dress...
    Har mailat dem och frågat om de har fler bilder på någon som de faktiskt sytt men det hade de inte för den var ny i sortimentet så då vet man ju inte heller......  
    Min klänning är inte riktigt veckad på samma sätt, men det är veckat och det ser ur såhär. Mina veck är dock i matt organza ovanpå satin, väldigt fint tycker jag att det blev iaf :) Ännu finare i verkligheten, då organzan ser sådär riktigt mjuk och lyxig ut.


  • daniiel
    Avellana skrev 2012-03-13 12:37:21 följande:
    Mmmm.... det såg riktigt fint ut, shit ännu mer beslutsångest, nästan så man vill att det ska se illa ut så man inte behöver fundera..... jag har inte ekonomin att köpa flera klänningar om det inte skulle bli bra känner jag..... Egentligen har jag fastnat för en Lilly-klänning ur (Lilly Forever) och den här från Landy är den jag hittat som ser mest lik ut (om man inte mailar dom en egen bild). Usch vad svårt det är då! Finns ju mycket annat att lägga pengarna på, samtidigt som Lillyklänningen satt som om den var sydd för mej från början typ.....
    Hur bråttom har du att bestämma dig? Jag tänkte om du kan ha lite is i magen och se om de kommer rea ut Lillyklänningen snart eller till hösten. De brukar ju vara rätt duktiga på rea. Jag tänker om det handlar om pengarna. Är det denna Lillyklänningen? :) www.lilly.dk/Default.aspx&ProductID=PROD1297&GroupID=GROUP133&VariantID=VO58
  • daniiel
    Avellana skrev 2012-03-13 14:16:51 följande:
    Precis den är det.. I love!!  Mmmm behöver den till mitten av augusti.... Känns tveksamt att de rear redan då. 
    Darling Daisy skrev 2012-03-13 13:05:24 följande:
    Avellana: Den Lillyklänningen är jättefin! Tror jag provade en liknande förra året som jag verkligen gillade.
    Jag beställde en klänning från Landy m stående veck på, klicka på visa endast under min profilbild så hittar du en liten bild på sista eller näst sista sidan.
    Det var även nån som beställde en klänning m såna veck på från Milly förra året, tror den blev snygg (minns inte riktigt dock) 
      Jag vet den är finast! Ja vecken på din såg ju helt ok ut dom också.... Men ska jag, som är veligast i hela värdlen, våga beställa över nätet.... shit alltså!
    Nej, då förstår jag att du inte vågar vänta på någon rea.

    Har du fått något pris på att få den klänningen uppsydd av något av kinaföretagen?
  • daniiel
    Avellana skrev 2012-03-13 14:56:29 följande:
    Nej har inte skickat bilden till någon..... Vet inte vilket jag ska testa, vilka är bäst? Milly?
    Pröva skicka till Milly, Landy, Mylove och även Corals har nämnts, jag har dock inte hört av någon som beställt från Corals (tror jag). Det är de företagen som har bäst omdömen, så vitt jag vet :)
  • daniiel
    satinsilk skrev 2012-03-13 15:49:31 följande:
    ahhaaa....Viste inte ens att det fanns ett orginal? :)
    Kan inte hitta några prisuppgifter, hade ju varit kul att veta vad orginalet kostar? 
    När det gäller klänningarna på kinasidor, så är bilderna i 99% av fallen någon annans bilder på ett orginal så att säga ;P Vill du veta pris får du nog leta upp en återförsäljare, eller någon som köpt klänningen, och fråga.
  • daniiel
    aurum skrev 2012-03-15 05:55:24 följande:
    Hej!

    Helt ny på sidan o "lite" före i planeringen eftersom min älskade inte friat ännu ( jag har fått reda på att han ska göra det). Hittade denna klänning som jag tyckte var väldigt väldigt fin o lite sugen på. Dock vet jag inte vem som gjort designen från början o sådant vill jag ha koll på. Någon som vet?

    www.shopofbrides.com/topsellerweddingdresses0...
    Hej :)

    Den där klänningen är en Maggie Sottero Vonda J1186, jättefin klänning :) Den verkar dock inte finnas kvar i deras sortiment, går inte att hitta på hemsidan. Googlar man dock på namnet, så hittar man bilder på klänningen :)
  • daniiel
    DestinyD skrev 2012-03-15 10:57:18 följande:
    Nu har klänningen hängt här hemma ett par dar, och jag gillar den mer och mer. Här ser man lite bättre hur den ser ut med ett brett band i midjan. Visst ser den rätt fin ut...? Glad
    Ja, den är jättefin! :) Ska jag vara helt ärlig, så är det nog en av de finaste spetsklänningarna jag sett här på forumet. Jag är egentligen inte överförtjust i spetsklänningar, men din är i min smak. Den ser sådär mjuk och... ja, mjuk ut :P
  • daniiel
    DestinyD skrev 2012-03-15 12:25:47 följande:
    Tack! Ja, du hade rätt verkar det som Skrattande
    daniiel skrev 2012-03-15 12:19:55 följande:
    Ja, den är jättefin! :) Ska jag vara helt ärlig, så är det nog en av de finaste spetsklänningarna jag sett här på forumet. Jag är egentligen inte överförtjust i spetsklänningar, men din är i min smak. Den ser sådär mjuk och... ja, mjuk ut :P
    Åh tack! Ja, spetsen är verkligen jättemjuk! Jag blev förvånad, för jag var lite inställd på att den skulle vara lite hård och "fejkig" (ha ha... hitte-på-ord!). Men, som sagt, innan denna resa är slut så kommer jag nog älska den! Glad
    Haha ja, jag förstår vad du menar :) Hm. Ja, och om det nu skulle vara så att du ångrar dig, så lär den inte vara så svårsåld iaf skulle jag tro :)
  • daniiel
    Jane skrev 2012-03-16 06:32:03 följande:
    Mollee och ni andra som handlat på MyLove-Brdal
    Jag betalade genom Paypal och fick ett "kvitto" från Paypal att jag har betalat. Från Mylove-bridal har jag inte fått någonting alls än så länge. Men det står ju iofrs att det tar 2-3 dagar tills pengarna kommer fram till dem. Annars är jag superskraj, otursfågel som jag e... Brukar de annars skicka email och berätta typ hur långt de har kommit med klänningen? Jag har inga inloggnings uppgifter till Mylove's hemsida, brde jag kanske skaffa det?
    Ha det bra!
    Nej, de brukar inte skriva och uppdatera om hur det går. Jag skrev kanske 2-3 mejl till dom under de 4 veckorna som klänningen gjordes. Jag fick svar, pratade också med dom på MSN. Det enda jag fick, utan att jag först hörde av mig, var mejl när klänningarna var skickade.

    Jag kan förstå dom, det är ju inte bara vi brudar här från BT som har beställt klänningar, utan brudar från hela världen. Jag tror det skulle vara lite svårt för dom att sitta och skicka mejl till alla för att uppdatera under tidens gång. Det skulle ju bli ett otroligt merarbete för dom.
  • daniiel
    MickeochViktoria skrev 2012-03-16 13:04:31 följande:
    Sitter och väntar på min klänning som ska komma med DHL idag (var inte hemma igår när de var här...) SPÄNNANDE! IIiik
    Gick förövrigt jättesnabbt, beställde förra fredagen (sent på kvällen) 
    Oj, harrejisses.. det var snabba ryck! Vart beställde du ifrån? Hoppas klänningen är jättefin :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!