• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2012-04-06 16:06:46 följande:

    Men fy, snön VRÄKER ner!


    Anny skrev 2012-04-06 16:09:23 följande:
    Här nere regnar det fortfarande. Men snön kommer väl till oss snart. Svärföräldrarna och svågern sa dock att det vräkte ner i tassamarkerna (ödeshög-mjölby)
    Jag kan ju tala om vi haft riktig snöstorm i flera dagar här uppe!!!! Trots klarblå himmel och skinande sol. Det känns surt, våren var ju här..
  • daniiel
    Tinzi skrev 2012-04-06 16:33:56 följande:
    MED skor, uppsydd 8-9 cm i midjan där, blev ju skrynkligt då, men vi kunde inte lösa det.....*gah* MEn kan gå i dne utan att snubbla nu iaf och med underkjol blir det säkert nån cm bättre.


    Jag tycker också den är fin, det har jag tyckt hela tiden, men förstår ju att du inte kunde använda den som den var när du snubblade i den och trampade på den. Det funkar ju inte. Hur känns det nu? Kan du leva med den? Tycker du om den? Känner du dig fin? För oavsett vad vi andra tycker, så är det ju du som ska bära den och tycker du inte om den, så blir det inge bra.
  • daniiel
    Anny skrev 2012-04-06 16:07:48 följande:
    Uj vad jag fick leta efter dit inlägg jag visste du skrivit. Det babblas en del idag

    Ja 9:an känns mest...ehm...passande. Men jag vill gärna ha någo lite annat, men självklart inte opassande  Hade gärna haft typ den designen fast i mer skinn eller skinn-look.  
    Haha ja, jag känner att jag och 1700tal tog över lite idag :P

    Ja, alltså.. till den vackra klänningen.. hm. Dressa inte ner den!!!!!! Låt den få vara den vackra brudklänning den är :D Alldeles jätte"brudig" :P Att du inte vill ha en vit bolero, det köper jag för det hade inte jag heller.. men gör klänningen rättvisa nu ;D haha
  • daniiel
    Anny skrev 2012-04-06 17:11:49 följande:
    Hmpf.  Snart kräver ni väl att jag ska ha lång slöja och stor flådig tiara!! Skrikandes

    Öhm... ja? Var inte det underförstått? Hm. Brudkrona skulle väl också fungera iofs om det skulle kännas mer bekvämt för dig. Använd gärna bilden här på Diana som inspiration och utgångspunkt ;D haha


  • daniiel
    Tinzi skrev 2012-04-06 17:37:17 följande:
    Ja folk kanske inte märker att den ser "konstig" ut, är nog mest jag som kommer tänka på det.
    daniiel skrev 2012-04-06 17:05:26 följande:
    Jag tycker också den är fin, det har jag tyckt hela tiden, men förstår ju att du inte kunde använda den som den var när du snubblade i den och trampade på den. Det funkar ju inte. Hur känns det nu? Kan du leva med den? Tycker du om den? Känner du dig fin? För oavsett vad vi andra tycker, så är det ju du som ska bära den och tycker du inte om den, så blir det inge bra.
    Ja jag är ju inte helt nöj, hade helt klart velat ha den slät, MEN nu kan jag iaf gå i den lite bättre, är på gränsen, men om jag går försiktigt :)
    Nu vet jag iaf att jag har en fungerande klänning och även om jag inte är nöjd så får jag nu acceptera att det inte hinns med ngt annat/har råd  m. annat. Blir säkert bra i sin helhet sen :)

    Känner mig inte super snygg, inte så jag ville känna mig MEN jag tror att jag kommer känna mig fin sen m. fina naglar (har annars korta) och med smink och fin i håret, så det får vara så här nu :) kommer lägga in en före och en efter bild sen med en annan underkjol.
    Den ser inte konstig ut alls tycker jag :)

    Det är ju skönt att du kan acceptera den och jag tror, precis som du säger, att när du har allt annats på plats också som naglar, hår, bukett osv, så kommer det nog kännas bra :)
  • daniiel
    Tinzi skrev 2012-04-06 19:58:20 följande:
    jo fast 5 min senare satt jag och grinade (inte likt mig) så är nog inte helt nöjd, men men det blir nog bra till slut :)
    Men... :( Fy vad ledsamt.. så ska det ju inte vara. Ja, jag hoppas innerligt att det ska bli bra!
  • daniiel
    Solstice skrev 2012-04-06 20:51:45 följande:
    Jisses, fick ju gå tillbaka och läsa vad det varit för dramatik när det första jag ser att daniiel är blockerad! (missade helt smileyn)Jag hittade denna klänningen på mylove-bridal och har för mig att priset var betydligt lägre än på där jag också hittat den så jag väntar och hoppas att de ska öppna sin sida snart igen för att kolla om jag hade rätt.

    Känner att med tre månader kvar så bör jag kanske bestämma vad jag vill ha för klänning iaf och även fundera på att beställa... Vi ska ha en borgerlig vigsel hemma i trädgården så jag känner att denna skulle passa bra.
    Haha ja, jag har misskött mig idag ;D

    Vilken fin klänning, den ser ut att passa perfekt till ett trädgårsbröllop :) Verkligen söt! Ja, det börjar dra ihop sig då och kan vara bra att få iväg en beställning :) Har du prövat mejla bilderna till Mylove och beställa? Eller mejlat bilderna till de andra och fått prisförslag?
  • daniiel
    aurum skrev 2012-04-06 22:10:05 följande:
    Fyyyyy dig! Nu fick du mig att gå in o börja titta på sådana saker oxå o självklart blev jag kär i två par skor.. jag vet ju hur det är, blir alltid kär i skor... o så fick jag en massa idéer om saker som jag vill ha tag i, som en brudbuket i fjädrar (bara fjädrar!) och grejer... hmmm
    Hihi en sådan bukett hade jaaag... jag älskar min! :D Ingen i brudföljet hade annat än fjädrar :)
  • daniiel
    aurum skrev 2012-04-06 22:45:51 följande:
    aaaah! Coolt! Vad hade du för färg/färger? :)
    Jag vill ha en i bara vitt eller bara ivory beroende på om jag tar en vit eller ivory klänning :)
    Min var i våra temafärger, rosa, vit och svart med lite vita pärlor. Tärnornas var vita och svarta, näbbens rosa med vita pärlor och makens sån "knapphålsblomma" var vit, svart och rosa. Jag gjorde själv såna till marskalkerna som var vita och svarta :)



Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!