• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Styrka skrev 2012-04-06 17:47:27 följande:
    Hallå brudar!
    En fråga börjar växa som jag inte riktigt vet hur jag ska få svar på, men ni veteraner här inne lär väl ha några goda råd hoppas jag!
    Jag köpte min klänning från My Love Bridal, den är i tafft, och kom i en liten påse, och ligger nu förvarad i en lite större påse under sängen. Men den är ju lite skrynklig... hur slätar man ut den inför vigseln..? Går det stryka brudklänningar? i taft? Vilken temp i så fall?   *jätteosäker*
    Eller duscha jättevarmt och länge så massa ånga bildas och sen hänga klänningen på galge i badrummet? Hur långt innan gör man det i så fall, dagen innan?
    Lite goda råd tas tacksamt emot!
    Missade helt ditt inlägg, men även jag har strukit alla mina brudklänningar och det har gått jättebra :)
  • daniiel
    FruHassel skrev 2012-04-07 10:18:57 följande:
    Nemen nemen nemen ..... HUR har du fått till alla buketterna?! Vad är det för fjädrar ??? Ljuvliga!!!!
    Jag beställde dom på Etsy :) Ja, allt utom marskalkernas som jag gjorde själv då. Här är säljaren jag köpte ifrån, www.etsy.com/shop/LaPlumeEthere Jag är väldigt nöjd. Betalade ca 2000kr för allt, fyra buketter och makens då.
  • daniiel
    Matztjej skrev 2012-04-07 12:58:18 följande:
    Va kul! Jag har dock inte fått i väg pengarna då mitt kort måste hajja först att allt är ok.. Men förhoppningsvis senare i dag eller i morrn!
    Jag skulle först ha en klänning med rätt mycket tyg fram i kjolen men väldigt slät i bak. Jag frågade om det gick att "få mer tyg" bak. Visst säger dom, skicka bild. Jag gör det. Nej vi tycker inte att det är fint, så det blir som bild 1.
    Vem är det som ska ha klänningen?!
    Jaja, nu hittade jag en annan, eller 2 andra i stället :o)

    3300:- för dessa två klänningar, en underkjol, slöja och en sjal. Tror jag överlever faktiskt Flört
    Fina klänningar och bra pris, ja :) Jag tror dock att det dom menade var att de inte tror att resultatet skulle bli fint och de vill ju förmodligen inte sy upp en klänning som de inte tror kommer bli bra, för då finns det ju stor risk att kunden klagar och de vill förmodligen undvika det.
  • daniiel
    FruHassel skrev 2012-04-07 10:41:47 följande:
    Magiska!!
    Tinzi skrev 2012-04-07 10:53:48 följande:
    grymt snyggt! Hade jag haft råd hade jag haft likadant till tärnorna :)
    Lisapi skrev 2012-04-07 11:23:04 följande:
    Underbara!!  Vad duktig du är, verkligen jätte fina!

    Jag är sugen på en bukett i sten Skrattande 
    Haha tack, kul att höra lite positiva ord om buketterna också. De flesta brukar tycka att det är extremt fult och konstigt :P Jag tycker dock de var/är fina och kul med något man kan spara också, som håller sig exakt likadant år efter år :)

    En bukett i sten? Det lät väldigt intressant. Har du någon bild på en sådan bukett? :)
  • daniiel
    aurum skrev 2012-04-07 15:13:37 följande:
    Grymt fint!! Jag bleb helt kär i denna:


    Prislappen var inte helt kul dock: 1300 ca (190 USD) men får la se det som att det får kompenseras av att vi inte ska ha en massa gäster att betala för Flört
    Gillade tyvär inte de "boutonnieres" hon hade :( Rynkar på näsan
    Ja, den är verkligen superfin :) Hon gör ju saker på beställning också, alltså man kan önska själv. Alla mina buketter var ju specialgjorda, så om du frågar kanske hon kan göra en som du/ni gillar?
  • daniiel
    aurum skrev 2012-04-07 19:48:11 följande:
    Får nog göra det när det börjar närma sig Glad Vill ju att han ska ha nått matchande men ändå "manligt" o inte för litet... Gillade stilen på en eller om det var ett par så tänkte höra om det inte går att få sånna fast i vitt & ivory...
    Sen kan jag själv sätta i en liten hårnål som ser ut ungefär som mitten på "fjäderblommorna" fast mindre. Har sånna nämligen Glad
    Ja, precis, det skulle nog bli jättefint :)
  • daniiel
    Just Me skrev 2012-04-09 14:59:35 följande:
    Jag blir lite nyfiken, det låter som att du bor nånstans i närheten... När du skriver om LTU. Jag bor i det sk IKEAland... Å andra sidan är ju både Norrbotten och Norrland stort...  
    Du & Jag 23/3-2013
    Ja, Norrland är ju väldigt stort :) Jag bor i Skellefteå, så Västerbottning här :P
  • daniiel
    Lisapi skrev 2012-04-07 21:36:19 följande:
    Postade för snabbt, jag syftade på buketterna från Etsy m pärlor och stenar såklart =)
    Kärlek vid första ögonkastet vid typ av bukett, stilen är så jag! 


    Glöm inte att posta bilder i bildtråden för Kinaklänningar www.brollopstorget.se/Forum-1-81/m4151495.htm... :)
    Ahaa, en typ broschbukett, såna är verkligen jättefina! Kikade på såna också, men de blev lite väl dyra (de som jag tyckte var fina) och de har dessutom en tendens att bli rätt tunga, så efter många om och men valde jag bort den typen. Dock väääldigt fina som sagt! :D
  • daniiel
    nicenetiis skrev 2012-04-08 17:31:57 följande:
    hej jag ska på en gala och måste ha en balklänning ganska snabbt och tänkte beställa en från kina vilka är snabba och gör bra klänningar?
    Mylove-bridal hör väl till de som brukar vara snabbast, men man får ju räkna med ca 1 månad ändå. Just nu är deras sida nere, men det går att beställa via deras mejl, myovebridal@gmail.com. Då skickar man in en bild på en klänning man vill ha, de ger ett pris och tycker man det låter bra så betalar man via paypal. Vilken typ av klänning hade du tänkt dig? :)
  • daniiel
    Styrka skrev 2012-04-08 11:59:53 följande:
    Daniiel skrev:
    Missade helt ditt inlägg, men även jag har strukit alla mina brudklänningar och det har gått jättebra :)

    Tusen tack  för hjälpen, tjejer! Får se till att rengöra strykjärnet ordentligt innan då så det inte missfärgar! Eller stryka genom en linnehandduk? *fnular* men skönt att höra att andra har strukit utan problem, nu känns det inte lika ångestfyllt att försöka själv.
    Ja, det går ju lägga något emellan om man är lite nervös :) Jag gjorde så från början, men sedan prövade jag utan och det gick toppenbra :) Hoppas det ska funka för dig.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!