• daniiel
    mjeanettek skrev 2012-04-12 12:58:23 följande:

    oj då... jag som hade en bröllopsklänning på plats och som var ok... nu hittade jag en jag ÂLSKADE vid första ögonblick... hmmm hoppas att den blir bra. Med rabatt blev det mindre än 1000kr... jag tittade på referanserna och det var flera plus size brudar som såg jättebra ut... Hoppas, men om inte så ha rjag ju den "gamla" :)


    www.lightinthebox.com/A-line-V-neck-Asymmetri...


    Vilken häftig klänning :) Jag tycker dock inte att den såg så fin ut över bysten, åtminstone inte på de bilderna som köpare lagt upp där på recensioner. Smaken är ju dock som baken. Nertill var den jättefin :)
  • daniiel
    mjeanettek skrev 2012-04-12 21:01:20 följande:
    daniiel: enig i det :) men det kan min mamma som är duktig på att sy fixa :) tuvär bröt hon armen, annars hade hon sytt en...
    Klänningen var ju fin och jag tror du skulle vara en vacker brud i den :) Vad tråkigt med din mamma :/
  • daniiel
    Tinzi skrev 2012-04-12 20:56:28 följande:
    ÄNTLIGEN glad med exakt 1 månad kvar till bröllop! Tack vare en underkjol med släp som jag fått av en oerhört vänlig själ här på sidan, och som jag sydde ut i midjan lite (syns ju ej utanpå) så kliver jag nu inte längre på klänningen och nästan alla de rynkor som blev framtill när vi sydde upp den är borta :)

    Se jämförelse med en helt fel underkjol.
    Även släpet blir lite kortare och med uppfluffat :)


    ÅH FY, vad skönt att höra! :D Klänningen ser jättefin ut, du ser fin ut och du kommer vara en oerhört vacker brud! Sikken tur att 1700tal hade en underkjol över och att den blev bra :)
  • daniiel
    mjeanettek skrev 2012-04-12 21:14:24 följande:
    Daniiel: just nu syr hon brudnäbb klänningar med 1 arm! Hehe och de blir fantastiskt fina :) och med vänster... Jag som inte ens kan lappa ett par byxor....
    Haha wow, ja det är väldigt imponerande. Jag kan sy, lite, men hade aldrig gett mig på en sådan uppgift ens med två armar ändå :P
  • daniiel
    UngBrud2012 skrev 2012-04-13 11:23:37 följande:

    Jag väntar ju på min klänning från Millys. www.sotteroandmidgley.com/dress.aspx?page=3&s...


    Men igår såg jag en annan klänning och nu kan jag inte sluta tänka på den.


    Funderar helt ärligt på att beställa den också. Kan ju aldrig vara fel med en backup? Eller?!


    www.shopindream.com/A-line-Strapless-beadings...


    Någon som håller med?


    Du har så rätt, aaaldrig fel med en backup ;D haha
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-04-13 08:30:51 följande:
    Inbjudningskort!

    När ska de skickas?
    Vi har ju inte skickat std eller ens förvarnat någon som ni vet. Så när borde vi skicka ut inbjudningarna?
    Jag tror att det beror mycket på vad ni har för gäster, om de ska resa långt eller om de flesta bor i närheten. Ju fler långväga gäster, desto tidigare tycker jag att man bör skicka ut inbjudningarna. Vi skickade våra i början av maj (gifte oss 13 augusti) och hade OSA i slutet av juni, så alltså 3 månader i förväg. Jag tycker det var lagom. Hade vi haft många långväga gäster inom Sverige hade vi nog skickade inbjudningarna i april och hade vi haft gäster utomlands hade vi nog försökt få iväg dom i mars redan. Det kräver ju lite mer planering från gästernas sida en sådan gång.
  • daniiel
    UngBrud2012 skrev 2012-04-13 11:49:34 följande:
    Precis min tanke!! Känns skönt att jag har stöd från någon i alla fall
    Haha ja, med tanke på att jag själv beställde fyra klänningar, så kan jag väl inte säga så mkt annat ;P Jag tycker dock verkligen att om man har utrymme för det i budgeten, så finns det ingen anledning att inte beställa en till klänning om man vill. Då kan du pröva båda i lugn och ro och välja den som sitter bäst och du trivs bäst i :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!