• daniiel
    Anny skrev 2012-04-26 13:09:49 följande:
    Ja hoppas det blir bra. Skojigt är det iaf. Tungan ute

    Sedan ska jag beställa skor från USA också tänkte jag. Sedan får det nog vara nog.
    Ja, klart det blir bra :) Vad är det för skor då? :)
  • daniiel
    Anny skrev 2012-04-26 13:12:47 följande:
    Det blir skor från milk&honey. Svarta glittriga pumps med ankelrem lutar det åt. Frågan om man ska ha ankelremmen i glitter eller bara enkel svart läder? Kanten ovanpå foten så att säga blir svart vanligt läder då det blir bekvämare. Glittret kan ju skava lite annars...
    Det låter jättefint :) Jag hade nog valt ankelremmen i bara svart läder då, för att vara på säkra sidan. Jag hade inte velat gå och klia mig om fötterna hela dagen/kvällen. Tror det kan bli väldigt snyggt också, eftersom du ska ha kanten så också.
  • daniiel
    Monstertjejen skrev 2012-04-26 14:15:26 följande:

    I´m a FUCKING bridezilla!!!!!!!


    ;)


     


    Pratade precis med bestman och han hade tänkt att lägga svensexa helgen innan bröllopet :O


    NNNEEEJJJJ, det e ju sista lediga helgen, då vi skall knyta samman alla trådar, kanske få barnvakt för att slappa osv osv.


    Sedan så mailar jag med Landybridal och dom hade lovat att skicka näbbklänning, skor, slöja, bolero i slutet på april, men nu kan dom tidigast skicka i mitten på maj! Nu har jag sagt att jag skall gifta mig i Maj så att dom inte drar ut på det!! (gifter ju mig 16/6) Så jag kanske kan slappna av lite!


    Insåg precis att jag gifter mig faktiskt inte i maj utan i Juni och kommer att hinna få kläderna innan bröllopet! Men jag skrev ett arg mail att jag va ledsen över att dom försenade leveransen så!


     


    E det ok att vara BRIDEZILLA??


    Ja, det är okej att vara bridezilla, men tänk på att det kanske är den enda helgen som alla killar som vill vara med på svensexan kan samtidigt? Jag skulle nog inte sagt blankt nej, utan mer ifrågasatt om det möjligtvis inte fanns någon annan helg som skulle kunna passa också. Det var ju väldigt snällt att meddela dig öht, de hade ju bara kunnat dyka upp också.

    Och tänk på att ju argare du blir på kineserna du blir, desto mindre samarbetsvilliga blir dom. Man ska helst försöka att inte vara arg alls, för det kan resultera i att de börjar ignorera dig helt och har du riktigt otur, om de tar väldigt illa upp, så kanske de försenar din beställning ännu mer.
  • daniiel
    DestinyD skrev 2012-04-26 15:42:03 följande:
    Hej på er! Nu var det längesen jag var i den här tråden och kikade, och jösses så många fina klänningar ni har fått hem!
    Min klänning behöver en del justeringar, och jag har börjat snegla på alternativ... Alltså, vet ni hur det är med alla dom här klänningarna som säljs för typ en hundring på eBay? Om jag går in på eBay.se och väljer "säljare med bäst omdömen" så dyker det upp en massa klänningar för typ inga pengar alls. Hur är det möjligt? Det är ju inga stora pengar man förlorar om det skulle gå åt skogen, men hur kan dom vara så sjukt billiga? Funderar på att chansa och beställa en klänning från en sån säljare, så jag har en i reserv om inte min går att få riktigt bra. Men min första reaktion är ju att det måste vara för bra för att vara sant? Får man ens hem en klänning som är fint sydd för det priset?

    Kolla här t.ex. viewitem.eim.ebay.se/Vneck-Lace-Satin-AlinePr... Tycker det är så märkligt, så jag vet inte ens om det är nån idé att chansa liksom Glad
    Precis som Vilse skriver, så kostar den där klänningen i din länk 1067kr och det är ju inte dyrt alls, men ändå rätt normalt för kinaklänningar. Jag betalade bara någon hundralapp mer för mina. Det är handskarna i annonsen som kostar 32kr. Man kan bli rätt lurad på det där sättet, innan man kikar noga, för de lägger ofta både handskar, slöja, klänning och ibland underkjol i samma annons. Då kostar handskarna och slöjan nästan inget alls och det är något utan de priserna som visas först.
  • daniiel
    knyttan skrev 2012-04-26 17:15:15 följande:
    Men vilket bisarrt "trick"?? Det är ju inte så att de skulle tjäna på att folk går på den bluffen eller vad det nu är och köper billiga handskar för 30 kr när de tror att de köper en klänning....? De borde ju onekligen tjäna mer på att folk faktiskt köper klänningen, inte att de av misstag köper handskarna??? Om det nu inte är så att de har ett gigantonormt lager med handskar de vill bli av med och försöker prångla ut?? Och det är ju inte så att folk är så totalblinda så att man inte ser att priset ändras när man klickar i "dress"! *fattar inget*
    Jag tror det är mest för att "lura" in folk på själva annonsen, när de sen väl har klickat in sig på annonsen, så kanske de vill köpa klänningen ändå och tycker det blir ett bra paketpris för tex handskar, slöja och klänning :)
  • daniiel
    DestinyD skrev 2012-04-26 17:32:29 följande:
    Men gud... Ja, ni ser!!! Jag tänkte väl också hur fasen dom lyckades sälja klänningar för 40 spänn Skrattande Ha ha.... Förklarar ju saken!! Shit vad jag har funderat hela dan på det där... ha ha....
    Men det går ju hitta väldigt billiga klänningar på ebay ändå, om du nu skulle vilja beställa en till :) Inte för ett par tior kanske, men för ett par hundralappar :P Nog för att jag tycker klänningen du redan har är jättefin :)
  • daniiel
    DestinyD skrev 2012-04-26 18:03:32 följande:
    Tack Glad Ja, jag önskar ju helst att den går att fixa till så som jag vill ha den. Men frågan är om min mamma och hennes syslöjdslärar-väninna klarar det eller om jag måste lämna in den till en sömmerska som då kostar lika mycket som klänningen kostade... Det känns så himla surt då Rynkar på näsan
    Vad är det som ska fixas på klänningen?
  • daniiel
    DestinyD skrev 2012-04-26 18:27:00 följande:
    Den måste kortas av, för den är för lång. Släpet måste kortas ganska mycket också. Sen måste vi sy in den längs sidorna vid höften. Ska inte vara så "puffig" där, utan mera rak i modellen. Som det är nu så är det massor med tyg, så jag hoppas att det är lätt att ta bort lite och tajta till den. Isydda underkjolen ska sprättas bort och se om jag gillar fallet bättre då. Sen ska vi sy dit ett brett sidenband över skarven i midjan som dom gjort. I originalet så var den i ett stycke, men nu har dom delat klänningen i midjan så det nästan blir "prinsess-puff-look" och det är inte alls ok. Sen är den liiiite stor över bysten, men där hoppas jag på att hitta en BH som fyller ut ett par kupstorlekar Skrattande Kruxet med allt detta är ju att över satinet så är det jättejättefin spets som också måste justeras ihop med resten av ändringarna. Inte det lättaste, kan jag tänka mig.... Men jag vill så himla himla gärna att dom ska säga "ja, men detta fixar vi plättlätt!" när dom tittar på den....

     


    Okej, då förstår jag att det är en del fix som ska åtgärdas ja. Jag hoppas att dom kan fixa allt och att det blir bra, för den är verkligen jättefin :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!