• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    viqueur skrev 2012-04-26 21:24:21 följande:
    hej tjejer idag var jag o provade lite klänningar i butik. tyckte en vidare alinje klänning satt bra, men provade någon i lite mer sjöjungsfrumodell också. sitter o funderar på vilken klänning jag ska beställa... men jag har ingen aning!! personligen gillade jag hur sjöjungsfrumodell sitter när man kolla bilder framifrån men den andra från sidan efersom jag har putmage.. vad säger ni, vad ska jag kolla efter bland kinaklänningarna? förut har jag bara kollat lite vidare klänningar.

     


    Helt klart sjöjungfrumodellen. Den passade superbra på dig och du fick helt otroligt vackra kurvor i den. Inte alls någon putmage. A-linjen var också fin, men sjöjungfrun var mer wow :)
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-04-26 22:42:40 följande:
    Vad avis jag blir när jag ser alla fina klänningar. Jag vill oxå ha en fin. Känner mig som en tjock padda utan ben............. - hopplös.
    Men du har ju flera fina klänningar? :) Vilken lutar det åt? :)
  • daniiel
    Minuz - Hur länge är det kvar till du gifter dig? Jag tänker att du kanske bör kika på klänningar och bestämma dig i sista sekund, beställa en klänning och när det kommer så har du inte tid att ändra dig igen ;)

    1700tal - Vad kul att du kika in en snabbis iaf :) Hur har du det? :)
  • daniiel
    knyttan skrev 2012-04-27 22:26:08 följande:
    Hej igen!!
    Jag har underkjols-trubbel! Som sagt innan så är den isydda underkjolen i min klänning rätt mesig så jag ska beställa en till. Problemet är att min klänning är en ganska lång tea length (30 inches)  och de som finns på ebay är 25-27 inches (jag har typ kollat igenom allt). Så det går ju inte.
    Det jag egentligen vill ha är detta:
    www.ebay.co.uk/itm/HELL-BUNNY-50s-Skirt-DOLLY...
    men 15 cm längre. Vad gör jag?? Köper en lång o klipper av eller köper en kort och syr i en bit? Tänker mig att man kanske kan förlänga den en bit mellan resåren och där tyllen börjar?
    Denna är 30" i strl XL och finns i flera färger. Det kanske är lättare att sy in midjan om det skulle behövas, än att försöka klippa en lång i rätt längd?
    www.amazon.com/Malco-Modes-Inspired-Petticoat-Crinoline/dp/B005UN7XBG/ref=sr_1_2&ie=UTF8&qid=1335561207&sr=1-2
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-04-27 19:31:43 följande:
    Undrade just vart du tagit vägen!

    Och svaret är NEJ!!!! Jag hittar nog aldrig en klänning.

    Daniiel - Funderar på att göra som du säger, beställa en i sista sekund..... Jag har ju ända till den 1 dec på mig...
    Kika runt och försök hitta så många klänningar som möjligt som du gillar fram till dess. Spara bilder på alla i en mapp. När det blir dags att beställa, så går du igenom alla och rensar bort eftersom. Tillslut kommer det bara finnas en klänning kvar som är perfekt och då beställer du den :)
  • daniiel
    viqueur skrev 2012-04-28 08:28:44 följande:
    nu sitter jag o väljer mellan fyra klänningar.. vad säger ni? funderar på att spräcka budeten lite och beställa 2 klänningar o sen rpova vilken jag gillar bäst, typ en av varje modell.. men det blir ju typ 2000sek över budget.. + ev tull..


    Helt klart den sista klänningen. Underbart vacker! :)
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-04-28 11:36:31 följande:
    Nån som vet vad detta är för klänning? Vart man hittar den? Vad den kostar? Osv.............
    Kortet är inte det bästa då jag fotat tv:n med mobilen.......


    Oh, den klänningen ser jättebekant ut, men kan för mitt liv inte komma ihåg vart jag sett en liknande!
  • daniiel
    Anny skrev 2012-04-28 15:02:03 följande:
    Minuz: Köp den här!
    www.landybridal.co/stylish-beautiful-one-shou...
    Bara en liten varning eller vad man ska kalla det för klänningar med så mkt bling runt om upptill, det kan skava som fasiken under armarna! Jag hade inte i närheten av så mkt bling på min klänning, men fick ha skavsårsplåster under armarna för att det inte skulle göra ont och bli rivsår.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!