• ewaulrica

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jag är så sjukt nöjd. Beställde en päls från ebay, faktisk en riktigt snygg sak, men dock lite liten för mig... var osäker på den och har lagt ut den till försäljning nu efter mycket om och men..

    funderade länge och väl vad jag skulle ta mig till, hyra, försöka få tag på någon ny, låna? behöver ju en för det kommer vara kallt när vi gifter oss..

    hittade en på tradera till sist.. började buda och tänkte väl mest att jag hängde med så länge den inte sprang iväg för mycket i pris..

    Glad i hågen blev jag när jag fick den för 205 kr!!!!!! :) det kan man ju inte annat än gilla..

    börjar bli van att öppna paket nuförtiden, efter att ha beställt både klänning till mig, päls, klänning till döttrarna, skor osv från nätet. Fick paketet igår, gick nervöst och hämtade det på posten..

    den var kanonfin!!!!!! :) sitter sjukt bra och ser ut som kaninpäls nästan, helvit, mysig och jag ser ut som en "isbjörn" som min son sa, haha.. perfekt i längd och storlek.

    Nu är den biten löst- Yihoo!!!!! :)

  • ewaulrica
    Midjekort jacka i fuskpäls   ***Utrop 1kr***Midjekort jacka i fuskpäls   ***Utrop 1kr***

    Här är pälsen... :) bilden är tagen från tradera :) ser lite tråkig ut sådär, men är jättefin på, har den öppen så kragen blir inte lika stor då! (bilder på får ni se efter vår stora dag ;))

    perfekt i längd och allt-såå varm och mysig! :P
  • ewaulrica

    Imke1977: den där är DEFINITIVT INTE lavendel/lila!! Den där går, precis som du skriver, mer åt det varmrosa hållet, det är ju inget "blått" i den alls, som det är i lila/lavendel? bara att googla bilder på "lavendel" så ser man ju att det är helt fel färg... iaf som jag ser den på min skärm ;). trist!

  • ewaulrica
    Annixa skrev 2011-10-30 21:24:10 följande:


    Justja å två sånna kappor har jag! Skrattande Jag beställde en först men tyvärr slarvade jag med st så den är för liten, så nu har jag beställt en ny så den första ska jag sälja.
    ohhhh...den var skitsnygg!!!! vad har du fått betala för den här skönheten?! :) är det släp på den eller är det bara klänningen som sticker ut under?
  • ewaulrica

    Marys; vacker klänning, vacker tjej! :) hade köpt din klänning rakt av!!!! ;)

  • ewaulrica

    marimekko: tack för att vi fick se dina fina bilder!! :) du var verkligen jättefin, och jag älskar det höstigt, kalla ljuset i era kärleksfulla bilder! (solljuset t o m ser höstigt ut, jättefint!)

  • ewaulrica
    FelizLane skrev 2011-11-02 08:45:22 följande:
    Ja, jag vet... Men hittar ingen klänning som jag känner är perfekt.Denna som jag har som grund tycker jag ändå väldigt mycket om. Det är sån jag tänker mig men utan axelband, spets på bysten istället för att det ska vara lika tyg hela vägen. Ett band i midjan som bildar släpet. Helst ska jag kunna ta bort det till kvällen när jag ska dansa :) 

    Vilken sida tror ni är bäst när jag ska göra om så här mycket? Har nån annars någon säljare på dhgate att tipsa om? 
    har inga tips, men ville bara säga att klänningen är mycket vacker! :) har också kollat in den en hel del, den är enkel och stilfull! dock tyckte jag, som du, inte om axelbandet eller det jättelånga släpet... så den gick bort pga det för min del! ;) men med dina ändringar (som jag förstår precis) blir den toppen! Kör på det!
  • ewaulrica
    ewaulrica skrev 2011-11-02 08:54:55 följande:
    har inga tips, men ville bara säga att klänningen är mycket vacker! :) har också kollat in den en hel del, den är enkel och stilfull! dock tyckte jag, som du, inte om axelbandet eller det jättelånga släpet... så den gick bort pga det för min del! ;) men med dina ändringar (som jag förstår precis) blir den toppen! Kör på det!
    Just det! var noga med att skriva att du vill ha chiffong! tror (vad det verkar av mina erfarenheter) så använder de ofta, ofta matt organza istället i klänningen (väldigt lika men inte lika exklusivt antar jag)

    Jag beställde en klänning som i original har chiffong, men fick organza. Den blev dock iof jättebra ändå, men är man noga och vet vad man vill ha så tänk på det! :)
  • ewaulrica
    Minuz skrev 2011-11-11 00:45:01 följande:

    11-11-11


    Idag skulle jag blivit fru...... Jag skulle varit en prinsessa på slottet.


    Men jag får nog iaf vara lilla askungen...... städa, städa och slita i tvättstugan. Vilken skillnad på dag......


    Hjärta :(
  • ewaulrica
    rabarber skrev 2011-11-09 21:08:38 följande:
    Jag har hittat en klänning som jag verkligen älskar halva på. Nederdelen. Blinget upptill är inget för mig. Men det är ett senare problem.

    Är det någon som har en klänning från milly i organza så jag kan få se hur glansigt tyget är?
    Jag vill verkligen verkligen inte ha en glansig klänning.
    Tittar man på färgkartan ser tyget inte glansigt ut men stämmer det?

    Här är klänningen.
    www.millybridal.com/a-line-straight-neckline-...
    om du beställer, var nog med att poängtera att du vill ha MATT organza!!! (om det nu är det du vill ha vill säga) Originalklänningen av den kopia jag köpte hade egentligen chiffong i sig, men på min kopia stod det organza istället. Jag var precis som du väldigt orolig att jag skulle få hem nåt blänkande, som bara ser billigt ut i mina ögon, så jag var noga med att tala om att jag ville ha en organza som inte är shiny/sparkling alls, utan matt. Och den var verkligen jättefin!! (ser ut som chiffong faktiskt)

    Nu har ju inte jag beställt från Milly dock, men jag tror att du brukar vara rätt noga med att få det som kunden vill, så säger du bara till när du beställer så ska det ju inte vara några problem. Tror inte att de använder sparkling organza så ofta heller, men det skadar ju aldrig att vara helt på den säkra sidan, genom att fråga och poängtera ;)
  • ewaulrica

    Sassy: WOW vilket bombnedslag! :) jättehäftig klänning!

  • ewaulrica

    1700-tal: inte för att man ska kommentera såna saker... men jag måste få säga att du ser sjukt snygg ut i din klänning! Du ser EXAKT ut som jag SKULLE VILJA se ut när jag gifter mig! Flört Lite avundsjuk blir jag då du antagligen bara hoppat i klänningen lite "sådär" också, så där fin kommer inte jag ens se ut när jag har FÖRSÖKT att göra mig i ordning, haha!!!

  • ewaulrica
    jvjh skrev 2011-11-17 23:08:44 följande:
    Hej alla kina-klänningsproffs!

    Jag fick hem min klänning idag och.... besvikelsen är total.
    Den är fint sydd och motsvarar bilderna jag skickade till dem men den är fört kort!! och bystpartiet på klänningen sitter för högt upp, det ser inte klokt ut!

    Jag antar att det är jag som slarvat med måtten :(

    Hur som helst, hur gör jag nu? Kan Dressilyme hjälpa mig? Skickar man tillbaka klänningen och de ändrar eller får jag stå mitt kast?

    Vet någon nån bra sömmerska eller skräddae som kan rädda klänningen?

    Snälla hjälp, är så besviken!!! 
    ajdå.. fasiken. synd när den var välsydd! vart bor du? bor du Stockholmstrakten har jag namn på en billig, duktig sömmerska, som faktiskt sytt om även min klänning. (hon har sytt om massa Kinaklänningar bara i år ;)) Hör av dig om så är fallet!
  • ewaulrica






    Bilder från min helt UNDERBARA vigsel i Stockholms Stadshus, i lördags den 19/11! :) Ser ni hur det blev med pälsen också ;)
  • ewaulrica
    Tezz81 skrev 2011-11-21 10:29:42 följande:
    Fina kort på fina er....
    Tack :) <3
  • ewaulrica
    Red skrev 2011-11-21 10:51:45 följande:
    Åååå så fina ni var! Var köpte du jackan?
    tradera...:) 200 spänn å jag vann, ha ha! tack så mycket!
  • ewaulrica
    Pluppe skrev 2011-11-21 13:59:17 följande:
    Vad fina ni är!! Hoppas dagen blev aldelles underbar!
    nämen tjeeena!!!!!! :) haha! kul att du har hittat hit! :) tack så mycket, vi hade en alldeles fantastisk dag!!!! är helt varm av känslor, kan varmt rekommenderas ;) känns lite tomt nu, har ju inget mer att planera :( haha, mannen sitter på jobbet han också och LÄNGTAR HEM :)

    Evelina var en ängel hela dagen, kvällen och natten och sov till 9 morgonen efter, det tackar vi för ;) (lämnade inte bort henne eftersom vi hade middag/fest hemma ju, med hela familjen och vi ville helt enkelt ha henne nära som vi alltid har) Jag är ju ingen bridezilla heller så det var kolugnt :) Gissar att hon nog njöt lika mycket som vi?!

    vi fick vår 7-årsdag som bröllopsdag, känns helt fantastiskt. Att den hamnade som en strålande vacker dag mitt emellan två dagar igenmurade av regn och tjocka gråa moln, och visade upp Stockholms Stadshus i sin allra vackraste skrud, gjorde ju inte dagen sämre heller.. ;) allt var helt enkelt perfekt! du skulle ha sett tårtan vi fick av svärmor!! Jesus!
  • ewaulrica




    Pluppe skrev 2011-11-21 16:41:53 följande:
    Jajemän, Niklas friade för några veckor sedan. Han skrev frieriet på Arwens body, snacka om att jag blve paff när jag skulle byta kläder på henne Drömmer

    Kan tänka mig att det känns tomt nu men helt underbart att dagen blev så bra!
    Och skönt att Lillan "skötte sig"!! Klart hon inte ska lämnas bort, hon måste ju dela den stora dagen i punkt och pricka ju :)

    Låter som det blev mer än lyckat, så himla mysigt! Oh!! Har du ingen bild på tårtan? Låter ju väldigt spännande Solig
    nämen vad rart.. det var nog bland det gulligaste jag har hört.. på bodyn... åhhh, vad romantiskt! Vilken uppfinningsrik blivande du har, haha ! Andreas tjötade om att han minsann skulle fria ordentligt, jag sa bara "jaja" hela tiden.. (vi bokade stadshuset när vi såg att vår 7-årsdag var en lördag, mycket passande)

    trodde inte han skulle hinna med att fria innan, men i torsdags hade han fixat minsann.. kom hem och vi var sjuuuukt stressade, för vi skulle hämta bord och stolar, porslin osv osv så vi kunde duka på fredagen.. var väl inte så där jätteglad m a o.. när han hade åkt sista gången stod han (och jag) i träningsoveraller båda två, jag vevandes Evelinas kvällsgröt och han höll på att fiffla i hallen. Stod bakom vårat skynke där vi hänger kläder bakom, fattade inte varför men var för trög för att orka fundera.

    "kom" säger han och drar fram VÄRLDENS längsta, största rosor, (tror de syns på en av tårtbilderna? dock har jag klippt dem där) går ner på knä, och friar.. och vad gör jag? börjar asgarva. stackars man... blev så tagen på sängen att jag typ bölade, skrattade och fnissade, allt på en gång. Han drar fram skumpa, en nalle som håller ett hjärta och däri har han pillat in vigselringen. Hur han nu har fixat allt detta.. säger med ett lurigt leende: "jag sa ju att jag SKULLE fria innan!" Plutt!! Glad sen att han glömde jordgubbarna ute i en påse bakom ytterdörren, det är en annan historia. (åt dem till frukost morgonen efter när han messade och sa att han glömt dem, sötnöten, haha)

    När gifter ni er då? (om du nu vill berätta... ;))

    skickar med några bilder på tårtan, tror man "får" ösa på med bilder på vad som helst i denna tråden, gudskelov ;) haha! Caketoppern heter "Promise" från Willow Tree, en av de absolut vackraste prydnadsföremålen jag vet!!! Hjärta
  • ewaulrica
    JeanetteLö skrev 2011-11-21 13:18:13 följande:
    Wow, vilken jätte snygg jacka, och klänningen, ja allt!! Du vill inte sälja jackan?? Behöver en till mitt vinterbröllop i februari.. :)
    jo, kanske...:) min man vill att jag typ ska ha den till vardags, till jeans, för den är så pass snygg.. men jag är inte säker.. den sticker ju ut lite iom att den är så vit och gosig ;) köper nog en annan fuskis isf.

    vart bor du? kanske kan komma och prova?
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!