Dessertvin ?
Ska ni servera dessertvin till eran dessert eller ska gästen få välja på vitt el rött?
Tycker folk om dessertvin eller är det bara för sött och onödigt?
så hur gör ni??
Ska ni servera dessertvin till eran dessert eller ska gästen få välja på vitt el rött?
Tycker folk om dessertvin eller är det bara för sött och onödigt?
så hur gör ni??
Vi kommer att ha dessertvin till våran osttallrik som är våran dessert!!
Ja det kan jag tänka mig passar bra eftersom det bryter av lite!
Vi kommer att ha dessertvin till vår chokladpanna cotta. Jag älskar dessertvin! Vi väljer St: Johns Commanderia eftesom vi har choklad i desserten. Jag har provat lite olika och denna passade bäst till efterrätten.
Vi kommer att köra rödvin bara ,dom flesta tycker inte om desservin
Ett portvin är också gott till vissa ostar.
Vad hade ni tänkt för efterrätt?
och vi kommer istället att ha ett mousserande vitt til... Känns lite fräscht tll efterrätt tycker jag..
Vi kommer att skippa desertvin. Kommer istället att ha avec till kaffet.
Vi ska ha en chokladmousse till dessert och ska servera röd lambrusco till det, rött mousserande vin från italien. Jag älskar det vinet! Har byggt menyn efter det faktiskt. Har ni inte provat det så gör det. Finns tyvärr bara en sort som säljs på vissa systembolag men det kostar bara 49 kr flaskan! Vi ska åka till italien och handla hem ett lager då :) Hoppas vi kommer iväg bara... jäkla vulkanutbrott!