snittar recept?
Är det någon som har ett bra tips på snittar som man kan göra dagen innan? vi ska ha snittar och champanje när alla kommer tänkte vi. men vi hinner inte fixa med det på morgonen.
Är det någon som har ett bra tips på snittar som man kan göra dagen innan? vi ska ha snittar och champanje när alla kommer tänkte vi. men vi hinner inte fixa med det på morgonen.
Vi ska baka osthjärtan, de går att frys in och ta fram samma dag. Här är recept http://carinpeter.blogspot.com/2011/02/osthjartan-och-fruktspett.html
Toppen tack :)
Har du något till snuttarna el äter ni dom som dom är?
jag provbakade, dom är goda väldigt speciell smak, men vi tar dom som dom är och har lite annat också.
Ni kan ju också köpa crostini och färdiga röror, gott och enkelt för er.
Hade en kompis som bjöd på dessa på en inflyttningsfest.. Vad jag kommer ihåg tyckte jag dom var goda..
Man kan ju ta lite soltorkad tomat istället för oliven. Har själv funderat på att ha detta till vårat bröllop, kanske någon tunnbrödsrulle med fyllning också. Ska prata med cateringen.
http://www.recept.nu/1.288359/jessica_gunnarsson/tilltugg_tapas/agg_mejeri/parmesanboll
grejen är ju att vi måste göra dom dagen innan och om man använder tunnbrödsrulle el crostini "som va tanken från början" så blir dom väl blöta el kladdiga under natten om man lägger på röran.
men ser de inte lite oproffsigt ut att folk måste snickra ihop sin egen snitt, plus massa köer? gud va ja gnäller :(
vill bara att allt ska bli perfekt. men de e en bra tanke alf. tack för tipsen :)
ja det har du rätt i :) ja ska pratat med mina systrar som ska hjälpa mig med detta :)