Hjälp! Tips om mat och tårta.
Vad det gäller tårtan skulle jag ha satsat på sockerkaksbotten med kanske rabarberkompott och hallon- eller jordgubbsmousse, insvept i vit choklad. Har ätit det tidigare och det är helt underbart gott
Vad gäller buffén är mina tips egna favoriter såsom skivad rostbiff i rödvinsmarinad, helstekta, marinerade kycklingfiléer i skivor, färskpotatissallad med sparris, vårlök och vinegrette, ugnsrostade rotfrukter (delikatesspotatis, palsternacka, morötter osv.) med vitlök och rosmarin, helstekt laxsida med kall örtsås, en stor grönsallad med fetaost, gott bröd och grissini-pinnar med vispat smör, olika smaksatta färskostar, några olika hård-och delikatessostar, kex, oliver, olika röror, t.ex. pesto och tapenade, olika pajer (t.ex. västerbottenpaj, fetaost och rödlök, skinka och spenat, osv.) Ett stort fat med färsk frukt är också alltid uppskattat