Mat på stort bröllop - laga själv?
Vi försöker dra ner på kostnaderna för bröllopet, för att få det precis så stort vi vill ha det. Vi har stor släkt, och känner verkligen att vi vill bjuda alla som står oss nära, men vi vill inte lägga en hel förmögenhet på det, utan istället satsa på bröllopsresa sen
Därför undrar jag om det är genomförbart att laga maten själv till ett bröllop på ca 120 gäster? Jag ska ha 4 tärnor, och räknar med att leja ut en hel del till dom .
Har ni tips på meny som är relativt enkel att göra själv, men som ändå är lyxig?
Till varmrätt funderar jag på en lyxigt krämig potatisgratäng med örter samt fläskfile, oxfilé, olika såser och sallad. Eller kanske kallskuret, för att underlätta för serveringspersonalen? Det hänger lite på om vi får tag i värmeskåp också...
Har ni tips på en lyxigt enkel förrätt? Efterrätt kommer det enbart bli bröllopstårta, och ev några chokladsnittar eller liknande....