Inlägg från: Fenomena88 |Visa alla inlägg
  • Fenomena88

    Snittar som går att frysa

    Ännu en matfråga från mig...

    Jag har sett massa förslag här på bröllopstorget om snittar som går att frysa, nu hittar jag inga. Skulle ni kunna hjälpa mig med recept? Har för mig att några tips var att man skulle bre tex grönmögelost på smördeg som man sedan rullade ihop och gjorde bullar av och hade i ugn. Går dessa att frysa? Jag skulle vilja ha flera olika sorters snittar på bröllopet, men som sagt så måste de gå att förbereda.

    Hoppas ni kan hjälpa mig! 

  • Svar på tråden Snittar som går att frysa
  • Fenomena88

    TACK!!! Skrattande
    Det var precis det receptet jag hade sett någongång som jag var ute efter! Ska kolla in den gamla tråden och kolla om det finns något där oxå!
    Åter igen, tack!! :) 

  • Fenomena88

    några dumma frågor;
    Kan man frysa grissini och ska de vara mjuka eller hårda när de är klara? 

  • Fenomena88
    Malin106 skrev 2011-07-15 22:43:29 följande:
    Grissini ska vara hårda när man äter dem, de kan göras i förväg och förvaras torrt. Lite som ostkex ska förvaras för att förbli krispiga. Har aldrig hört talas om att de kan frysas faktiskt, men jag kan ju ha missat något. Men den förvaringen jag skrev om har jag provat och i en tät burk, torrt har fungerat bra.
    Ok, ungefär hur länge kan man förvara dem så?
Svar på tråden Snittar som går att frysa