Ni som gjorde buffén själv, vad fick ni betala? och vad bjöd ni på?
Kattpoet skrev 2011-08-14 16:56:50 följande:
Jag gjorde buffetmat till mina 30 gäster för ungef'är 1700kr och då fick de detta, fransk rissallad, äppelköttbullar, tjärlknöl gjord på skinka, melkers korv (fann den på lidl), tomat relish, ört och youghurt sås, hembakt bröd, oliver , ost, smör . Till efterätt blev det banaoffee kladdkaka, 7 sorters kakor och bullar och kaffe. Dricka var läsk eftersom jag skulle fått mjöd men det blev lite fel med det och sånt händer.Det skulle varit en kycklingrätt med men eftersom vi fick problem med kylmöjligheterna i lokalen vi hyrde var detta inte en möjlighet.
Hur mycket det kommer att kosta beror helt upp till dig, du kan göra det dyrt som attan eller billigare, orsaken att jag kom billigare undan var att jag planerade allt efter vad som var billigt.
Visserligen kan man inte ha fläskkött så länge i frysen utan att den blir smaklös, så det fick jag ta månaden innan, hade jag haft mer uttrymme hade jag köpt oxfile när det var billigt men nej min frys är liten och så är min grannes.