Förslag på kall buffé, tack!
Hej!
Efter mycket dividerande fram och tillbaka så tror jag att det lutar åt en kall buffé för vår del...
Vi (eller mest mamma:P) ska göra maten själva och kyl och frys i församlingshemmet är inte alls stora.. Ugnen är näst intill obefintlig så det känns lättast med kallt då vi kan utnyttja vår egen och kompisars kyl och frys. Är svårare att transportera nåt som behöver hålla värmen...
Vad kan man ha i en kall buffé? (Huvudrätt)
Några av mina tankar är:
- Mimosasallad
- Potatissallad
- Skivad kalkonbröst
- Skinka
- Örtagårsstek (eller liknande som är gott kallt...)
Vanlig sallad givetvis.. Och frukt som dekoration och tillbehör..
Vad tror ni om ost? Tänkte visserligen ha ostbricka och godisbuffé längre fram mot kvällen.. Blir det för mycket att servera ost vid två tillfällen eller ska man ha ostbuffén redan här och enbart godiset senare?