Inlägg från: MySweetShadow |Visa alla inlägg
  • MySweetShadow

    Vem har gjort sin egen bröllopstårta?

    Lenilusen skrev 2012-01-20 11:13:40 följande:
    Just vit choklad har en tendens att bli lös, men det kan åtgärdas med att ha färskost i fyllningen, blir supergott och stelnar bra, vilket är perfekt i en våningstårta. Funkar till vilken choklad som helst så klart.
    På Panduro finns träpinnar som är ca 8 mm tjocka som funkar perfekt som stödpinnar!
    Tänkte precis skriva det! Jag brukar ha i 100g philadelphiaost när jag gör chokladmousse på det viset. Då blir den betydligt mer stabil än utan. Har även haft så när jag gjort en 3 våningstårta, så jag vet att det funkar ;)

    Osten har jag alltså i innan jag vispar upp choklad + grädden...
Svar på tråden Vem har gjort sin egen bröllopstårta?