• 89lillo

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Ville jätte gärna kolla om det är flera som kommer gifta sig under Juli 2013... Vi har valt datumet 27 juli 2013...

    vilka datum har ni?? 

  • Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!
  • pamjofre
    Sparriskarro- vilken vacker kl'änning du har! Hemskt praktiskt med släpet! Hoppas att det går bra med er ingångsmarch!
    Hehe tack för kommentaren om min kanindräkt :P

     
  • pamjofre

    Jag vill oxo träffa prästen!! Får väll oxo ta å ringa honom :P. 

    Ska ivf träffa kantorn den 16e juni. Hon verkade trevlig i telefon ivf. Hon skulle spela lite marcher och psalmer för oss, så vi kunde välja och sedan ska hon öva med vår solist. 

  • eddan

    sparriskarro - glömde ju skriva men jättevacker klänning :)Jaha ska man träffa kantorn också? Eller är det mer om man själv vill :)  

  • Pagnie

    så nu var det lite mer gjort. löshåret åker i 1 juli, samma dag träffar vi får dj för att gå igenom musiken och 29:e juni träffar vi en utav 3 fotografer och 24 juni träffar vi som sagt prästen. nu börjar det ta sig.
    gjorde även ett schema igår för vad som händer under dagen :D

  • Sparriskarro
    eddan skrev 2013-06-05 21:34:49 följande:
    sparriskarro - glömde ju skriva men jättevacker klänning :)Jaha ska man träffa kantorn också? Eller är det mer om man själv vill :)  
    Man måste inte träffa Kantorn. det är upp till en själv. men du behöver lämna musikönskemålen och det kan ibland prästen ta emot. men vår ville att vi pratade med kantorn direkt.
  • Sparriskarro

    Tack Alla för de fina kommentarerna om minklänning. värmer i hjärtat Hjärta

    I natt drömde jag ytterligare en mardröm och alla går i samma tema. att min M2B inte vill gifta sig/säger nej eller att han är sur och upprörd över något... Känns jätte jobbigt!

    Jag hoppas det bara är mina dumma bröllopsnerver... Rynkar på näsan

    En bra sak. jag har ätit LCHF i 3 veckor nu och rört lite mer på mig (inte mycke mer men lite) det har resulterat i att jag gått ner 3kg och minskat midjan med 2 cm. Är skit nöjd! Nu börjar jag känna mig nöjd igen med min kropp. Det är jätte skönt!

    Hur kommer ni göra med riskastning. Jag har hört att man inte ska kasta vanligt ris men här på BT står det på flera forumlinlägg att det är en myt. min M2B vill inte ha såpbubblor (då han tycker det är töntigt) Hur ska ni göra?
    (det är ok för kyrkan att man kastar ris el. liknande utanför.

  • Pagnie

    vi kommer ha såpbubblor på vårt bröllop. men ananrsfinns det ju bröllopsris sådant som smälter när det regnar sen.

  • Kago09

    Vad duktig du är sparriskarro, kämpar själv och skulle vilja går ner 3 kg till till bröllopet då är jag nöjd men helst 6 kg om man får drömma men det är ju snart så kanske lite omöjligt! Har hittills gått ner 23 kg så ska inte klaga!

    Jag har också mardrömmar om bröllopet men mina har mest handlat om att vi glömmer saker. Glömt betala lokalen, glömde fotografera oss efter kyrkan, glömt köpa ringar m.m.

    Vi kommer också ha bröllopsbubblor då man int5e får ha ris, vi ska gifta oss i en slottskryka så på borggården får man ej kasta ris eller annat men bubblor gick bra har dem sagt :0)

    Ikväll blir det mys med att göra frågor till tipsrundan och klubba bordsplaceringen...
    Hur går det för er andra?
    Kram 

  • anotherplace

    Det med prästen vi kommer få träffa våran präst den 23/7,, bröllopet är den 27/7!!! Så sent tycker inte jag att ni fått träffa era präster!!

  • Sparriskarro
    anotherplace skrev 2013-06-07 23:42:35 följande:
    Det med prästen vi kommer få träffa våran präst den 23/7,, bröllopet är den 27/7!!! Så sent tycker inte jag att ni fått träffa era präster!!
    SOm sagt tror att dte är väldigt olika när man träffar prästen. så va inte orolig. men jag skulle ta fram psalmer och tänka på musiken så ni vet hur ni vill ha det. så det är klart innan...
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!