SaraAnette skrev 2012-03-05 12:37:26 följande:
Inget är bestämt till 100 % än, men 2-3 olika sorters kött och potatissallad, vanlig sallad och lite mindre plockgrejer är det som vi pratat om. Vi gifter oss på sommaren så det blir "sommarinspirerat" i alla fall :)
Kallskuret pålägg? Typ rostbiff, skinka,kassler eller något sådant.
Jag gjorde en buffe till ca: 30 personer.
Då hade jag rostbiff rökt skinka och kall fläskfile.potatisallad vanlig sallad samt fruktfat med meloner vindruvor jordgubbsr kivi m.m. och bröd smör och ost.
Kex och brietårta
2 hg potatisallad per person.
1 hg pålägg till 3 personer när man har mer än ett pålägg.
Och så självklart köper man lite till för man vill ju inte att det ska se snålt ut.
Och sedan får man alltid över:))
Pålägg kan man ju alltid fysa in om det blir över.