• Beccastina

    december brudar 2012, var är ni?????

    Vi skall gifta oss 12-12-12 vilket faller sig väldigt naturligt då vi blev tillsammans 12/12-06 :)

    Kyrkan är bokad, Tärna och Bestman är utsedda och de har tackat ja, nu återstår "bara" resten!

  • Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????
  • Minuz
    hallonfrossa skrev 2012-10-24 11:36:36 följande:
    Okej, låter bra det, Jag väntar... haha, skulle gärna vilja se den på om det går :D
    tänkte jag ska sätta den på en av sönerna när han kommer hem..... *S*
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-10-24 12:22:46 följande:
    tänkte jag ska sätta den på en av sönerna när han kommer hem..... *S*
    Där är du ju! Förlåt att jag klampar in i den här tråden, men jag är så nyfiken på hur det går för dig och såg att du hade skrivit här ;P Så.. hur går det? :D
  • hallonfrossa

    MINUZ: haha det blir kanon 😋

  • zoooda
    hallonfrossa skrev 2012-10-24 11:33:00 följande:
    Ja du Zoooda, du är inte ensam, även om man går ner i vikt så hittar man alltid skavanker, men på din dag kommer DU att vara finast av alla, försök se dig lyckligt lottad som har hittat en man att bli älskad av, som sätter dig på pedistal och beundrar och älskar dig hur du än ser ut, för i hans ögon kommer du alltid att vara vackrast.
    Oftast är det bara dessa nedrans "kvinno demoner" som sätter kännslorna i svaj, du är BRA, du är VACKER, och du kommer att ta alla med storm på din dag!! Hjärta 

    Och det gäller er ALLA, tjejer!!Glad 
    jo.. de e ju de jag vet.. men som sagt.. alla dessa krav på hur man ska va o hela bröllopshysterin kan göra en gaalen.. o hur ofta sen står man o granskar sej själv i en spegel iförd korsett o försöker krångla sej på stayups o känner hur allt dallrar ;)
    sen kommer ja undvika det haha!!
    både speglar o stayups ;) 
  • hallonfrossa
    zoooda skrev 2012-10-24 17:22:30 följande:
    jo.. de e ju de jag vet.. men som sagt.. alla dessa krav på hur man ska va o hela bröllopshysterin kan göra en gaalen.. o hur ofta sen står man o granskar sej själv i en spegel iförd korsett o försöker krångla sej på stayups o känner hur allt dallrar ;)
    sen kommer ja undvika det haha!!
    både speglar o stayups ;) 
    haha ja det kanske är lika bra ;)
     
  • Fremm

    Just nu känner jag att luften gått ur mig lite - det är så sjukt stressigt med allt just nu och allt känns som stora berg... hinner varken hänga här på forumet eller bröllopsplanera eller pyssla till bröllopet. Har jättemkt på jobbet just nu och arbetade över från halv fem till halv åtta. När jag kom hem kivades barnen och yngsta flickan va riktigt trött och gnällig, inte precis det man orkar ta när man kommer hem efter en 11 timmars arbetsdag.

    Så läser man på schemat att yngsta barnet ska ha matsäck med sig till skolan, ingen fikamat hemma till det :-/ som tur är, är min blivande man helt fantastisk, han är min klippa och stöttepelare när luften går ur mig, hans tålamod är inte av denna värd och han åkte ner till affären för att handla matsäck nu.... vilken tur jag har som har honom...

    Behövde bara skriva av mig - ikväll har han hyrt senaste Johan Falk-filmen som kom ut idag, vi tycker de är skitbra och det va en gullig överraskning att en onsdagkväll se på hyrfilm....

    återkommer med mer bröllopssnack när jag hinner och kan! :) kram på er!


  • Teza

    Äntligen har jag hittat och lyckats boka en kareokeutrustning all inklusiv, för en peng man har råd med, är så otroligt olika va dom tar. Hade ju en vän som skulle låna ut grejer, och min bror har jobbat med just hennes prylar, Men hon har lite nytt som han måste bli visat och hon har blivit jättesjuk, och visste inte hur hon skull orka, tidigast mitten av december kunde hon veta och lova nåt, så både för hennes och vår skull la vi ner det och har sen dess letat som galningar.

    En va uppbokad, bra pris dock, en va så dyr att jag dånade, han ville ha 6000 UTAN att köra den själv WHAAAT lixom, men hittade sen en att hyra för sköna 1000 för ett dygn, bokade rakt av sååå nöjd :) 

  • StinaAnders

    Usch jag är så trött!
    Men nu är inbjudningarna iaf klara för skickning idag. Vi gjorde dem igår kväll (gifter oss 12/12/12) så vi är ute i senaste laget här...Vi har bara bjudit de närmsta men det blir ändå 30-35 pers. om allas barn följer med.

    Kläderna är klara och nu återstår maten..tjälknöl med potatisgratäng och rödvinssås har vi tänkt. Så nu ska vi ragga älgstekar och nötstekar att stoppa i frysen.

    Och sen nån sväng på ikea för sista inköp av lite dekorationsgrejer..

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????