Inlägg från: vinterfrost |Visa alla inlägg
  • vinterfrost

    december brudar 2012, var är ni?????

    Har nog löst sig med underkjol! Hitta en tjej här på BT som sålde sin så vi har haft smskontakt nu ikväll så hon ska kolla frakten imorgon. Så den borde komma i slutet av veckan. Känns som en sten har lättat från bröstet. Men den flyger nog inte sin väg när jag väl har den hemma

  • vinterfrost
    lycklig01 skrev 2012-11-13 06:54:02 följande:
    Var och gjorde provuppsättningen igår! Hel nöjd :) måste dock beställa löshår för mitt gamla fungerar inte i färg längre! Usch så dyrt ännu 1000 kr man inte räknat med! Är det fler som fått mycket kostnader ni inte räknat med!? Saker som gått fel så allt blivigt dyrare? Här har det varit mina skor, underkjolen, nu löshåret och m2b kläder!
    Åh vad trist!
    Jo tack vi har väl gått över budget med ca 10 000 tror jag. Känns som det mesta har blivit dyrare än vad vi hade hoppats på haha. Allt från hans kostym till Mina skor, fotografen och allt pyssel är svårt och räkna på tycker jag. Jaja det är förhoppningsvis bara denna gång man gifter sig :)

    Nu på morgonen har jag betalt underkjolen, så hon skulle lägga den på posten idag så förhoppningsvis komer den redan imorgon :) Känner mig så glad  
  • vinterfrost

    Lycklig, Ser jättefint ut! Kommer bli toppen!

    Idag har jag sytt klart dotterns klänning och blev ganska nöjd för att inte han något mönster och beskrivning att gå efter. ska nu bara sy fast bandet på magen så hon inte tappar det :)




    Långt ifrån perfekt men den duger :)

    Sen kom sonens kostym idag så vi var tyvunga o testa den med. o det är ju nästan att jag vill gifta mig med honom hihi ♥ Dock tyckte jag att överdelen var lite trång för att vara en storlek förstor så jag ska byta upp den :)
    Bjuder på en bild på honom med. Dock inte lika still som sin syster ;)


     
  • vinterfrost

    Fremm, Åh tack ♥ 

    Lycklig, ja jag blev lite besviken oxå. Var så svårt och tyda på bilderna för på de stora killarna såg man att dv var blå skjorta men på de små så såg dn ut och vara vitgrå. och det stod ju inget om blått när man beställde men de funkar..

    Igår var jag och köpte underkläder skönt o ha det gjort (gillar inte sånt eg) och ikväll ska vi provmöblera lokalen :)

     

  • vinterfrost

    Så klar bildbombar vi när dagen D är över! Kommer bli tomt sen utan mina "decemberbrudar"

  • vinterfrost

    Hahaha eller så får vi ha äktenskapsrådgivning

  • vinterfrost
    Fremm skrev 2012-11-16 09:05:43 följande:
    Va roliga ni är! :D Sitter här och småler... ja kontakten måste vi ju hålla tycker jag med... får börja med att starta en efter bröllopet tråd med massa bilder och berättelse om hur våra bröllop blev... sen har ni ju flera förslag på ämnen vi kan fortsätta diskutera om ;)... roligt!

    Jag har ju nyss fått reda på att jag går i väntans tider... så det kanske vore något att diskutera sen om fler kommer/har tänkt att göra det framöver... vi hade nog tänkt börja på riktigt efter bröllopet men det blev en liten tjuvstart innan och det va ju välkommet ändå, bara synd nu när man handlat så mkt gott i Tyskland och så får man inte ta del av det... typiskt! ;) Sen är ju kruxet hur jag ska hålla det hemligt, med möhippor och julfester med mera, vet inte ens i vilken vecka jag är i men ska få reda på det nästa torsdag...
    ÅH vad roligt! GRATTIS!! (lite avis  är jag nog, vi skulle vilja ha en 3a men det får vänta lite till) Kan du inte berätta för en av dina närmsta vänner (som är med på möhippan) så kanske hon/han kan hjälpa dig och smussla alkoholfria drinkar och vin på möhippan och bröllopet :) Gör en tråd och fråga om tips på o hålla det hemligt, du är inte den enda som plussar straxt före sitt bröllop :)
  • vinterfrost

    ska ni ha något till tugg till brudskålen? som folk kan börja nalla lite på när de kommer till festlokalen.. Jordgubbar doppade i choklad är väl klassiskt men det är ju inte säsong för gubbar och det vore ju roligt med något ner passande årstiden.. Pepparkakor och ädelost funderade jag på. Fler förslag?

  • vinterfrost

    ÄNTLIGEN har jag en underkjol!! Så skönt och kunna strycka de på min lista! Ska prova den (för mig själv) imorgon när sambon är på sexa och barnen sover :)

  • vinterfrost

    Åh jag börjar bli rädd! Magsjukan har kommit till byn :( Är livrädd att någon i familjen ska få den på bröllopsveckan Vad gör man om jag elle B bli sjuka? Ställer in hela skiten eller?

Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????