• Fremm

    december brudar 2012, var är ni?????

    hallonfrossa skrev 2012-11-06 21:23:43 följande:
    Det är bra det!!
    det är lixom det som är meningen, du ska le med hela ansiktet och verkligen ta till dig komentaren för  det är sant förstår duuu Flört

    Har han varit på svensexa ännu??
    jag tänkte komponera ihop mitt den helgen han är borta och busar med de andra pojkarna Glad 
    Tack än en gång! <3

    Bra idé, han ska på svensexa den 24e nov så då blir det ju perfekt att fixa med det - om jag sysselsätter barnen med något annat ;)... måste dock hinna välja ut och framkalla korten innan dess så att jag kan pyssla med det då men det borde jag väl hinna. :)
  • Fremm

    Förresten - morgongåvan ska ju egentligen inte ges förrän morgonen efter bröllopet, men jag är lite sugen på att överlämna morgongåvan på bröllopsmorgonen istället för morgonen efter... min blivande är lite inne på samma sak... kunde ju vara roligt för honom att ha albumet att bläddra i medan jag åker iväg och fixar frisyren med mera och så får han tänka "henne ska jag gifta mig med" medan han tittar i albumet ;)... hur ska ni göra?


  • Fremm

    Min m2b har oxå frågat lite om morgongåvan och vad jag önskar mig men som ni skriver så tycker jag lite det är halva grejen att jag blir överraskad men sen vill man ju ha något riktigt bra och roligt oxå ;)... han frågade om smycken och visst det är ju alltid ett fint minne man har rätt mkt smycken och så har jag själv fixat med de smycken jag ska ha på bröllopsdagen så - sen vet jag ju att han vill överraska mig men kanske att han vill ha lite hintar eller lite hjälp på traven... ;) ja vi får väl se vad det blir!!

    Snart ska jag hem till min syster som har inspelningsstudio och så ska vi spela in låten Älskade Ängel... har ändrat texten lite då han t ex inte har ett hårigt bröst ;) tänkte att det kunde vara skönt att ha den inspelad så kan jag spela upp den i samband med mitt tal...

    Åh jag älskar att överraska med saker, särskilt när jag vet hur glad han kommer bli för allt jag kommer göra för honom - tycker det ska bli så kul med allt! :)


  • Fremm
    hallonfrossa skrev 2012-11-06 21:32:06 följande:
    jag ska ge min på morgonen efter bröllopet, det ska ju lixom symbolisera den första gåvan sig gifta, och jag är lite löjligt gulligt tarditionell ;)
    Jo jag vet det är ju jag med egentligen så därför känns det ju lite fel såååå ja vi får se, behöver ju inte bestämma än... ;)
  • Fremm
    hallonfrossa skrev 2012-11-06 21:37:22 följande:
    jag ska öva, öva,öva på den där nedrans texten när han är borta haha, min har inte heller hårigt bröst, det "håriga bröstet" får vara en sarkastiskt rolig hint till hans fyra små strån som finns hehe Flört
    Försöker hitta en kareoke version på den låten, vill ju lixom ha med själva låten oxå, tänker absolut INTE sjunga ackapella (stavning?) haha så roligt ska dom inte få ;)
    Smart, ja jag har övat ett par gånger - och tycker tonläget är bra för min röst... jag kommer sjunga manligt bröst istället för hårigt, tänkte muskligt oxå men får nog bli manligt har jag för mig... nä a'capella är ju inte lite häftigt ohc då har man ju inte stöd av melodin... får se hur det går med inspelningen, förhoppningsvis kan min svåger använda orginallåten och ta bort sången och lägga på min sång och doakören i låten istället - får se hur det är tänkt, om det inte funkar får jag ju sjunga den tillsammans med låten på bröllopet men vore skönt att ha det gjort innan tänkte jag...
  • Fremm
    vinterfrost skrev 2012-11-06 22:03:28 följande:
    Fremm wowowowowowowowow!!!! säger jag bara! Vilken pingla! han kommer ju få dåndimpen
    Åh tack snälla du! ;) Höll på att göra bort mig igår kväll... min blivande satte mig i soffan och jag bytte snabbt över till en annan flik i webläsaren när han kom för att han inte skulle se men där va oxå skrivet och en halv bild på mig... vi sa inget och jag växlade över snabbt igen och hjärtat började dunka - jag är inte bra på att ha hemligheter för min blivande man... det är såååå jobbigt!! Hoppas han inte fattade men det kanske han gjorde utan att säga något :-/ blir ju inte alls lika kul om han vet innan vad han ska få i morgongåva... typiskt klant-mig! :-/
  • Fremm
    zoooda skrev 2012-11-07 08:29:01 följande:
    denna vecka har livet kommit klampades in.. förra helgen blev m2bs mamma dålig o åkte in akut o blev inlagd. bde sto lunginflammaion ch uvi. hon är äldre så nu letar de hem till henne.. ska ner till skåne imorn för att hjälpa till..
    igår åkte min mamma in akut till danderyd för misstänkt tarmvred. operation på en gång.. de var tarmbråck..

    allt detts 3 1/2 v innan bröllopet.. känner mej splittrad o vill vara överallt just nu :/
    Men usch då va hemskt!! Förstår att du känner dig splittrad! Hoppas de hinner pigga på sig så att de kan närvara på ert bröllop! Skickar en stor kram!!
  • Fremm

    Nu lyckas jag bara lägg upp en bild i taget :-/ men skulle vilja ha er åsikt... vilken ram jag ska välja...

    Här kommer bild ett med "bruched"-ram



Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????