Inlägg från: vinterfrost |Visa alla inlägg
  • vinterfrost

    december brudar 2012, var är ni?????

    zoooda skrev 2012-11-18 18:50:19 följande:
    är helt chockad.. en kompis som e frisör ska fixa mig i håret.. hon har idigare sagt att hon gör det som vän till vän grej.. nu sa hon att hon vill ha 2500 för det!! är hel chokckad.. de ingår inte i mmin budget.. hade såkart tänkt ge henne något men inte så mkt..
    vad betalar ni för er uppsättning? 
    OJ! Det är vad frisören tar i ordinarie pris här hemma.. Men hon fotar oss fixar hår och make up för 1500.

    Har börjat bocka av lite på att göra listan och på tisdag ska jag och en vänninna till Ikea för att köpa de sista sakerna :) 
  • vinterfrost

    Ja juste det på onsdag blir en boka av dag det med :) Då ska jag till sömmerskan för sista passningen kl 10, kl 16 kommer prästen hit och kl 19 så ska vi hem till toastmastern och provsmaka tårtor samt kika igenom vårt festhäfte.. Plus at vi har utvecklingssamtal kl 14 så det blir en fartfylld dag.. Hoppas bara att m2b inte håller på och bli sjuk nu för han mådde inge bra idag :( Hoppas det bara är sviterna av gårdagens svensexa :) 

  • vinterfrost
    lycklig01 skrev 2012-11-18 20:40:05 följande:

    Är också livrädd för magsjuka, vad skulle man göra!? Nu när man har en liten är ju chansen större, tänkte hålla mig borta från andra barn den sista veckan, det minimerar ju riskerna lite i alla fall!


    Funderade på och ha dottern hemma från förskolan den sista veckan, men skulle behöva tiden hon är där att fixa det sista småpysslet! typ handla mat osv.. får se hur jag gör beror på när mamma jkommer med :)
    lycklig01 skrev 2012-11-18 20:42:55 följande:
    Satte hjärtat i halsgropen då jag läste att lokalen vi ska ha festen i skulle ha dans till 22 på fredagen trots att vi hade bokat från fredag-söndag! P ringde upp dem och pratade, de erbjöd oss att vi skulle få hyra lokalen gratis lördagen om vi hoppade över fredagen! men det går ju inte, vi kan inte duka på lördag! Vi har dessutom ringt han flera ggr för att dubbelkolla så att bokningen stämmer och senast var i veckan! Men nu skulle ha ta bort dansen så vi skulle kunna vara där redan på fredag...
    OJ tur att du såg det! Nä på lördagen har man ju massa andra saker och göra!
    lycklig01 skrev 2012-11-18 20:45:22 följande:
    vart kommer ni fotograferas!?
    Vi kommer fotograferas i slottsparken. Finns massa bra ställen där :) 

     
  • vinterfrost

    Men herre min je vad ni skriver idag? Gör ni inget annat om dagarna ;-P
    Idag har jag iallafall varit på IKEA och inhandlat mer ljus,vin och champangeglas samt knoppalakan till dukar.

    Pekklisch, Tråkigt med din bror :( Förstår att både han och du är ledsna. Lät som en toppen god mat och bjuda på! 

    Fremm, Inte lugn över huvudtaget! Mår nästan illa bara och tänka på allt som behövs och ska göras. Ang illa måndet vid graviditet så mådde jag toppen när jag väntade dottern så det är ingen garanti tyvärr..

    Jättefina smycken ni har. Kommer nog köra klassiskt med pärlhalsband och örhängen

    Vad har jag kvar och göra hmm..
    *Bordsplaceringen (har börjat)
    *Bordsplaceringstavlan
    *Träffa prästen (imorgon)
    *Provlaga den sista maten
    *Göra praliner
    *Bestäma tårtan (ska ju dit imorgon)
    *Festhäftena
    *Vigselprogramen
    *Träffa sömerskan (imorgon)
    *Ljuslyktor (gör ju allt eftersom jag får in burkar)
    *Fixa godis
    *Provmöblera lokalen
    *Träffa kantorn och bestäma psalmer o utgångsmusik
    *Tomtebloss och ljusslingor
    *Ringa min chef och prata om blommorna
    *Tårtfigurer (om vi nu ska ha det)

    Vad ska ni göra sista veckan? Förutom att laga maten och fixa med dukningen så tänkte jag
    *Lämna in klänningen hos kemen och få den skrynkefri
    *Lämna in förlovningsringarna på putsning
    *Noppa ögonbrynen

    Mer har jag glömt något??

      

  • vinterfrost

    Jag och m2b har ikväll suttit och funderat på festhäftena.. Har en sida till över som vi inte riktigt vet vad vi ska fyla med. De vi har är

    *Framsida
    *Tablå
    *Välkomst text
    *Om brudgummen
    *Ordningsregeler
    *Barns tankar
    *Diskussionsförslag
    *Sånger (mittuppslaget)
    *Tipspromenad
    *Om bruden
     *Saker att göra om man fr tråkigt
    *Äktenskap - Att mötas på halva vägen
    *Tom sida HÄR BEHÖVER VI NÅGOT!!! :)
    *Tack
    *Baksida 

    Vad tror ni annars?
     

  • vinterfrost

    Har varit hos sömmerskan och lämnat in klänningen. Nålade och fixade :) Kommer bli så bra!!
    Nu ska jag röja lite här hemma till prästen kommer i em. Sen ska jag packa med mig lite grejer som vi ska ha med oss till toastmastern aka bagaren :) 

  • vinterfrost

    Oj här var det lugnt :) Ni har skrivit så mkt de senaste dagarna att man knappt hunnit med :)

    Har inte hunnit svara men jag läser allt. Har en hund som troligtvis börjar få diabetes så har tillbringat tid hos veterinären. O tyvärr kostar det pengar som vi får ta från bröllopskontot tills vidare.. BLÄ! Men vad gör man inte för sin fyrbenta bäbis?

    I onsdags var vi hos TM och provsmakade tårtor och disskuterade festhäften och lite annat :) kom fram till att tårtan kommer bestå av Pepparkaksbotten (tänk typ krossade pepparkakor som i en cheesecake) Vaniljmousse, mjuk pepparkaka och lingonmousse sen vit marsipan och vita blommor på :)

    I helgen ska vi försöka bli klara med bordsplaceringen festhäften samt lite annat små pyssel..  

  • vinterfrost

    *Gråter* Vi började ge insulin till hunden idag. Var så nervös in för att ge han sprutan själv. Men det gick jätte bra han var så duktig. Så under dagen har han blivit lite slö och stått och skakat lite. Var lite orolig men som m2b sa det är nog för att han fått första sprutan. Så satt jag men barnen i soffan. Plötslig slog det mig! Tyckte det kändes som mkt insulin gick och kollade receptet då står det att han ska ha 0,1 ml och jag som var SÅ säker på att det var 0,5 ml - Jag har överdoserat hunden!! Sambon ringer till djursjukhuset direkt och de tycker han ska komma in med honom. Så nu är de där och jag sitter här och gråter lite över pengarna men så klart mest över hunden. Fan vad jag är värdelös och klantig.. Förlåt behövde skriva av mig lite

  • vinterfrost

     Nu är bäbis hemma igen. ♥ Han fick ju insulinet kl 9 imorse. och B var där vid halv sex då de titta till honom och sa att han var för pigg för att komma in på undersökning direkt så de fick vänta i väntrummet 3 timmar på de timmarna piggnade på han avsevärt. Så när väl vetrinären kom så tyckte han att kanske alla tester var onödiga just nu eftersom han var så pigg, de har begränsade analysmöjligheter under helgen. Hade sockret fortfarande varit lågt så hade det varit i värsta fall varit kramper - koma - död men han verkade ju vara på väg upp igen. Det värsta hade nog redan passerat (utan att garantera, utan prov givetvis) Så de avaktade, så får vi se men han verkar vara min fina kille när han tassade in genom dörren ♥ 

  • vinterfrost
    lycklig01 skrev 2012-11-24 20:11:45 följande:
    Om en vecka är vi några som firar att vi är nyblivna fruar, åh så jag längtar! Gjort dekor till tårtan idag, imorgon ska vi träffa fotografen och ta lite prov bilder utomhus och sedan ska det tränas vals :)
    JA! Hua vad tiden har gått fort!
Svar på tråden december brudar 2012, var är ni?????