• sommaren13

    Meny, funkar det här?

                                           Förrätt:
                                   Toastskagen med löjrom
                             Alt: Laxrulle med créme fraiche och löjrom

                                           Varmrätt:
                                   Helstekt dovhjortfilé med potatisgratäng och rödvinssås
                    Veg alt: Ugnsbakad lax med gräddkokta grönsaker

                                          Efterrätt:
                                    Cheesecake med hallon

                                     Bröllopstårta och kaffe med avec på kvällen/natten
                                  
     

  • Svar på tråden Meny, funkar det här?
  • daniiel

    Det är säkert något som går hem hos de flesta, ni har säkert ett hum om vad era gäster kan tänkas tycka om :) Tänk bara på att alla vegetarianer inte äter fisk, men det har ni kanske redan kollat så att alla ni känner gör :)


  • annapanna88

    Tänkte bara att det blir lite kaka på kaka med lax till både förrätt och huvudrätt, så toast skagen skulle jag tagit i så fall :) Låter iaf väldigt gott!

  • MissBroccoli

    Som daniiel skrev tänk på att lax inte är vegetariskt! Finns en del vegetarianer som äter fisk men de flesta gör det inte! Gör era gäster det är det en bra meny.


    Toast skagen går att göra vegetarisk om man vill. Det finns tångkaviar (svart och röd) ser ut som kaviar som man kan använda i röran istället, vill man ha det lite matigare kan man ha i lite  mosad tofu eller steka till lite qourngrytbitar. Till varmrätten kan man marinera och steka qourn fileér, De blir bäst om man kör dem i ugnen ca 20-30 min. Men tänk på att marinera/krydda(köp färdig marinad så blir de smidigt) dem för de smakar inget roligt naturell. Eller marinera portabellosvamp (jätte gott med tex äppelcidervinäger, olja, vitlök och persilja) och stek dem hela. Så kan de äta potatisgratängen och rödvinssåsen också, om det inte är köttbuljong/steksky i såsen då

Svar på tråden Meny, funkar det här?