Inlägg från: Heltillhalv |Visa alla inlägg
  • Heltillhalv

    Blivande fruar 2014

    Jag har följt tråden ett tag nu Men nu hoppar jag in här ist, vi bestämde typ datum ikväll! Blir i juni månad... Så imorn tänkte jag ringa bygdegården vid vår kyrka och kolla upp den närmre! Började med gästlistan oxå, vi är typ 45pers i bara familj/närmsta släkten....galet ju! Har dock lite ångest då jag inte har ngn som jag känner på en gång att "HON" ska va min tärna :( Har liksom tappat kontakten med de flesta, och det är ingen som jag direkt tycker/tror att den klarar tärnuppdraget bra... Men det är ett tag kvar..... Säger man typ "maid of honor" i sverige? Vill kanske ha en som är huvudtärna och sen en annan som inte har så mkt ansvar...

  • Heltillhalv
    Monja skrev 2012-12-20 13:58:39 följande:

    Förstår precis hur du känner...har också tappat kontakten med många kompisar när jag flyttade hemifrån och den man trodde skulle vara tärna kommer nog inte vara det. Tur iaf att jag har min syster så jag har en tärna iaf :)


    När i juni kommer ni gifta er? Har du tema för ditt bröllop?


     


    Har varit borta från tråden ett tag... Jisses vad mycket att läsa ikapp


     


    (Monja: jag har valt en tärna nu! tror kanske jag ska ha två till...lite osäker än så länge! Valde en ny tjejkompis som jag bara känt i typ 3månader, men som jag klickat otroligt bra med! Det är som att vi är syskon Hon är en så omtänksam och förstående människa som alla borde ha i sitt liv!

    Vi gifter oss den 14 juni. Har valt kykan, men nu har jag förälskat mig i en herrgård där jag vill hålla festen. Men det hänger lite på ekonomin.. )

    Hur sjutton gör man för att få drömbröllopet utan att spränga budgeten och framtida ekonomin helt?! Jag har alltså bokstavligen talat suttit i tolv freaking timmar och kollat bröllopsgrejjer, klänningar, lokaler etc. etc.. Blir inte klok! Det är så mycket att hålla koll på, men nu har jag mailat runt lite till folk i bekantskapskretsen och undersöker lite vad de tar för att bl.a. spela på festen, fota m.m.

    Jag gillar dock inte riktigt att man bor i stockholm och behöver betala 15 000:- för en lokal som jag isf behöver dekorera sjukt mycket för att den ska bli fin!


     


    Blir lite långt inlägg, men efter tolv timmar blir man liiiite smått galen! Sen är blivande mannen bortrest över helgen så ingen att bolla ideér med..

  • Heltillhalv

    Jaa, det är ju inte billigt att gifta sig Och jag vet att allt kommer bli toppen ändå, men när man sitter så här i bröllopsdjungen (aka på bröllopstorgets forum) och läser om allas planer så blir man lätt knäpp..haha! Man kommer på så mycket saker som man själv vill ha och så bara stiger summan typ!


     


    Jag har precis beställt det första till bröllopet!! iiiihhh!! Haha... Hittade ett par supersöta dansskor som nu bara kostade 200:- vilket jag iaf tycker är ett fynd.. bara de passar så! Beställde även små Favorboxes som vi ska ha till bordsplaceringen (kan dock hända att jag köpte för många, men det går väl att ha till annat sen eller sälja etc..) Köpte 96st för 179:-, och jämnförde med Calligraphen som tar 8-10kr per låda! Visst tillkommer det frakt hos leverantören och eventuellt moms vid införseln..Men priet blir ändå billigare!


     


    Så om några veckor kan jag återkomma med liten recension på Light in the box (Litb)


     


     


     


    Köpte skorna här; http://www.lightinthebox.com/sparkling-glitter-leatherette-upper-dance-shoes-ballroom-modern-shoes-for-women-more-colors_p220580.html

  • Heltillhalv

    Är det ngn som kan det här med löshår? Jag har nu äntligen hittat en frisyr som jag älskar, men det är en ganska kort frisyr (typ page men med håret till strax under hakan) Hur långt måste det vara för att man ska kunna integrera löshåret på ett naturligt sätt? Vi gifter oss om 18mån, och vill ju ha min frisyr jag har nu så länge som möjligt.. På bröllopsdagen vill jag ha lite typ Hollywood lockar och ganska långt hår. Tänk typ lite Maria Montazami men mer bröllopsstylad typ... (Skitdålig förklaring hahaha)

Svar på tråden Blivande fruar 2014