Inlägg från: Marcus Elin |Visa alla inlägg
  • Marcus Elin

    Blivande fruar 2014

    Vi ska gifta oss 2014 :) vi har inte riktigt bestämt när men det blir troligtvis på sommaren. Vi tänkte att vi skulle ha gift oss sommaren 2013. Men så fick vi oss en överraskning att vi ska få tillökning i jan så då bestämde vi oss för att flytta bröllopet lite. Min blivande man ville inte direkt vara med och planera han tyckte jag hade mer tid för det än vad han hade så jag har nästan fria tyglar till allt. Håller på och planerar gästlistan vet inte riktigt hur stort eller litet det ska vara om det blir ett litet är det ca 60 pers eller om det är det stora så är det närmare 130.

  • Marcus Elin

    Tack :) ja och de på 60 är bara våra föräldrar och syskon och dom äldre med lite vänner den stora är med alla kusiner med familjer med. Vi har satt en budget men vi vet inte om den kommer räcka. Är inne på buffé med kallskuret för det kostar inte så mycket om jag nu vill bjuda alla 130. Men om det ska vara en 3 rätters så kommer budgeten att spricka totalt.

  • Marcus Elin

    Jag känner igen det där. Vi har pratat om att vi ska bli 60 för att vi ska få tid med alla och att vi inte behöver tänka så mycket på våran budget då den inte riktigt kommer att hålla om vi ska bli 130. Och då kan vi lägga mer pengar på allt som vi verkligen vill ha. Och inte behöva snåla in på allting. Men vi funderar på att ha en buffé med kallskuret för det blir nog så att vi ska gifta oss. Sommaren men inte riktigt bestämt än. Håller på och funderar på var vi kan ha festen. Det är inte det lättaste.

  • Marcus Elin

    Vi har äntligen bestämt datumet den 7/6-14. Vi har inte bokat något än då vi har precis fått en son så våran planering har blivit stilla stående nu ett tag. Men snart ska den vara igång igen. Gäst antalet kommer bli ca 60st.

  • Marcus Elin

    Vad roligt :) vart blir det för er?

  • Marcus Elin

    Ca 3 mil utanför Örebro i Hackvads Kyrka.

  • Marcus Elin

    Ja vi var inne på om vi skulle ha ca 130 gäster men vi kände att det kommer bli för stort. Lokal har vi bestämt oss för. det blir en bygdegård i närheten men har inte bokat den heller än. Men det är hans mor som har hand om den så det är inte jätte bråttom. Vi får göra allt sj då men vi sparar in pengar på det och det blir inte så dyr hyra för lokalen för en helg. Jag planerar att göra det mesta sj ska göra inbjudningskorten har börjat fundera hur dom ska se ut. Men letar fortfarande efter rätt nyans på pappret jag vill ha. Om jag inte hittar det så har jag en reservplan men lite tid har jag fortfarande på mig att hitta dom och nu är jag mammaledig så jag har tid på mig att leta :) Vi ska även ha barn med på bröllopet så ska försöka hitta på något till alla dom med.

  • Marcus Elin

    Ja det är det :)  ja det där med att få ekonomin att gå ihop är inte det lättaste men min sambo har sagt att det löser sig om det är nått jag verkligen vill ha så skulle jag troligtvis få det så det känns skönt. Men jag är ingen person som vill ha det dyraste om det kanske finns något liknande som är billigare så nöjer jag mig med det.

  • Marcus Elin

    Det har blivit ändrade planer för vårat bröllop. Det kommer inte att bli den 7/6-14. Utan att vi kommer gifta oss i år ist närmare bestämt i april på våran sons dop. Det var min sambo som kom på idén att överraska alla ist efter dopet att vi har vigseln direkt efter. Det är verkligen dags att börja planera inför bröllopet nu. Det kommer bli en enklare variant än vad som var planerat från början. :)

Svar på tråden Blivande fruar 2014