• ssam

    Blivande fruar 2014

    Här är en till 2014-brud! :) Jag och fästmannen har precis bokat både vigseln och festlokalen så den 23 augusti blir vi man och hustru. Längtar!!

  • ssam

    Är det någon mer än jag och min blivande som ska bjuda på kall buffé? :) Vi har inte alls någon stor budget till bröllopet och väntar dessutom barn i slutet av sommaren i år så vi måste verkligen dra in på en del kostnader, såsom maten tex. Har ni något tips på vad man skulle kunna bjuda på? Vi ska ordna maten själva så det ska vara enkelt, men gott, snabbt och lätt att göra mycket.

  • ssam
    Sandrajavisst skrev 2013-01-26 16:31:15 följande:
    Måste få fråga, har ju börjat att titta på ringar (till budget) och alla fina normalstora kostar ju över 12 000. Oj tänker jag! om man köper en billigare, kommer man ångra sig då? för det är ganska mycket pengar... eller hur tänker ni andra? vad har ni för budget på den?
    Tack för alla idéer till buffén Sandra! :) Vi har en budget på ca 5000 kr till min ring. Min ring kommer vara en smalare ring i rödguld med yttre gravyr och utan stenar. Att vår budget hamnar på 5000 kr handlar ingenting om att vi vill dra ner på kostnaderna utan endast på att det är den offerten vi fick hos guldsmeden. Har haft en säker bild i huvudet av min kommande vigselring enda sedan vi förlovade oss för 3 år sedan!

    Min förlovningsring designade jag själv och kostade 9000 kr. Den har 17 diamanter och är ganska stor, så då passar det bättre med en enklare vigselring.
    schmock skrev 2013-01-26 16:56:24 följande:
    På tisdag ska vi äntligen komma iväg och kolla lokal. Ska bli spännande och om den är bra ska vi fråga om vi får boka redan nu. Får vi det så ringer vi och bokar vigsel också. Man borde väl få det va? Trots att det inte är förrän sommaren 2014?
    Vi har redan bokat både kyrka och lokal. Vi gifter oss i augusti 2014 men det var ingen som tyckte det var konstigt eller påpekade att vi var ute i väldigt god tid. Eftersom att jag vill planera och vara helt säker på att få EXAKT den dagen vi tänkt oss är det inte alls dåligt att vara ute mer än ett år i förväg! :)
  • ssam

    Umeå bor jag och fästmannen i :) Ska dock gifta oss i Skellefteå.

Svar på tråden Blivande fruar 2014