Inlägg från: Power of Love |Visa alla inlägg
  • Power of Love

    Blivande fruar 2014

    Andblo skrev 2012-10-22 08:00:36 följande:
    Tack för gratulation och välkomnande :)! Känns himla kul att hänga här och oj vad mycket fina idéer man får. Just nu hänger jag i en pysseltråd och det finns hur mycket fint som helst! Själv är jag totalt värdelös när det kommer till pysslande och skriva fint, men man kan ju öva sig och i värsta fall kanske få hjälp av syrran ;).
    Jag älskar att pyssla och är överlag ganska bra med det mesta men att skriva fint kan jag inte. Jag tror att jag har en bok i kaligrafi så jag har tänkt att träna på det. Ibland är det riktigt skönt att det är långt kvar till bröllopet så man har tid att öva Flört
  • Power of Love
    Natalis skrev 2012-10-22 22:08:57 följande:
    Hur gamla är ni tro?  Jag är 23 år nu men 25 när jag står brud!
    Jag är idag 25 och min fästman är 26. När vi gifter oss kommer båda vara 27 eftersom fästmannen fyller några månader senare Glad
  • Power of Love

    Vi förlovade oss 111213 kl 14:15. Så inte nog med att datumet (och tiden) är lätt att komma ihåg så är det ju faktiskt på Lucia vilket gör det än lättare att komma ihåg datumet  Flört

  • Power of Love

    MH2014: Har ni inga idéer alls hur ni vill ha det? Jag satt och letade efter roliga datum. Var lite inne på 7/7 2014 eftersom 7+7=14 men det var en söndag (har jag för mig) så det gick bort. Nu blir det 6/6 istället, eller ja det är vad vi hoppas på iaf. Vi vet inte hur svårt det blir att få tag i vigselförättare och lokal tanke på att det är röddag men samtidigt lyckas ju folk gifta sig på både julafton och nyår så då borde det lösa sig för oss också. 

  • Power of Love

    Har ni satt en budget än? Om ni har det är det ju lättare att räkna på hur lång tid ni behöver på er att spara. 
     

  • Power of Love

    Men ta er budget och dela det med hur mycket ni kan spara i månaden så får ni fram hur många månader ni måste spara. Då vet ni ju om ni hinner spara till början av 2014. Om inte så kan ni ju iaf ta bort något datum. Fast det kanske ni redan har räknat på?

     

  • Power of Love
    snowstars skrev 2012-11-02 14:04:14 följande:

    Tack


    Vi hade ju planerat tillsammans så det var ingen överraskning men mysigt ändå.


     


    Vi gick och åt hotellfrukost på ett hotell här i stan. Så värt det fast det var dyrt! Sen strosade vi på stan och stannade i en park vi tycker om och växlade ringar. Och sen blev det en massa ärenden innan vi åkte hem och lagade trerätters.


     


    Mest kul var väl att vi skulle se att avsnitt av Glee. Vi har inte så många kanaler så vi tittar på den när det inte är så mycket på tv. Och i det avsnittet vi hunnit fram till och såg på kvällen råkade det vara ett bröllop Haha, min blivande trodde att jag hade planerat det men det hade jag inte.


    Låter hur mysigt som helst! Grattis! 

    Vi hade planerat vår förlovning till sammans och på Lucia firar vi ett år. Vi hade en vinterpicknick i ett naturreservat . Vi satt i sig innomhus i en stuga som är tillför allmänheten och eftersom det var grått och tråkigt väder fick vi vara för oss själva . 

    Jag har sett fram emot att fira ett år som förlovande och så upptäcker jag att jag har föreläsning i Gävle (läser på distans där) vi bor ju i Örebro så det blir en bit att åka hem så jag är inte hemma förrens sent på kvällen. Så typiskt att föreläsningen skulle ligga just på vår årsdag Rynkar på näsan
  • Power of Love

    Nu har vi även berättat för svärmor om våra planer. Hon blev riktigt glad och tyckte vi valt en bra dag Glad Hon skulle på fest på en av lokalerna som min pappa ska kolla upp priset på. Men eftersom varken vi eller pappa varit där så sa vi åt svärmor att kolla och se om hon tror att festvåningen är en bra lokal för ett bröllop. 

    Förövrigt står det helt stil i vårt planerande. Jag har fullt upp med studier då studietakten för mig nu ökar samtidigt jag har påbörjat min praktik. Dessutom känns det som att istället för att spara pengar till bröllopet så rinner de bara iväg. Jag hade till exempel sönder min dator (genom att jag tappade den) och hela hårddisken gick isönder.Skrikandes En vän till oss räddade iaf de flesta av dokumenten, vilket var skönt. Men så otroligt onödigt. I sig var datorn gammal och fungerade inte alltid som önskat men ändå. Det var en av många utgifter jag inte behövde just nu. 

  • Power of Love

    Oj oj vad ni kriver. Jag har kollat i trådenlite då coh då för att hålla mig uppdaterad hur det går för er andra men nu börjar det bli svårt.

    Vi har själva inte kommit någonstans i vårat planerande. Vi funderar fortfarande på lokal och vi vill varken bestämma hur många gäster eller vlken budget innan vi bestämt lokal.Men förhoppningsvis får i tid att sätta oss ner med mina föräldrar och prata lite närmare om de lokaler de kan få bra pris på nu i jul. 

    Snart kan vi förresten säga att vi gifter oss nästa år Flört

     

  • Power of Love
    HubbaBubba skrev 2012-12-22 20:05:37 följande:
    Har fått hem ett provexemplar på inbjudningskort, vad tycker ni om det? :)
    Texten är inte våran utan ett exempel.



    Tycker att det ser jättefint ut :)
Svar på tråden Blivande fruar 2014