Inlägg från: Sandrajavisst |Visa alla inlägg
  • Sandrajavisst

    Blivande fruar 2014

    Hoppas det löser sig! vill också planera allt nu!

    Plättis: välkommen  och vad kul! Grattis!

    Jag har en fundering på inbjudan. Vi kommer ju behöva ha en hel del information om övernattning, frukost, vägbeskrivning, adress till bröllopssida, och annan information. Men hur ska man få med det? i själva inbjudan går ju inte. men hur får man ett lösblad snyggt? skickar man med det med inbjudan? tips tack!

  • Sandrajavisst

    Vi hade ingen speciellt datum eller tanke men nu men 7 juni blir kanska bra. Det råkade bli så då vi vill ha försommar (vi ska vara i en lada) och då ja.. 2014-06-07 är ganska bra. Det är året då vi varit tillsammans 10 år=)

    Hubba Bubba: grymma! snyggt att att ha samma i höga och låga=)

  • Sandrajavisst

    Nevertless: bra pris! vad är det för lokal? en bygdegård?

  • Sandrajavisst
    HubbaBubba skrev 2012-12-29 19:51:26 följande:
    Ja jag tänkte det :) Och dom är ju "jag" också :) Tror jag ska beställa dom. Dom är ju på rea nu ;)
    Härligt med rea=) skönt att hitta ett par skor som känns rätt!
  • Sandrajavisst

    Miss Li: om det är din stil så är det kanon! man är snyggast i det man trivs i! sen finns det massa stilar=) ska leta jag med nu!

  • Sandrajavisst

    Ja snart säger vi nästa år!

    Gott nytt år!

  • Sandrajavisst

    Åh vad det rullar på för alla=)

    jag har beställt diamdem/tiara (vet inte vad det heter riktigt) och väska som jag ska ha lite nödvändiga saker. en liten handväska. Vi väljer mellan två olika inbjudningskort. Så det ska vi snart bestämma. men kommer nog iaf stämpla på lite guld på dem! vi får se.

    Kanske kan lägga upp här sen vid tillfälle!
    Hoppas ni har det bra så här i början av 2013.

    Ps. Har börjat träna nu men aj vilken träningsvärk ds.

  • Sandrajavisst

    Pia88: jag tror det jag beställde var likadant=) haha kul när det fanns så många att välje mellan!

    Vi kommer heller inte skicka ut save the date kort. Vi får hinta till alla redan nu =) men tror det fanns en gammal tråd här inne om just det! hoppas du hittar!

  • Sandrajavisst

    Hej. Ja här en till som oroar sig för pengar. Vår lokal kostar 25.000! Men är min drömlokal. Vi går se! Men vi har knappt några lokaler att välja mellan här. Köpte en tiara på där ni andra ställt skor och så. Kom på en vecka! Impad! Sen bantar jag nu, går på fitnessfighten. DG 8 av 30. Går bra. Tappat 6 cm i midjan! Wow! Ligger lågt med planering nu. Försöker bara hitta inspiration :)

  • Sandrajavisst

    Power of love: jag älskar dt. Maten var jobbig i början, mycket att planera men det går. Nu flyter det på. Jag tycker maten är god och lättlagad. Så jag är frälst. Och jag är aldrig hungrig. Härligt! Man äter vanlig mat men med nyttigare alternativ. Smygmätte mig igår, -6 cm i midjan! Wow på 8 dagar! Vidkommer ha vitt som grundlärt med rosa/guld. Lite lantligt stil. Kommer vara. En lada landet så:)

Svar på tråden Blivande fruar 2014