Inlägg från: Sandrajavisst |Visa alla inlägg
  • Sandrajavisst

    Blivande fruar 2014

    Power of love: ja men det är kul. Och när man får resultat så vill msn ju fortsätta. Men att träna att tungt, eller har haft ett par dagar som det känns tungt men det passerar nog med:) Välkomna alla nya:) kul att det blir fler. Ska snart skicka ut lite mail och be om prisuppggifter på mat, är det för tidigt tror ni? Jag vill ju ha en godisbuffe så vi funderar om vi verkligen sök ha dessert på maten? Förutom godisbuffe tänkte jag att till tårtan ska vi ha några extra saker, typ jordgubbarnågon mjuk kaka eller cupcakes. Hmm vad tror ni?

  • Sandrajavisst

    Mh21014: jag vet! Känns så. Men vad tror ni om förrätt, huvudrutt och tårta? Då har vi en godisbuffe för den tycker jag är mysig. Vill inte ha dessert. Eller trerätters är inte riktigt vi känns dt som. Blir stelt och jag är för rastlös:) Vill kunna fika och mingla lite är tanken. Vill ha det lite avslappnat, vad tror ni?

  • Sandrajavisst

    Mycket fina bilder mh21014! Jättefina!

  • Sandrajavisst

    Oh jag kan inte citera via ipaden! Ja vi kommer ha sötsaker hela kvällen. Mm om vi skippar desserten blir inte middagen kort? Eh fast då får det bli det. Kan ju faktiskt ha tal under desserten. (Är på olika ställen) Fix har rätt power of love: kommer ju finnas sötsaker hela kvällen:)

  • Sandrajavisst
    Marcus Elin skrev 2013-01-21 11:40:43 följande:
    Vi har äntligen bestämt datumet den 7/6-14. Vi har inte bokat något än då vi har precis fått en son så våran planering har blivit stilla stående nu ett tag. Men snart ska den vara igång igen. Gäst antalet kommer bli ca 60st.
    Csve skrev 2013-01-21 12:20:48 följande:
    Marcus Elin: vi gifter oss samma dag:)
    Här är en till som har samma datum=) kul!
  • Sandrajavisst

    Oj vad tiden går. Här har jag inte planerat så speciellt mycket.

    Men en fundering: Kyrkan och lokalen kommer ha 2 mil mellan. Gästerna måste alltså ta bil mellan. Lokalen ligger 2 mil utanför stan (kanske 3). Kommer ha en del gäster långväga ifrån. Hur löser man det? Antar att alla kan ta sig till kyrkan sen till lokal? Alla kanske inte vill köra dagen efter och vill åka tåg? Vi kan gifta oss vid lokalen men då kostar det 2500 kr extra och sen då om den som viger oss där vill ha pengar. Kyrkan är ju gratis. Lokalen kostar redan 25 000 kr i grund så blir ju attans dyrt!

    Vad ska vi göra? Tips, tankar?

  • Sandrajavisst

    Marcus Elin: vad kul! Grattis!!

  • Sandrajavisst

    Så vi har bokat kyrka nu. Skönt. Bröllopet kommer vara kl 15. Mån eftersom vi har i sommaren så funderar jag fram och tillbaka på inbjudan och Dave the date kort. Gillar inte att ta amerikanska seder så men det är ju smart speciellt nu när man ska ha på sommaren. Eller så skickat vi inbjudan lite tidigare när folk börjar planera semester. Men iof börjar väl i te folk semester så tidigt. Hmm ja men det är ju ett tag kvar:) klänning kollar jag på nästa år, har ju mina kg att gå ned. Men lyckats med 5 kg nu under denna månad (är med i fitnessfighten) . Så skönt. Ja lie svammel från mig:)

  • Sandrajavisst

    Ingen som har tips på bra verktyg för att göra budget? Vill kunna skriva ut. Vi ska göra västliga och budget i helgen:)

Svar på tråden Blivande fruar 2014