Inlägg från: Sandrajavisst |Visa alla inlägg
  • Sandrajavisst

    Blivande fruar 2014

    Ja all hjälp jag kan få! För jag har ganska dåligt tålamod när det gäller ekonomi. Tyckte inte om den som fanns på denna sida. Men vad kan allt kosta? Hmm kommer kosta en del:) men hoppas att jag kan komma lite billigt undan på en del ex make up och håruppsättning:) men ska google lite

  • Sandrajavisst

    Ja ska titta runt lite tack:)

  • Sandrajavisst

    Sam: Ja, oh vad kul. Älskar buffé! Pastasallad, eller massa olika pasta, sallad, kall potatis, grönsaker osv som gästerna får göra egen sallad. Potatisgratäng (gör innan och bara värm) potatissallad, (gott kall med feta och rödlök ex). Sen kan man ha brieost, bröd. Skinka,rostbiff, kalkon, starkare korv kan man ju ha till. Gör olika dressingar, foccaccia bröd är supertanker att göra och gott. Kan ha massa olika saker i, som soltorkad tomat. Oh har massa idéer så blir kanske lite rörigt nu:) kan alltid ha lite primörer i olja som tillbehör. Så lite det som kom till mig direkt.

  • Sandrajavisst

    Vi funderade lite på buffé men då jag ska ha dessert/godis buffé blir det för mycket så kör förrätt och huvudrätt:)

  • Sandrajavisst

    Måste få fråga, har ju börjat att titta på ringar (till budget) och alla fina normalstora kostar ju över 12 000. Oj tänker jag! om man köper en billigare, kommer man ångra sig då? för det är ganska mycket pengar... eller hur tänker ni andra? vad har ni för budget på den?

  • Sandrajavisst

    ja vi har redan bokat kyrkan. gäller att vara ute i god tid. Det var redan en del bokat till 2014 när jag bokade.

    Ja ska fundera på ringen... vet inte alls vad jag vill ha. Och min förlovningsring är ganska mycket i sig så vill ju inte toppa med en för stor ring heller. Min man vill heller inte ha någon ny. Han tycker om sin och den är som sagt lite mer än bara slät=)

  • Sandrajavisst

    Jo hitta en ring kommer nog inte bli ett problem=) haha men vi skissar budget nu så vill ha ett hum iaf. Men kring 10 000 får det nog bli iaf.

    Nu sitter och och tittar på allt fint som finns. Dekorationerna- oj vad kul det kommer att bli. Kommer ju göra det mesta själv=) längtar tills man kan börja! kliar grymt i fingrarna nu=)

  • Sandrajavisst

    Mh2014:ska försöka lägga in bild på min ring. Jag älskar den precis som du med din och rädd att jag ska tycka det blir för mycket. Är inte ens en ringmänniska. Bär sällan ring heller (får ej ha i jobbet och har småbarn).

  • Sandrajavisst

    Josefin och Micke: vad kul att ni ska ha i Sollentuna. Är uppväxt i Upplands Väsby och min bästis bor i Sollentuna så har varit där massa! Lite kul. Och jag sitter och räknar på budget. Oj vad dyrt. Kommer inåt under 100 000 och då räknar jag snålt. Hmm jobbigt detta. För det är mycket pengar! Och vi har grymt dåligt med lokaler här! Vet inte hur vi ska få ihop detta.

  • Sandrajavisst

    Mh2014:ja jag vill ju inte ha en diamant som står upp:) ska lägga in bild. Budget jättesvårt. Men i får nog räkna med den summan.

Svar på tråden Blivande fruar 2014