Inlägg från: Sandrajavisst |Visa alla inlägg
  • Sandrajavisst

    Blivande fruar 2014

    Inspirationspärmen håller jag också på med:) visst är ett kul att leta inspiration? Men använder någon pinterest?

  • Sandrajavisst

    Limba: jag klipper ut bilder, klistrar och skriver ut bilder och samlar i en pärm. Där i har jag även budget, planeringslista osv.. Delar upp i kläder/hår, vigsel, fest, mat och dryck:) lite så. Enkelt och bra.

  • Sandrajavisst

    Vi kommer köpa våra. Har kollat calligrafen men blir dyrt. Redan valt men ska kolla lite mer:)

  • Sandrajavisst

    Men har någon gjort någon jämnförelse med ex optimalprint? jag har kollat på den sidan med (lagt upp  bilder i den andra tråden med lite funderingar kring just inbjudningar). För på optimalprint kan du ju med köra en enhetlig stil? bara lite sådär, svårt men jag vill ju veta om det skljer mycket i pris.

  • Sandrajavisst
    MIN skrev 2013-01-30 16:13:32 följande:
    vad kul! vi bor också i norrköping Glad
    och jag är granne med er, bor i nyköping=)
  • Sandrajavisst
    MIN skrev 2013-01-30 15:14:19 följande:
    Jag beställde inbjudningskort till min dotters dop där ifrån och dom blev jätte snygga och det tog 7 arbetsdagar att få hem dom! Betalade 350kr för 20st inbjudningskort med kuvert (där allas adresser redan var färdigt tryckta på) med frakten.
    ni beställde från optimalprint?
  • Sandrajavisst

    Men då är det lite skillnad! ska nog ge optimalprint en chans!
    Men bra jobb att jämnföra=) men festhäfte ska jag fundera på. Jag vet ju inte ens om vi ska ha ett. Vi kommer nog även att ha en liten present vid varje gäst i en box och ha namn på dem som bordsplacering. Eller vad vi tänker nu=)

  • Sandrajavisst

    vigselprogram: jag skulle nog dela ut famljevis men samtidigt är det svårt för tärnor eller kyrkvärdar eller vem än som delar ut dem att hålla reda på alla så 1 per vuxen? Men vigselprogram är inget måste då är det ju roligare att lyxa till festen=) elle göra egna det måste ju vara lätt och bara komma över lite fint papper till bra pris! men skulle nog välja festhäften före vigselprogram. och sen har jag också sett roliga saker till festprogram men jag är osäker. sen något kul som man kan ha med är ju "onödig fakta om brudparet" sånt tycker jag är kulCool

  • Sandrajavisst

    Jag vet inte riktigt vad en toastmaster, men är det inte den som håller ordning på festen? Samordnar och styr och ställer? Håller reda på när det är tal och Inte? Har jag för mig iaf men tåls att tittas upp! När kan man börja ta in offerter för catering? Lite tidigt än va? :)

  • Sandrajavisst

    Har ni? då är inte jag fööör tidig då?=) haha man är ju på hugget.
    För de flesta företag skriver ju att pris efter överenskommelse. Så vll ju gärna boka catering nu. Och sen undrar jag om man kan boka svit för bröllopsnatten nu? Ska nog ringa i morgon Tungan ute

Svar på tråden Blivande fruar 2014