Inlägg från: Sandrajavisst |Visa alla inlägg
  • Sandrajavisst

    Blivande fruar 2014

    Csve: dela gärna med dig vad en toastmaster förväntas göra. är det någon skillnad mot ex en värdinna?

  • Sandrajavisst

    tack! men oj vad du är snabbt ute! men då kan jag nog också börja göra det=)

  • Sandrajavisst

    Csve: haha känner igen det där:) jag blir en riktig galning. Men en sida av våra män att älska oss :) pratade ned m2b och vi ska skicka ut lite förfrågningar på offerter nu under helgen. Ska maila 2 olika hotell utan att känna mig som den mest tokiga i världen!

  • Sandrajavisst

    Pia88: vi bor också på landet och trodde att vi var de enda som skulle gifta oss i kyrkan nästa år men när jag pratade med prästen var det redan bokat, blev chockad :)

  • Sandrajavisst

    hej. Oj vad tiden springer iväg. har inte hunnit in och skriva (läst lite iaf) men nu står det stil här! oh vet inte alls vad vi ska göra. vi har bokat lokal (handpenning betald) men börjar vela. den kostar så mycket i grundhyra. Funderar nu på att ha det i trädgården hemma. billigare (kanske) men vilken mysfaktor! oj vad många beslut. så vi står fast.

    Vad kul att följa er andra och vad ni kommit en bit på väg!
    Är det någon som inte ska ha band/dj på kvällen? vi funderar ev på spotify. någon mer?

    Kul att så många fler brudar hittat hit!

  • Sandrajavisst

    hej.
    Dj in a box (hette det så?) det ska jag kolla upp. Ingen av oss brukar gilla liveband så känns inte som vi. Spotify eller dylikt där kan man ju blanda hej vilt vilket är bra då vi kommer att ha blandande målgrupper=)


    MH2014 skrev 2013-02-20 08:04:49 följande:
    Sandrajavisst - om ni känner att ni "ångrar" er angående lokalen (snarare den hutlösa summan den kostar, visst va det 25000:- eller blandar jag ihop?) och funderar på trädgården,,vad har ni tänkt för upplägg?? Jag menar, pampiglokal blir ju lyx och flärd, trädgården går ju med att "göra" lyxig men inte på samma sätt....äh, hoppas du förstår vad jag menar :) Hur vill ni att er dag ska upplevas, vad vill ni förmedla för känsla? :)
     
    Ja jag förstår=) känslan är ju lantlig romantik som vi vill förmedla. Inget lyx utan mer jordnära men tjusigt. Svårt att förklara. Ja lokalen kostar 25 000 men de görr ju lövarrangemang, dukar, gör de stora dekorationerna så och städar efter. Porslin, och ljudanläggning ingår=) så ja dyrt men älskar lokalen. Dock är den lite stor men det gör nog inget.  I trädgården då tänker jag lampor i äppelträd, rosblad kring vigselplats, duka upp under alla träd, dansgolv mitt på gräsmattan och mys! men om det regnar/är kallt så är det ju kört=) haha nej får nog vara kvar i vår lokal kanske, vi funderar!
  • Sandrajavisst

    Hej alla brudar! Oj var länge sedan. Jag har jobbat som en galning, precis börjat efter mammaledighet. Tiden går fort med 2 barn. Ser att det är många nya med, kul:) så hur går det tjejer ?

  • Sandrajavisst

    Har ni några tips på vad man ska tänka på när man bokar fotograf? Vad får jag inte missa? Tänkte vi skulle boka nu till veckan:)

  • Sandrajavisst

    Oh ska kolla upp tack. Vi ska ev anlita en som vi inte känner:/

  • Sandrajavisst

    Tack för de tipsen! Oh ja de år lite sånt jag vill ha! Sa be om lite fler bilder! Men vi har blivit erbjudna en fotograf som tar våra bilder för en liten peng men vill då använda våra bilder i en blogg. Någon som har tips där som man bör tänka på?

  • Sandrajavisst

    Hej var ett tag sen jag skrev i denna tråd! Jag tycker vi fastnat lite. Ska nog försöka sammanställa en inspirationsbok och sen håller vi på att kolla upp vilka inbjudningskort vi ska ha:) nu ska vi boka in ett möte med cateringfirman, ska beställa pop pomp och sen skulle jag nog behöva åka till lokalen och kika igen. Måste ju bestämma hur vi ska ha borden för att kunna bestämma dekorationer.

  • Sandrajavisst

    Jo angående inbjudan: vi tänker no ha plats, tid, vilka vi är, klädkod och adress och tel nr. Funderar att lägga i en extra sida (lös) med vilken adress till bröllopshemsida, önskemål kring bröllop, och kontakt till våra bestman/tärnor. Vad tror ni?

Svar på tråden Blivande fruar 2014