Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    BT-Veteraner

    Ja, grattis Chicita :) 11år, inte fy skam det! Du var ung när ni träffades då, bara 14år, med tanke på att det var 6år sedan du var 19år tänkte jag ;) haha

    Vi firade mig igår, äntligen, och fikat gick hem hos alla faktiskt. Citronkladdkakan blev god, men inte alls kladdig. Får nog ha inne den kortare stund nästa gång.

    Nikkita, jag hoppas att du klarar vara utan mjöl och socker och att det faktiskt märks någon skillnad för dig :) Jag skulle också behöva det, men jag tycker det är svårt när varken maken eller dottern ska äta samma sak isåfall.

    Imorgon bär det av till hjärtläkaren! Vi grundar med lunch på McD, dottern älskar Happy meal och eftersom vi bara är där 2ggr/år just nu, så får hon gärna äta det då :) Sedan är det arbetsprov och efter det läkarundersökning med ultraljud. Jag tror inte att det kommer vara något, utan allt kommer gå bra, men jag packar alltid med mig en väska ändå. Utifall att... Gångerna vi åkt till Gbg tidigare, så har våra föräldrar fått panikpacka åt oss och köra ner med det till oss (ca 15mil enkelt väg). Vi har haft tur ändå, att inte behöva åka redan samma dag, utan dagen efter.


  • daniiel

    Chicita, vilket som låter jättemysigt :) Nog för att jag inte dricker vin, men det låter kul att fira lite! :P Men ni firar både den här årsdagen och bröllopsdagen då? Vi har nämligen funderat lite fram och tillbaka kring det där. Vår bröllopsdag är ju i augusti, 2år i år. Årsdagen är 8 oktober och det blir 8år i år. Kan man fira båda? Om man skulle fira förlovningen också, som är i februari och var då 7år i år, så får vi fira tre gånger per år... fast den har vi aldrig firat :P


  • daniiel

    Jag har inte heller sett det programmet och har ingen aning om vem det är :P Men att åka till London låter mysigt tycker jag :) Masterchef och Hell's kitchen har jag dock hyffsad koll på :) Jamie Oliver är dock en favorit här, samt Nigella. Kanske mest för att Jamie är så söt och det ser alltid så mysigt ut där han är och lagar mat och Nigella är enligt mig väldigt snygg och rolig. Haha snacka om att gå efter yta :P


  • daniiel

    Matlagningsprogram ser jag överlag väldigt sällan. Jag tycker inte det är så intressant, oavsett om det är tävling eller inte. Jag gillade programmet där Oliver försökte förändra skolmaten i England, det var intressant. Nigella gillar jag till jul, hon gör mkt godsaker, men hon är visserligen inte kock. Jag håller dock med om Junior Masterchef, man blir väldigt imponerad av barnen. Vissa är ju bara 8-9år gamla! Väldigt duktiga är dom :)

    Jag såg något avsnitt av Sveriges mästerkock, eller vad det heter, förra veckan tror jag.. men jag klarar inte av han Morberg, alls!


  • daniiel
    TheD skrev 2013-03-10 23:53:14 följande:
    Har inte sett Sveriges mästerkock och det vill jag inte heller. Moberg är äcklig, snuskhummer, allt för stort ego...... Eeiiiuuu gillade inte han som kapten i rederiet heller.
    Det är nog första gången jag hört någon som håller med mig om allt det där! Av någon anledning verkar han omåttligt populär... med tv-program, kokböcker, vinet och allt vad det är. Jag förstår inte alls.
  • daniiel
    Nikkita - Fy, det låter inte alls roligt. Det är så jobbigt och tråkigt att vara sjuk. Jag hoppas verkligen att du kryar på dig snabbt!

    Lenblo - Vad jobbigt att dom inte kan hitta vad det beror på, måste vara väldigt frustrerande. Stort grattis till graviditeten dock! :D Är det erat första barn?
  • daniiel

    Helt slut efter en dag på NUS idag. Vi började med lunch på McD, dottern ville ha happy meal och det kunde hon gott få. Efter det till sjukhuset och lekterapin. Vidare till fyslab för arbets-ekg, som visade att hon har sämre ork än vad hon borde ha, jämfört med ett "normalt" barn i hennes ålder. Något vi och läkarna redan visste, men bra att få det svart på vitt så att säga. Efter det en till sväng på lekterapin, det är ju så roligt. Vidare sedan till hjärtläkaren och ultraljud. Vänster sida, där hon har sitt medfödda hjärtfel, ser oförändrad ut. Höger sida, där hon fått ett hjärtfel tack vare op kan man säga, har blivit lite sämre och vid nästa besök ska hon få pröva göra en magnetröntgen, för att kunna se mer ordentligt hur det ser ut och för att kunna hålla bra koll på det, så att nästa operation går att planera i förväg och inte blir akutoperation som hennes fyra tidigare. Vi fick också ett möte med den nya kuratorn, för läkarna på avdelningen + kuratorn är inte alls nöjda på FK som inte vill ge oss vårdbidrag. Blir att söka om snart igen, om någon månad, och hoppas på det bästa. Dom ska hjälpa oss på alla sätt dom kan, vilket är otroligt skönt.


  • daniiel

    Precis, för när FK ger avslag så blir man så otroligt nedslagen och börjat nästan ifrågasätta allt, hela våra liv. Att då ha stöd av läkarna i att vi gör rätt, att vi har rätt.. ja, det är väldigt mkt värt. Och det dom kan göra, är ju att fixa fram läkarintyg på allt möjligt och på så sätt stödja det vi skriver i vår ansökan och det får därmed ökad trovärdighet och det finns en grund för det vi skriver.


  • daniiel

    Yiiiho, visning ikväll på en lägenhet! :D Synd bara att hon som bor där och hyresvärden inte riktigt är överens om vad hyran är :P Hon säger ca 5500kr, han säger kring 6100kr :P Nåja, oavsett så är det inte mer än här. Vi har dessutom en bekant med barn i vår dotters ålder som bor i samma hus och det blir hälften så långt till dotterns skola (och vänner) och maken får närmare till jobbet. Jag hoppas så innerligt att vi får den! 


Svar på tråden BT-Veteraner