Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    BT-Veteraner

    Ja, jag tycker den är superfin och så är det helt rätt modell, den går inte över halsen så att säga. Plus att allt det här är specialdesignat för vår hundras, som ju är väldigt breda över bringan, men i stort sett bara där, och det är svårt att hitta en vanlig sele som passar då. Plus att det är lite kul att halsbandet har "Stafford-knuten" :) Priset går ju inte av för hackor heller, med tanke på att det är äkta läder. Allt på bilden ovan kostar ca 200-250kr tillsammans.


  • daniiel
    Chicita - Ja, jag vet ju att när jag först såg honom på bild, så tänkte jag inte direkt "dvärgpincher", men han ser ju väldigt fin ut ändå :)

    snowstars - Jag vet då att jag hade uppskattat ett presentkort på tex smink när jag just hade fått barn, för allt som kan få en känna sig fräsch och snygg är väldigt uppskattat då!

    Njäe, jag vet väl inte om Ikea har sämre soffor, men det finns inte riktigt någon vi gillar där och ska vi då välja någon som inte är riktigt vad vi vill ha, så vill vi då definitivt betala lite mindre. Vi har bara haft "Klippan"-soffor från Ikea tidigare, dock i dotterns rum, så jag vet egentligen inte så mkt om deras soffor. Dom verkar dock inte ha någon hörnsoffa som vi är ute efter och bara en 3-sits del i Kivik, utan ens armstöd, kostar 7485kr och det tycker jag är ganska dyrt.

    Vi ska iväg och kika på en möbelaffär här i krokarna, som inte har någon hemsida med produkter, och vet att dom ibland kan ha rätt bra priser, så håller tummarna för att hitta något där :)
  • daniiel
    Lenblo skrev 2013-04-07 18:34:16 följande:
    Daniiel: Visst finns det hörnsoffor på IKEA. Om ni sedan tycker om dem är naturligtvis en annan sak. Helt billigt blir det ju i alla fall inte.
    www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/departm...
    Jo, dom har hörnsoffor, men ingen som liknar det vi är ute efter. Och dessutom tycker jag priserna på Ikeas soffor är väldigt höga. Det i kombination med att vi har väldigt långt till Ikea, eller att det kostar ganska mkt att få det hemkört, gör att Ikea går bort för oss.
  • daniiel

    Måste bara få vräka ur mig..


    Det har börjat bli så varmt i vår lägenhet, nu när solen börjar kika fram och det är plusgrader. Därför kan det ju vara skönt att vädra lite.. men.. NÄÄÄÄ. För då ska ju såklart grannkärringen (ursäkta mitt ordval, men är upprörd nu) stå ute och röka, så det stinker rök i hela vår lägenhet. Jag tycker det räcker med att det luktar massor i trapphuset och ute på gården. Och om det bara vore någon enstaka gång, men hon står ju ute och bolmar med 10 minuters mellanrum typ.. Är så less..


  • daniiel

    Nej, men vad säger du! Sikken osis, men skönt att du känner dig bättre idag ändå. Just magen är så väldigt jobbigt att må dåligt i tycker jag. Avskyr det verkligen! Och så en enveten förkylning på det också, hua. Här är det kors i taket, varken jag, maken eller dottern känner sig det minsta förkyld. Nä, hoppas att den ger med sig, så du slipper :)

    Ja, rökare har jag inte mkt till övers för faktiskt. För min del får dom mer än gärna förbjuda cigaretter!


  • daniiel

    En grå soffa kan absolut funka med en brun fåtölj. Det beror helt och hållet på rummet möblerna står i och vad man har för accessoarer till möblerna. Det beror dessutom på modell av soffa/fåtölj, nyans på färgen och material.


  • daniiel

    Om fåtöljen är i skinn, så kan du definitivt ha en grå soffa i tyg till tycker jag :) Jag tycker det funkar bättre att mixa om det är med naturmaterial, så som skinn eller trä. Och om du/ni tycker om fåtöljen, så är ju det trots allt huvudsaken. Jag tycker inte heller att det behöver vara väldigt matchat, oftast blir det mer personligt och mysigt om det inte är det, utan att man väljer sådant man tycker om :)


  • daniiel

    Nu behöver jag hjälp.. men jag vet inte riktigt med vad.. haha

    Jag vill så gärna göra en drastisk förändring. Just nu har jag mörkbrunt, rakt, axellångt hår med mittbena som är extremt tråkigt. Jag vill inte ha det längre.. jag vill ha något snyggt, något roligt. En helt annan frisyr och/eller färg.

    Vad ska man göra?

    Gå till en frisör, jag vet, men jag har absolut inte råd öht.

    Jag har klotrunt ansikte tycker jag och är en tjockis, har ni några tips på vad som kan passa mig och ändå bli en förändring? Så jag vet vad jag ska rikta in mig på när jag väl får råd att gå till "frissan". Vart kan man leta reda på frisyrer som kan passa då?


Svar på tråden BT-Veteraner