Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    BT-Veteraner

    Jag har kikat på liknande frisyrer, men jag tycker det är lite tamt nästan :P Ganska likt det jag har nu, men aningen kortare, mer uppklippt och med lugg bara. Jag har inga problem med att våga göra saker med håret. Har haft allt från helrakat till grönt, rosa och jättelångt och halvrakat, permanentat osv :)


  • daniiel
    Chicita skrev 2013-04-10 21:07:47 följande:
    Då skulle jag nog gått till frisören och sagt "gör vad du vill, men det får inte kosta mer än....." och se vad som händer Flört
    Jag funderar på att göra det, men är rädd för att det ska bli för vanligt ändå. Det var ju så jag fick den här frisyren som jag har nu :P haha Jag kände mig ju visserligen rätt nöjd när jag gick därifrån då...

    Svårt också när man inte har pengar. Skulle ju hemskt gärna vilja klippa mig och färga håret, ordentligt hos en frisör, men jag har absolut inte 1000 - 2000kr att slänga iväg på ett frisörbesök.

    Jag har försökt anmäla mig till såna "Gör om mig"-reportage i lokaltidningar osv, men där blir man ju aldrig vald. Dom väljer snygga, smala tjejer och/eller kompisar. Alltid. Så det sket sig ju.
  • daniiel

    Jo, vi har John Bauer här i närheten med frisörutbildning och dom har en salong. Det kostar ju dock ändå ca 600kr + ca 200kr för buss dit och hem. 800kr, vilket är lite i sammanhanget, absolut!, men ändå för mkt för mig just nu. Speciellt nu i samband med flytten, då vi behöver byta ut och införskaffa lite nya möbler.

    Jag har dock funderat på att jag ska pröva åka dit när det väl är dags :)


  • daniiel

    Jag kanske skulle kunna gulla till mig lift av mormor, hon tycker dessutom alltid att det är trevligt att få komma ut en sväng :)

    Funderar på att köra lite färg hemma nu, tills vidare så att säga. Har dock som sagt mörkbrunt hår, väldigt mörkt!, typ espresso, med lite röd-bruna och helt svarta.. inte slingor.. men håret skiftar i dom färgerna. Vet inte hur snyggt det skulle bli med ombre då.. Eller vilken annan färg som skulle gå att färga, utan att först behöva bleka massor. Lite därför jag skulle vilja göra det på salong också. Vågar inte plåga det alltför mkt på egen hand hemma :P


  • daniiel
    Chicita - Jag förstår precis hur frustrerad du måste ha varit i den situationen! Väldigt dåligt gjort av gubben tycker jag, speciellt om han nu, som du säger, vet om att Elox inte tycker om hans hund. Mina föräldrar bor på gatan brevid en herre som har en hund, tik, som är väldigt tik-ilsk och mina föräldrars tik är väldigt rädd för henne. Ändå väljer den herre ofta att svänga av och gå förbi just deras hus när dom har ute sin hund. Aldrig annars. Man kan ju verkligen undra vad det skulle vara bra för att göra så? Precis som gubben nu gjorde när han valde att gå efter och sedan passera er.

    Jag tycker det hör till vanligt hyffs att man aldrig gör sådär när man passerar en annan hund, eller människa, för även om man känner sin egen hund, så kan man aldrig lite till 100% på den och man har ju ingen aning om hur människan och/eller hunden man möter är och vad den tycker och hur den kommer reagera.

    Nej, förstår som sagt att du blev arg, med allt rätt!
  • daniiel

    Jag håller verkligen med er angående hundar och hundägare. Diskussionen om kopplade hundar kommer ofta upp och vissa håller ju aldrig sina hundar kopplade och anser att dom har så pass bra koll och litar på hunden att dom vågar det. Jag blir mest bara förbannad på sånt, faktiskt.


  • daniiel

    Maken ska ha firmafest med maskerad om två veckor, han tänkte vara ballerina. Någon som har tips på vad han kan ha på fötterna? Enklast skulle vara sockar bara, men eftersom dom ska vara på verkstan, så behövs skor. Resten av "kostymen" är ju ganska enkel. Han tänkte ha ett linne, ett par tights och så ska jag snabbsy en ballerinakjol bara. Sedan var det det där med skor.. vilket vi inte tänkte på från början.. Han skulle haft mindre fötter! :P


  • daniiel
    Chicita skrev 2013-04-11 22:31:58 följande:
    Jag håller med dig till 100%. Det handlar om respekt för andra människor. Vi är alltid väldigt noga med vår hund, med koppel och så. Vi har ju dessutom en ras som många kan tycka ser lite "elak" ut, så därför är vi dubbelnoga.

    Jag hade totalvägrat att betala. Jag hade inte gett henne ett ruttet öre. Riktigt dåligt gjort av henne faktiskt och stackars din make som fick vara med om det. Hon var väl säkert chockad, men ändå. Jag kan inte se att det var din makes fel alls. Och tur att det gick bra med hunden ändå!, vilket ändå var det viktigaste tycker jag. Alltså att ingen person eller djur skadades. Jeans och telefon är trots allt bara prylar.
Svar på tråden BT-Veteraner