Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    BT-Veteraner

    Haha mja, nja.. jag gillar modellen på soffan och att den är gratis, gillar dock absolut inte färgen eller materialet :P Nåja, räknar med att det blir en ny snart ändå, men nu är det åtminstone inte samma panik över en soffa :) Våran har nämligen gått sönder.


  • daniiel

    Är det möjligtvis någon här som har tips på mat som dottern kan ha med sig i matlåda på skolan till lunch?

     Strejk på gång, så dom måste ha med sig lunch till skolan. Det finns inte tillgång till kyl och det går inte heller värma maten, så något som klarar sig i ryggsäcken från ca kl.07.30 på morgonen till kl.11.00 på dagen då dom har lunch. Det står helt still i mitt huvud.


  • daniiel
    TheD skrev 2013-04-23 19:54:00 följande:
    Men stackars elever. Inte ens ett kylskåp? Hm. det mesta om man nu ska ha bra mat kräver antingen kyl eller micro... Tonfisk klarar sig iofs. Konserv dvs.
    Nej, inte ens kylskåp. Vilket ju försvårar det hela. Sedan är det ju inte så att en 6-åring äter allt heller, vilket ju inte gör saken enklare :P
  • daniiel

    Hon är ju, tyvärr, ganska knepig med maten. Jag hittade dock en liten kylväska längst in i ett skåp och mina föräldrar hade en vanlig termos. Då tänker jag plättar en dag, varmkorv med bröd en annan och pastasallad en dag. Då har jag åtminstone tre dagar med mat hon gillar :) Sedan får vi väl hoppas att det inte blir fler dagar än så :)


  • daniiel

    Ja, precis, man står inte helt handfallen och hon får mat i magen :) Hoppas nu bara att strejken inte pågår så länge, då det inte bara är skolorna som drabbas av den. Måste nog storhandla...


  • daniiel

    Det är inte alla kommuner i landet som drabbas, men många. Jag vet inte exakt, men det är många inom skola, renhållning och sjukvården som det gäller, kommunal och transport. Det kommer därför inte kunna transporteras tex mat, förskolor kommer stänga, ingen renhållning på tex skolor, sjukhus, utomhus, återvinningsstationer osv, amulanspersonal, uskor, vaktmästare osv.


  • daniiel
    Nikkita - Väldigt skönt med nya lås! För mig känns det som sånt man byter varje gång huset byter ägare och min make säger att jag är "tjollrig" ;) Och så härligt med bröllopsresan, när är det ni åker? :)

    snowstars - Ja, här blir det mest troligt en pastasallad på måndag och korv i termos på tisdag :) Även om det inte blir någon strejk, så är maten till dom två dagarna avbeställd, så minst två dagar måste dom ha mat med sig. Tydligen hade barnen i klassen pratat ihop sig igår, utan fröknarna, om vilken mat dom skulle ha för att det inte skulle bli orättvist. Gullungar :)

    Chicita - Usch, vad drygt att bara komma hem, kasta sig i säng mitt i natten och sedan upp igen :/ Men det är ju mkt värt att få skjuts, vad snällt av honom :)
  • daniiel

    Var och shoppade idag. Var in på Body shop och köpte en body butter, shower cream, parfym, hårborste och läppbalsam. Köpte sedan en tröja på Lindex och byxor på Åhlens till dottern. Betalade allt som allt 125kr :D Nog är det är roligt att shoppa när man hittar presentkort i börsen och handlar på rea! haha

    Nu är jag gräsänka resten av kvällen. Maken har firmafest och dottern är hos mormor och morfar över helgen. Har varit ensam i ganske exakt 1 timma nu och är redan less :P Tur jag har hunden! Jag ska ta ut henne på en skinkost-promenad efter vi ätit middag :)

    Och jag bara kastar ut här att jag tacksamt tar emot tips på födelsedagspresent till min lillasyster, hon fyller 24år, och helst inte över 300kr! ;D


Svar på tråden BT-Veteraner