Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    BT-Veteraner

    daniiel: Jamen då har ni ju haft anledningar till att flytta. Glad
    Att jag frågade var för att jag känner nämligen några som flyttar bara för att dom i princip har möblerat om på alla sätt som går i lägenheten och eftersom det inte går att göra om något mer så flyttar dom. Såna där rastlösa typer alltså som inte vet vad dom vill och som inte kan slå sig till ro men att "nästa lägenhet/hus kommer vara där dom ska bo för alltid..."

    Ja IKEA kommer att vara en livräddare för många här.
    Många som vill byta jobb och prova något nytt kommer ju att lämna sina gamla jobb för IKEA också och på så sätt skapas öppningar på deras gamla arbetsplatser.
    Och så får man ju en turisttillströmning som kan påverka både hotellen och handeln inom andra närliggande områden också så att dom kanske behöver utöka med personal

     
  • Chicita

    Hehe... jag känner igen det där snowstars. Jag kan lätt jobba mer än heltid om jag får.
    Men om du inte ska riskera att gå in i väggen så borde du se till att vara ledig i sommar. Eller i alla fall inte jobba mer än 50% så du har lite lediga dagar. 

  • Chicita

    Ja man får vara ledig, det är en mänsklig rättighet Solig
    Ta vara på din lediga eftermiddag i dag och passa på och njuta av vårens trevande försök

  • Chicita

    Migrän i dag. Som tur är så funkar jag ju även fast jag har migrän även om allt går så mycket trögare och jag verkligen inte orkar med motgångar.
    Jag ska stänga i butiken i dag, och om jag inte var en sån som alltid ställer upp och som vägrar sätta mina kollegor i skiten, så skulle jag ha sjukanmält mig i dag.
    Men jag vet att hon som jobbar nu i så fall måste stanna hela dagen utan rast eller annat och det kan jag inte med gott samvete ställa upp på.
    I morgon ska jag dubbeljobba.
    Jag öppnar butiken på morgonen och sen när jag slutar så ska jag gå till hotellet och jobba eftermiddagspasset där. Så jag hoppas verkligen att migränen släpper i dag.

    Brorsan bad om att få komma och gå ut med Elox i eftermiddag. Brorsdottern har påsklov och tråkigt. Så dom vill låna hunden lite. Och det hjälper ju mig. Då kan jag vila huvudet och inte behöva känna att jag måste stressa för att hinna ut och kissa honom innan jag åker till jobbet... 

  • Chicita
    TheD skrev 2013-04-05 12:42:08 följande:
    Om jag hade pengar så skulle jag komma och shoppa idag :D Istället ska jag köra grejer till TAB och sen ska vi grilla.
    Du får gärna komma förbi och säga hej i alla fall Flört
    Jag är där från kl 15
  • Chicita

    Attans då Tungan ute
    Jaja nu är det i alla fall dags att åka dit och hoppas på en bra dag.
    Nästan bättre med mycket att göra så jag inte har tid att tänka på ont i huvudet...

    Ett hett tips är att kolla spotify och typ "totaly 80's" samlingslåtar.

    För många av låtarna jag har minnen av från skoltiden och som jag tycker är 80-tal är från början av 90...Så det där är svårt 

  • Chicita

    Trots migrän i dag så har det gått rätt bra att jobba.
    Efter sista ommöbleringen i butiken så är det något som inte har känts rätt. Så i dag flyttade jag om en hel del kläder för att få det mer enhetligt med färgerna. Det var så spretigt innan. Och nu är jag nöjd.
    Hoppas chefen blir det också.

    Vissa skulle nog kanske säga att "jag ska ju ändå sluta så varför skulle jag bry mig". Men min filosofi har alltid varit att om någon inte vill ha mig (på ett jobb) så ska jag få dom att ångra att dom inte ville ha mig (så att säga).

  • Chicita

    Min provanställning går ut den 20:e, men den dagen är en ledig dag enligt schemat. Så jag jobbar den 19:e sista passet.

    Sen har dom ju redan frågat på hotellet om jag vill ha lite (mycket) tid i Maj, eftersom en av dom ordinarie ska ha semester då. Glad
    Och jag tror att helgen 20+21/5 (?) blev min helg på hotellet också. Så det ser ju inte direkt svart ut

  • Chicita
    Lenblo Ja min migrän fungerar nästan som ett "filter". Det blir liksom lite trögare att se, vissa färger försvinner och saker kan bli suddiga i konturerna (det är väl aura-biten misstänker jag) och så känns det jobbigt att tänka.
    Så saker som går på ren automatik. Sånt jag gör varje dag hela tiden, det funkar ändå.
    Problemlösning är dock omöjligt...

    daniiel vi köpte nyss en jättefin soffa på MIO - en sån där "bygg ihop själv".
    Om vi hade valt tyg så hade den kostat hälften så mycket.
    Kolla på MIO's hemsida så kan du använda soffbyggarverktyget och prova hur sofforna skulle se ut.
    Finns 3 grundkonstruktioner att välja på (alltså tre olika namn) och sen har varje sofftyp massa olika delar som man kan kombinera.
    Vi kombinerade en tvåsits med ett rakt avslut - utan någon hörndel emellan. Då har hunden en stor och bra plats att ligga på, utan något armstöd som skymmer sikten till ytterdörren så han kan ha koll om vi inte är hemma. Men om vi får gäster så kan alla sitta och kolla på tv´n utan att vrida nacken av sig (om vi ska kolla film eller nåt). Om vi vill sitta och prata så gör vi gärna det i matsalen och där har vi ett bra bord och bra stolar.

    I går blev det en lång dag.
    9,30-14,00 på affären och sen 15,00-23,00 på hotellet.
    I dag är det bara hotellet (samma tider). Glad 
  • Chicita

    Åh vilken cool sele du hade hittat daniiel Skrattande
    Den där skulle nog Elox ha älskat. Han är ju stor, farlig och tuff... Så hans hemsydda fleecetäcken med döskallar på är en favorit Flört
    En "gladiator-sele" skulle nog sitta fint då 

Svar på tråden BT-Veteraner