Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    BT-Veteraner

    Jamen då har du ju en bra start i alla fall daniiel Glad

  • Chicita

    Det låter allvarligt... Vad är det för strejk daniiel? Jag har inte hört något, är så upptagen med att jobba just nu så jag är liksom fast i det

  • Chicita

    Usch det låter ju hemskt Förvånad
    Jag förstår ju att dom också måste kunna få strejka för att sätta press på sin arbetsgivare. Men jag vet inte om det får gå ut över tredje part hur som helst...
    Hoppas det löser sig snabbt i alla fall 

  • Chicita

    Jag såg att någon hade skrivit på FB att strejken var avblåst.
    Hoppas det är fakta och inte bara önsketänkande Tungan ute 

  • Chicita

    Jahapp nu blir det första "motpasset" (som det kallas ibland när man går eftermiddag - förmiddag).
    Slutar 23,00 i kväll och börjar 07,00 i morgon bitti
    Och eftersom jag ska hinna ta mig hem (2 mil lite drygt enkel resa) och sova också. Så var maken så snäll att han lovade att komma och hämta mig i kväll i stället för att jag tar bussen.
    Då "tjänar" jag minst en halvtimmes sömn Glad 

  • Chicita

    Och jag shoppade på KappAhl och Kicks i dag. 
    Ville ha några kläder som inte kom från Zizzi Tungan ute och vi har personalmöte på måndag på hotellet. Så det kändes som ett bra läge att hitta något nytt och snyggt att kombinera med det jag har.
    Måste försöka hålla garderoben lite uppdaterad nu trots att jag inte jobbar i klädbranchen längre.
    Annars faller jag nog bara tillbaka i det där "jobbkläder-och-slappa-hemma-kläder-träsket" som jag mer eller mindre bodde i förut.

     

  • Chicita
    daniiel hehe ja jag gillar fortfarande deras kläder. Men det kändes som om jag ville ha något från en annan affär "bara för att" liksom. För att bryta av lite nu när jag inte måste ha deras kläder längre. Det känns liksom som att bryta sig loss på något sätt Tungan ute
    Kommer antagligen ha mina snygga (välsittande) blåjeans från Zizzi och sen en cool t-shirt med leopard (eller om det var något annat kattdjur) som jag köpte i dag på KappAhl Glad

    Vi har köksskåp (och luckor) i ek.
    Vi valde att lägga extra pengar på köksskåpen eftersom vi ville ha möjlighet att kunna slipa och måla (eller olja) om dom när vi någon gång tröttnar på dom. Och visa av erfarenhet så valde vi handtag på alla luckor och lådor istället för knoppar, eftersom det slits mindre Glad
    Däremot la vi inte massor med pengar på bänkskivorna, för dom ville vi ha möjlighet att byta när vi tröttnar Tungan ute
  • Chicita

    Fy vad taskigt daniiel 
    Jag hoppas att ni hittar några andra.

    Här hemma har vi en hund som antagligen har vrickat eller stukat ena tassen.
    Helt plötsligt i går kunde han inte stödja på ena benet, eller i alla fall väldigt väldigt ogärna.
    Vi hade kvar lite värktabletter efter förra gången han hade ont i ryggen så han fick en sån. Så han har kunnat sova ordentligt i natt i alla fall och vilat tassen.
    I morse verkade han bättre men han är lite rädd om tassen så han fick en till tablett. Han kan ju få ont på andra ställen om han inte går normalt liksom. Obestämd 
    Hoppas det går över under dagen så vi kan låta bli tabletten i kväll 

  • Chicita

    Ja det svider i matte-hjärtat när han har ont. Och man kan ju inte göra annat än att gissa heller. Man vet ju inte vad som hänt och varför det gör ont liksom.

    Nu ska vi ut på en kortare vända med hans flickvän i alla fall. Så han är jätteivrig just nu...
    Han vill att klockan ska bli 12 NU... inte om en kvart så vi får hoppas att det betyder att han är på bättringsvägen. Eller i alla fall att tabletten har börjat verka.
    Vi tänkte att han får lite annat att tänka på om hon är med så att han kan gå och pruppa och sånt utan att vi måste bära iväg honom. 

  • Chicita

    Det gick bra första biten. Han var så ivrig och ville bara ut och gå med henne så han började till och med dra... Men när vi vände hem och dom fortsatte så hade han börjat markera lite och ju längre hem vi kom - destå mer haltade han. Så jag bar honom dom sista kanske 50 - 100 metrarna bara för att i alla fall avlasta lite.

    Det blev ingen jättelång promenad heller. Kanske 20 minuter eller nåt. Men det visar att det måste bli betydligt kortare promenader nu under eftermiddagen. I princip bara ut och kissa och sen in.

    Tråkigt att höra om era stackars voffsingar också Obestämd 
    Jag hoppas att alla våra älsklingar kryar på sig snart.

    Det lät som en trevlig kväll daniiel Glad 
    Hoppas ni kan göra om det fler gånger 

Svar på tråden BT-Veteraner