moa2012 skrev 2012-08-03 22:15:35 följande:
vi kommer inte ha buffe men har kommer ha fat servering med super god mat och vi betalar 125/140kr pp samt 40 kr för förrätt pp..så ni kan ju överväga att laga maten själva?..man måste inte tvunget ha buffe..
maten landar på ca 11.000 för oss på 55 vuxna och 7 barn...inklusive avlämning samt att hon värmer och lägger upp maten på plats!
Förrätten: Smörstekt canapé med tomatcreme och källarrökt skinka, garnityr
40 kr/port
Till vegetarianer: Färsk sparris med tomatcreme. återkom med antal...
50 kr/port
Förrätt till barnen: Liten portion skinka, melon och bröd
20 kr/port
Alt 1: Pestogratinerad kycklingfilé på primörbädd med ugnsrostad färskpotatis och rödvinssky
Alt 2: Baconlindad fläskfilé på primörbädd med ugnsrostad färskpotatis och rödvinssky
140 kr/port
(Barnen under 12 år betalar halva priset ) för en halv portion varmrätt
Vegetarianerna får som huvudrätt (återkom med exakt antal): Pestogratinerade quornfiléer på primörbädd med veg rödvinssky, ugnsrostad färskpotatis
140 kr/port
De lät riktigt gott. Vi vet inte helt hundra med huvudrätt/buffe. Buffe känns lättare för då kan alla plocka vad dom äter. Framförallt om man gör det själv.
Vi vet att vi ska göra efterrätten själva. De blir en rabarber och jordgubbskompott med vaniljcreme och smulade havreflarn över. Det är jätte gott! Och ska nog serveras i martiniglas eller något liknande.
Sen funderar jag lite på vilka snittar man skulle kunna bjuda på. Vi ska ta korten efter kyrkan och då får gästerna lite mousserande vin/ alkoholfri cider och snittar medan de väntar. Men är kass på snittar. För det får INTE INNEHÅLLA RÄKOR eller liknande för de är flera som är allergiska så de lättaste blir att undvika det helt.