• mirre01

    texten har fallit bort HJÄLP

    vi postade våra inbjudningar till vårt kommande bröllops för en tid sedan nu insåg vi idag att den lilla texten om att barn enbart får va med på vigseln & middagen men inte festen har fallit bort :/ 

    hur tusan skall vi göra nu, vi vill ej ha barn involverade på festen då det komme rva alkohol samt musik och det är för vuxna,

    kan vi slänha i hopp dett apå vår bröllopshemsida där vi finstilt skrivet detta och bara ber alla gå in dör och kolla vad som gäller under vår dag ????  

  • Svar på tråden texten har fallit bort HJÄLP
  • daniiel

    Om det är så viktigt för er med barnfritt, så måste ni ju tala om det för gästerna på ett eller annat sätt. Att sprida ryktet kan ju vara bra och ja, skriv ut det på bröllopshemsidan och gör det väl synligt.


  • daniiel

    Och kanske att barnen bara är välkomna på vigsel, men inte på middagen och senare under kvällen? Känns som att det kan bli ett litet konstigt avbrott efter middagen om barnen ska börja skickas hem då? Om ni inte har ett naturligt avbrott där och tex byter lokal innan festen.


  • mirre01

    barnen är välkomna på vigsel samt att inta mat med oss men från kl 19.30 vill vi ha barnfritt då alkohol kommer fram, då ska även våra barn hämtas av barnvakt 

  • mirre01

    ja vill så klart att alla barn som kommer till vigseln ska få va med och äta och få tårtan men självaste när alkohol kommer har barn inget där att göra anser jag alkohol och barn hör ej i hopp med det är ju upp till folk hur dem vill göra, anser folk att det bli jobbigt att lämna barnen vid den tiden bör dem ju ej ta med barnen till vigseln heller ?

  • daniiel

    Saken är den att vigseln är tidigare under dagen och det blir ett naturligt avbrott mellan vigsel och middag/fest när det passar bra att barnvakt hämtar eller föräldrarna lämnar barnen. Nu beror det ju på hur många gästerna ni har och hur många barn det är och vilka åldrar, men jag tänker att det kan bli svårare att lämna ifrån sig barnen vid 19.30 än tidigare under eftermiddagen. Ni gör ju självklart som ni vill, det var bara ett välmenat tips.


Svar på tråden texten har fallit bort HJÄLP