Du har rätt, man får laga egen mat! Detta är samma kostnad som vi redan har hyrt en annan lokal för och den ligger bättre till enligt oss så vi skippar Sidsjön men kan vara ett bra alternativ för andra! Har även kollat med Villa Marieberg.
----SIDSJÖ HOTELL OCH KONFERENS-----------------
Priset för att hyra bara lokal är 5000 kr vill man ha med städning är priset 6500 kr. Det vi städar då är toaletter, samt golv övrigt så som disk, sopor tar man hand om själv. Beatrice Sjödal, Sidsjö Hotell & Konferens, 060-125125
------------VILLA MARIEBERG-----------------------------
Bröllop är för många en av livets viktigaste händelser. Därför har vi skapat en meny där ni själva komponerar er måltid genom att välja mellan de olika rätterna nedan.
Brudskål tilltugg: Krustader med löjrom & västerbottenost crème
Förrätter:
Lättgravad varmrökt röding med lök & senapsmarinerad färskpotatis, pepparrot, ägg samt örtsås. Husets kallrökta lax med grön & vit sparris, löjrom samt citron crème Klassisk Toast Skagen (handskalade räkor, hemgjord majonnäs, dill & en rejäl klick löjrom)
Varmrätter:
Hälleflundra (ugnsbakad) med säsongens sparris, hollandaisesås samt buljongkokt färskpotatis Rödingfilé med hummersmörsås, primörer, smörstekt havskräfta & mandelpotatispuré Helstekt kalventrecote (gödkalv) serveras med en varm potatissallad med färskpotatis, bondbönor & säsongens primörer samt rödvinssås & ett Chevrésmör. Oxfilé med tryffelsås, vitlökscrème, portvinsglaserad lök & potatisgratäng.
Desserter:
Dessert: Rabarbercocktail med vanilj crème & kardemummasmulor Choklad fondant med hallonkompott & grädde Ost från Häggby gård, fikonmarmelad samt frukt & nötbröd En kula sorbet
Kaffe & valfri bröllopstårta
Pris per kuvert enligt ovan 695 kr inkl., lokal, dukning med linne, enkla blommor & personal. Önskar ni förlänga öppettiden från 01.00 till 03.00 tillkommer ansökningsavgift med 1000 kr samt personalkostnad med 500 kr per personal och timme
Dryckespaket 350 kr per person: 1 glas mousserande med 1 påfyllning, 3 glas av Villa Mariebergs vita/röda vin samt 5 cl av vårt utvalda dessertvin.
Avec 4cl 76 kr / 6cl 114 kr Önskas Champagne istället för mousserande tillkommer 60 kr per person
Vi lämnar även dryckesrekommendationer utifrån era önskemål. Hos oss kan man inte hyra enbart lokal.
Välkommen att boka en tid för en visning och konsultation. Erica Öhrbom, VMB Restaurang & Konferens AB, Norrlidsgatan 5, 856 41 Sundsvall, Telefon 060- 120811