Bubbel eller mousserande
Vad har ni för dryck till brudskålen och vad tycker ni är rimligt att man betalar ?
Vad har ni för dryck till brudskålen och vad tycker ni är rimligt att man betalar ?
Vi hittade ett "spritzigt rödvin" (enligt ettiketten) vilket i praktiken innebar mousserande.
Jättegott, ovanligt och passade temat bättre än champagne. Dom var på "utförsäljning" på systemet också så vi betalade 45:- flaskan.
Rimligt - kan bara ni sätta ribban på.
För vissa är allt under 300:- flaskan bara skräp. Och för andra är allt över 70:- flaskan slöseri
Köp något ni tycker är gott och prisvärt, oavsett om det är blandsaft, cider eller äkta champagne
Spritsigt rödvin lät ju kul.. Ja vi skulle vilja ha moet men de kostar ju 350 kr flaskan och vi behöver 2 flaskor
Moët är en favorit här också
Försök tänk på vad ni får för pengarna. Om det är ett starkt önskemål för er så spara ihop till dom 700:-
Om ni får ut mer värde i vetskapen om att ni serverar något ni verkligen gillar så är värdet ju mycket mer än dom fysiska pengarna ni lägger ut. Medan något som är pengamässigt billigare kanske gör er besvikna när skålen sker även om det känns bra i plånboken.
Så fundera över hur viktigt det är, är det viktigt så är det värt det.
Om det "bara är en skål" så kan ni skåla med vad ni vill. ICA's cider funkar lika bra som något dyrt bubbel då om du förstår hur jag resonerar
Min tanke är att jag älskar moet och att det är ju det lilla xtra då det är bröllop inget man dricker på en "vanlig helg"
Las det Lovisa86 har skrivit i denna traden, valdigt mycket bra info och tips dar om bade skumpa och goda billigare alternativ som vilka prosecco och cava som ar bra
www.brollopstorget.se/Forum-1-15/m4221616.html
Ja jag fick veta att det skulle va torra viner man skall ha innan middagen
Ja precis man får kolla runt lite det roligaste hade varit att gå på en champangeprovning =) innan bröllopet så tar man besut sen :)
Helt 'off topic' - men man kan gora sin egen fladerskumpa ocksa Sag det pa ett tv program for inte sa lange sen och har aven for mig att jag sett recept nanstans i 'bloggosfaren'. Aha, har var det: http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2011/jun/01/how-to-make-elderflower-champagne Sugen pa att testa faktiskt...
kändes lite krångligt att göra men säkert super gott
Vi kommer nog att välja ett alkoholfritt mousserande vin som brudskål. Vi dricker nästan aldrig alkohol själva och så har vi hittat ett alkoholfritt mousserande som är SÅÅ gott! Mycket godare än mousserande med alkohol i, tycker jag. Dessutom behöver man ju faktiskt inte dricka alkohol före maten, jag som är ovan blir lätt snurrig av bara lite alkohol. Dessutom är ju alkoholfritt betydligt billigare.
Till maten kommer vi nog att servera vanligt vin + alkoholfritt dock eftersom många tycker att vin förhöjer smakerna på mat.