• tess

    Linköpingsbröllop 2014

    Någon som sett om det blir någon bröllopsmässa i Linköping?

  • tess

    Är det någon som har tips på fotoställen inomhus vid dåligt väder? Jag hoppas verkligen att vi kan fota ute men vill gärna ha en backup plan i fall att.

  • tess

    Katarina: Ljungs slott är fint men det är samma problem där att det krävs personal som öppnar för att kunna fota inomhus. VI hoppas på utomhus-fotografering men vill ha ett inomhus alternativ om det verkligen inte går att fota ute. Vart ska ni andra ta era kort?

  • tess

    Någon som har börjat fundera på bröllopstårta? Vart beställer ni ifrån?

  • tess

    Marolo - upplevde Amorica som "billigare" än Bröllopshuset och Party World. Amorica hade dessutom den aboslut bästa servicen och trevligaste bemötandet. Jag valde dock den dyrare klänningen från Party World....

  • tess

    Festyran har klänningar.


    Bröllopshuset - Klänningen ska verkligen vara något extra extra och dessutom billig för att jag skulle ens överväga att köpa något där med tanke på deras service. (Jag hittade dock inget så jag behövde inte fundera på det). De var riktigt otrevliga mot min sambo när han var där. Så alla kommentarer som jag läst om den butiken leve de upp till med råge

  • tess

    Viktors verkar riktigt bra. Hittade mycket gott på deras meny.

  • tess

    Ingen som har förslag på plats att fota inomhus/under tak i Linköping?? Det är en nödlösning om vi absolut inte kan vara ute. Kyrkan blir så mörk. Det är inte helt säkert att vi kommer in i festlokalen innan (dvs då korten ska tas) och nej fotografen har ingen atelje så det är en kamrat som fotar. Fast det aboslut bästa är väl kanske att alla bara håller tummarna för soligt och fint väder så slipper vi inomhus korten.

  • tess

    Tack för tipset, men det kostar som sagt en del att "öppna" slottet för att vi ska fota (samma problem med den herrgård som vi hyr från kl 16.00),

  • tess

    Tårtor -  Vi funderar på Lilla Brödboden (alt Gyllen). LIlla brödboden kunde köra ut sent på kvällen och Gyllen har kylbox. Tårtverkstan läste jag att de har otroligt fina tårtor men att de tyvärr inte smakar lika bra som de ser ut. Maxi hade vi tänkt först. De ska vara rikigt bra på tårtor men de hade inte ukörning.

  • tess

    Katarina - Gyllen har tydligen möjlighet att leverar i kylboxar så tårtan intebehöver i kylskåpet efter leveransen. Mer än så vet jag inte

  • tess

    Katrina: Du får kolla igen. Det var den infon jag fick för ca 1 månad sedan. Om jag nu inte missförstod dem.

  • tess

    Fick besked idag att jag får tänka om med brudbuketten. Tjejen som skulle fixa har fått förhinder (som jag har full förståelse för). Så nu är det bara att börja leta blomaffär istället. Suck! Detta var avprickat som klart. Ser att ni andra har köpt hos:
    -Stilfloristerna
    -Blommor och blad uppe på garnison.
    -Blomsterboden i ga Linköping. 1000-1600 kr
    -Systrarna grön ca 1500 kr

    Ingen som beställt av Tannefors blommor?

    Någon som har jämfört priser mellan de olika ställena (dvs pris för samma typ av brudbukett)
     

  • tess
    MrsP93 skrev 2014-04-22 21:53:39 följande:

    Behöver tips, vart köper ni era blommor?
    Vi köpte min bukett till våran borgliga vigsel från Blomstertorget i Ullstämma och jag var så besviken, så nu ska jag minsan bli nöjd! :)


    Följande har stått i tråden:
    -Stilfloristerna
    -Blommor och blad uppe på garnison.
    -Blomsterboden i ga Linköping. 1000-1600 kr
    -Systrarna grön ca 1500 kr

    Tanneforsblommor (tror den heter så) är duktiga.

    Själv har jag beställt från Blomstertorget i Ullstämma  . Så jag hoppas att inte är så usla som när du köpte sist. De hade en utsällning med brudbuketter etc helgen innan påsk så jag har sett min bukett "live" och den var väldigt fin. Hade egentligen tänkt mig en annan men den jag hittade var minst lika fin och nästan halva priset (+10% rabatt den helgen).
Svar på tråden Linköpingsbröllop 2014