Inlägg från: Himla |Visa alla inlägg
  • Himla

    Vi som gifter oss 2015!

    filibustern skrev 2014-03-09 08:55:06 följande:
    historia var aldrig min styrka, jag var mer en religionstyp.. haha!så tyvärr kan jag inte ge några tips. jo! klassisk musik. :P typ..bach. han dog i mitten på 1700.. även mozart levde och dog under 1700. :)
    Catelicat skrev 2014-03-08 22:37:12 följande:
    Vi gifter oss 6 juni 2015, om vi hittar någonstans att fira efteråt...
    välkommen!^^
    Till dig som hade 1700 tals tema och slott så välj Drottningholmsmusiken av Rohman tror jag han hette...Den hade jag som utgångsmarch och den är fantastiskt vacker tycker jag...
  • Himla

    Åh vilken fin klänning :) En del verkar ha flera stycken klänningar inköpta innan det är dags. jag har ju redan en designer som ska sy min klänning. Känns bra att jag får se tyget , som är ett helt fantastiskt siden tyg och i samråd med henne sedan designa klänningen tillsammans med henne.


     Vi blev mer tillrådda att boka kyrkan direkt när vi ringde och hörde oss för om det var möjligt att gifta sig där måndag 27 juli 2015... Vad olika det kan vara vilka regler de har :)


     

  • Himla

    Förr hade  kyrkan oftast begravningar på fredagar, bröllop på lördagar och dop på söndagar. Eftersom många kyrkor har aktiviteter på vardagar samt att kanske inte all personal är tillgänglig 7 dagar i veckan så måste man kolla upp det noga. Och nu är det så att måndagar är organistens lediga dag i denna kyrka men det löser vi själva i så fall då vi har en musikalisk släkt :)


     

  • Himla

    Jag vill ha en fin klänning i riktigt siden och spets där jag själv sett, valt och känt på tyg och modell, därför blir det inte en kinaklänning för mig utan en svensksydd egendesignad klänning.Den kommer landa på max 7000 och det känns okej, den är sydd här av en designer o jag vet att allt är okej ifråga om löneavtal etc. Jag har även tittat i diverse affärer och varit inne på bla Mori Lee mycket fint finns det :)

  • Himla
    camwic skrev 2014-03-29 19:02:39 följande:

    Hej! Vill bara berätta lite för er vad som hänt. Allt var bestämt vi skulle gifta oss nyårsafton 2015, men så blev jag gravid är nu i vecka 8. Han vill inte ha barn så ja, jag vet allvarligt talat inte vart vi står. Om vi fortfarande är tillsammans? Om vi ska gifta oss? Det är mycket som står och väger just nu. Men det enda jag vet med säkerhet är att jag blir mamma i november. :)

    Vem vet jag kanske kommer tillbaka och läser era inlägg, vissa av er känns som gamla vänner :). Men då vet ni. 


    Önskar dig allt det bästa...
  • Himla

    Åh vad fina klänningar ni har :) Trattkantarellen, ettan var som gjord för dig tycker jag :)

    Augusti, tycker båda var fina men den sista var jättesnygg både framifrån och bakifrån.

  • Himla
    JohannaaahhL skrev 2014-05-12 18:23:10 följande:

    Hej allihopa!
    Idag har jag varit ledig och pysslat lite på skoj för att se om jag kan göra nåt själv ;)
    Är faktiskt rätt nöjd med resultatet så här kommer några bilder! Vårt tema är schack (då vi båda spelar/tävlar i det och det var så vi träffades) så färgerna är svart och vitt. Men jag har även funderat på att ta in en ljusare grön färg för att "lätta upp" det lite. Vi gifter oss ju faktiskt mitt i sommaren :)
    Så, vad tycker ni? :)


    Första bilden , det var ju jättefint :)
  • Himla
    Annisen skrev 2014-05-18 16:07:28 följande:
    Försök att njuta, är också kontrollfreak och ville ha ett överraskningsfrieri vilket jag fick men istället blev jag typ chockad å fattade noll ,(iofs var jag gravid med väldigt lågt blodsocker som kanske också påverkade..) i efterhand har vi sagt att jag nog trots allt inte är så bra på att hantera överraskningar , så kontentan försök och njut och tänk inte hur du skulle planerat/gjort för din blivande måste få göra på sitt sätt :)
    Otroligt prisvärt för den menyn, men kolla efter innan med tidgare kunder hur maten var.....
  • Himla
    Plättis skrev 2014-05-19 08:57:32 följande:
    Det låter prisvärt, men kan vara bra att få referenser till tidigare kunder som Himla skriver. 

    Jag blir lite skeptisk när jag läser pannacotta i samband med löjrom. Det är helt nytt för mig att man kan ha det som förrätt. För mig är det (och kommer alltid vara) en efterrätt :P
    Haha ja jag förstår hur du tänker men pannacotta betyder så vitt jag vet varm/kokt grädde eller liknande så man kan lika gärna göra den med sälta och ha som förrätt istället för med vaniljstång och vit choklad till efterrätt ;) Det är säkert supergott. Själv tänker jag mig en härlig pannacotta som påminner om skagenröra i smaken, med skaldjur dill etc.
  • Himla
    Plättis skrev 2014-05-19 12:52:01 följande:

    Jag och min sambo hade tänkt gifta oss i sommar men bestämde oss för att skjuta upp det. Först på obestämd framtid, sedan enades vi om nästa sommar. Har ni ett bestämt mål så går det spara, även om man har begränsad ekonomi. 

    Ni får fundera på om det är viktigare ATT ni blir gifta än att ni gifter er på ett visst sätt :) Själv hade jag kunnat gå till rådhuset imorgon om det var jag som fick bestämma!


    Inte rådhuset för min del men ja visst är det viktigaste att vi vill gifta oss, dok så där lagom glad när mannen nu vill rymma iväg och att vi gifter oss utomlands istället....SUCK
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!